Tyrannen ska segra

MAKKADONNALDS IDAG! Till middag.. Med Alex! :D Hahaha det va kul (:
Hihi sen drog vi hem till mitt välstädade hus och chilla med Lonley Island haha.
Nu är det skype som gäller med lille Alex (:
Det är helt sanslöst va het jag är! :o

Im trouble

Halloj!
Idag har jag fan varit den bästa kvinnan i hela f*cking världshistorien!
Har dammsugit övervåningen, skurat övervåningen, städat toaletten (euu), städat/möblerat om i mitt rum, tvättat tre maskiner och putsat fönstren plus speglarna på övervåningen. Fan va jag e bra!
Just nu sitter jag och lyssnar på Pink, hennes gamla låtar och jag kan ju inte säga att jag tycker de är bra men.. Den skivan låg i min "mapp" så jag satte i den i med uråldriga cd-spelare som jag har haft hur långe som helst.
Kommer ihåg att det stod: Från Igge. på paktetet haha. Igge var min och min grannes igelkott som vi fångade i en stor kartong den sommaren. Hehe.. Fast den var bara i kartongen en dag! Så ingen tycker att jag är väldigt hemsk hehehehe.
Den här ikonen fann jag på min desktop igår kväll när jag återvände till min dator, öhm wattahäll, hur kan den ha installerats utan mitt tillåtande!? Fast tror den har med skype å göra, för det kom fram någon på skype efter den installerats. Dock är det mycket förbryllande. Jag brukar behöva klicka på acceptera/ja när något installeras eftersom jag är admin på min egna dator.
Var tvungen att rita lite fina saker på min spegel.. HIHI


OMG är jag inte het som bara den!?!?!?

Fuldans

Seriöst bästa låten evah

Btw var detta de äckligaste vingummisarna jag ätit.

En trältjänst är människans tid på jorden

Hallå där utanför burken!
Mitt hår är skabbigt, vingummina är hårda som lastbilddäck, jag har myggbett över hela mina legginsbeklädda ben och är alldeles utmattad! Det är en riktigt bra lördag med andra ord här, i mitt hus, på andra sidan burken.
Ser dock fram emot kvällen som kommer bjuda på max (i skype) och TRACKMANIAAAAAA!!
Ha det gött så hörs vi senare alla homo sapiens sapiens.

TrackMania - Nations forever

Jag är fast. Det här spelet (trailern ser inte så lockande ut, men vad kan man förvänta sig av ett gratis-spel) är så sjukt roligt, fast det kan vara jag som är sjukt uttråkad. Hm.. Dock underhåller det mig!
Skaffa steam och testa vetja!
GLHF

Lejonet vrålar, vilddjuret ryter

Jag tänkte att om jag klipper lite i mitt hår så.. så blir det bra.. :P
Före

Efter

Mitt tips till alla människor i världen.. Klipp inte håret själv på impuls
och gör det definitivt inte med en slö sax och utan någon som helst erfarenhet

When I come around

ASSÅÅ hahaha, va söta dom var! Skitfina kläder hahah

Basket Case

Så jävla bra video haha

Om jag har syndat, vad gör det

Min morgon:
0700 går upp snart..
0710 hinner ligga här en stund till
0720 borde nog gå upp nu..
0730 vafan, nu spelar det inget roll
0740 ..
0750 oj, shit va hungrig jag är!
0700 på med hjälmen så far vi
Denna fredag kommer bli en riktigt kul en! Ska skriva engelskaarbete och det blir ju roligt.. på en fredag.. JA!
Dock bjöd denna fredag på riktigt bra saker in tha school! Fick veta att jag hade nästan alla rätt på nationella i matte, fick solklart mvg (fast det regnade heheheh) och så tog jag hem storvinsten på poker på mattelektionen med en full house. So lektionen bjöd på strålande resultat i både debatten och tidningsanalysen, ett mvg som inte skulle kunna blivit något annat.
Engelskalektionen liksaså, MVGMVGMVG; FYFAN VA JAG ÄR BRA ASSÅÅÅÅ!!
Livet leker :3
(Dock gör mitt hår det med, det leker med mig och bara krullar till sig som satan så man blir sådär toppensnygg och verkligen orkar platta till det. Älskar sånt)

Han som skakar jorden så att den rubbas

Tja!
Fotboll hela långa dagen, är alldeles klarröd på överdelen av kinderna, precis under ögonen u know, för jag har bränt mig då jag var ute hela långa dagen.
Ska inte blir lärare, det är ett som är säkert. Otacksamma snorungar var det som jag, tillsammans med några andra elever skulle hålla lektion för idag. Fy fan va det tog på nerverna. Usch.
Dock var det chill att slippa skolan idag och bara hänga på fotbollsplanen hela dagen. Fast blev sur som en sadlad kamel när vi spelade match, vi och 9A för folk var så oseriösa och slöa! Man spelar för att vinna, gör man inte det har man fan inget på planen att göra, inte för att jag är bra på fotboll, men så länge jag var på planen kämpade jag och gjorde det bästa av min förmåga. Det där lät gay.. Men så får det va!
Hej hopp!

Landet där natt och kaos härskar

Jag är konstig hihihi.
Har massa modd swings idag ja!
Haha, damp-inlägget märkte ni möjligtvis, nu har jag varit taggad som en hamster på crack i typ två timmar, stackars mina kompisar som fått stå ut med det över skype hehe. Sorri Albin hehehe

SAFT

Herre. Min. Skapare.
Jag har suttit i 3 och en halv timme och bara köttat på mitt engelska arbete och jag är inte klar ännu. Fan va det knns bra. Eller?
Middagen skakade ingenting, så är jättehungrig (åt nästan inget), är fett trött för ja, engelskan, har panik för jag måste bli klar med hemkunskapen också och är bara allmänt sur för det är stökigt i det här huset och det får jag panik av.
DDAAMMMPPPPINLLÄÄÄGGG!!!! MÅÅÅSTEEE!!! AVREAGERA!!! MIGG!!!!!
Saft
skills?(haha ne, fett dålig) + bra låt <3

Broken Statues


Din tillvaro blir ljus som den klaraste dag

Måste skryta lite med att jag är grymt duktig. Har städat övervåningen grovt, två svarta sopsäckar har jag fått ihop, fatta hur mycket skit det finns här uppe!
Ville bara säga de.. Ska nog fortsätta med mitt engelskaarbete nu... och hemkunskapen.. ORKAR INTE!
Btw är det meningen att den ska vara suddig, så alla är på det klara med det!

Skall en pratmakare få sista ordet

Hejsan!
Sitter och laddar över bilder från idag+igår på datorn, 79 stycken är det, haha Albin ninjade min kamera och levde rövare med den i skolan, blev ju kanske inte de allra finaste bilderna men personliga! På typ alla i klassen, wierd att ha den sorters bilder på datorn, gillar inte alla direkt..
Nåväl, smörgås och poweking består mitt mellis/lunch av. Någon äcklade sig med mina och några andras skor idag i skolan så jag vägrade ta på mig dom och satt och spelade istället för att gå och äta.
Juste! Ska berätta om gårdagen och Corroded!
Dom var väl kanske bra om man gillar den sortens musik, men det gör inte jag. Dessutom kändes det hela lite löjligt när vi stod vid lilla scenen på grönalund och tittade på ett gäng 40+are varav två med långt stripigt hår, gitarristen, en av de med hår hade en typ carola-fångad-av-en-stormvind fläkt bredvid sig så att hans vackra (?) hår fladdrade i den konstgjorda vinden. Det gjorde det hela ännu lite löjligare.
Dock var sångaren en riktigt skön norrlänning som pratade lika mycket som han sjöng ungefär, dock var pratet roligt! Självsäkrare och märkligare 40+are får man ju leta efter. Helt klart cool.
Kvällen blev så sjukt underbar tack vare gustav, som tillsammans med mig taggade sönder och vi skrattade hur mycket som helst, hahah iallafall jag. Tack för igår grabbar <3
Produktiv mattelektion!

Skitläskig, asäcklig livräddingsdocka, noway im blowing that.. EEUUU

För dig vill jag leva och för dig vill jag dö

Hejsan hoppsan!
Idag så ska jag minsann studera, eller alltså göra klart arbetena! MÅSTE DE! Fy va jag är dålig på att tagga till när det är läxdags! Docj var jag taggad till tusen idag i skolan vilket jag verkligen inte förstår vad det kom ifrån. Tänkte nästan inte gå till skolan ens, sen påmindes jag om att jag skulle jag muntliga nationella i engelska så det avr bara att pallra sig iväg. Mjukisbraller, vitt linne, tjocktröja och en knut i skallen. Så såg jag ut idag. Sexigt värre.
Ikväll ska jag och mina mysiga vänner till grönalund och se Corroded. har faktiskt inte lyssnat på dem tidigare utan hänger bara med för att jag gillar att gå på konserter, dessutom kanske man upptäcker att det är bra. Man vet aldrig!
Skön röst, fast lite likt Nickelback som jag avskyr..
PLUGG NU! (+ ni får lite bilder från idag)
Hemkunskap, fast den var lika äcklig som den ser ut..

Blir en PK idag me.. HEHEHE

Ingen skall hota din vila

Tjenixen!
Idag så har jag minsann inte gjort så mycket!
Hade en riktigt trevlig kväll med Simon igår, innehållande en väldig massa youtube-klipp, heheh
Exempelvis:
HAHAH!
ÅH HERREJÖSSES! Fasiken vad jag älskar hipphipp!
Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, ska bli spaghetti och köttfärssås mihihhihhih GÖÖTÖTT!! KÖTT!!
Har druckit en powerking till mellis (haha, mellis!) och så har jag, duktig som jag är, sytt två till figurer på syslöjden, fasiken vad jag är duktigt!
Den med massa ögon heter kramis och den gröna heter monster. För
den är grön.
Min episka vän Albin e gangster.. Om ingen fattade de
En superduperfin råttfällebil som jag och min kollega Max gjort på tekniken.


Vidare än havet

Sitter och sjunger med, fan va jag är bra!
Har kommit en bra bit på hkk-arbetet. Men det är mer än hälften kvar för vår lärare är fan sjuk.
ÅÅÅÅÅ!! JAG ORKAR INTE!!
Klart slut. 

Plåga och åter plåga blev min lott

Låg i min superdupersköna stora mysiga säng idag tills klockan började närma sig ett, sedan rullade jag upp gardinerna och såg vilket otroligt vackert väder dagen bjöd på! Sprang ner till termometern och observerade att det var så mycket som 24 grader i skuggan!
Då kan man ju inte vara inomhus tänkte jag och tog på mig bikini och gick ut på altanen med madrass och handduk i högsta hugg. Låg där i den perfekta temperaturen ett tag. Sedan blev jag rastlös och gick ut iträdgården för att fixa lite. Upptäckte att rabarbern börjat blomma (redan) vilket inte är ett dugg bra för då börjar den smaka illa så kvickt som tusan skar jag av några rabarberpinnar (haha har ingen aning om vad det heter, blast kanske?) och gick in. Tänkte att ÅÅ NU SKA HÄR VANKAS RABARBER OCH JORDGUBBSPAJ! (hade nämligen en hel del jordgubbar kvar sen igår.
Pappa har varit bortrest ett bra tag så kylskåpet var nästan helt tomt = inget margarin. Mjöl var det också dåligt med och även socker så jag tog med mig lilla bettan till COOP!
SEDAN!!
blev det jordgubb/vanilj-paj och rabarbersaft. HEHEHEH

Somnade igår när jag skulle plugga.. så.. får göra det nu! Jippie..

Fastän du vet att jag är oskyldig

Fucking nice day ppl.
Soligt (till och från) Jordgubbar Amanda Djurgården (alltså.. INTE laget för bövelen). Det blir bara rätt.

Nu är jag så sjukt trött. Så ska inte göra mycket alls ikväll förutom att försöka komma igång med lite extra-uppgifter/arbeten som ska vara klara nästa vecka. Typiskt mig att spara allt till sista sekunden.
BAJBAJ

Högre än himmelen är den

Godmorgon sömntutor.
Tänkte inte göra något maffigt inlägg nu inte, har inte så mycket mer att skriva om än jag hade klockan 00.38 föregående afton.
Idag är planen att jag och Amanda ska ta oss till stan och hitta någon mysig park. Vi ska köpa jordgubbar och lite annan frukt kanske och bara ta det lugnt hela dagen! Ser fram emot det, har dels inte träffat Amanda sedan isen låg tjock i stockholms skärgård och dels så blir det ju riktigt härligt att bara sitta och prata och svulla i sig jordgubbar!
KRAM OCH PUSS :$$$ (busigt att säga såååå)

Då är du fläckfri, med högburet huvud

Goddagens mitt herrskap eller kvinnoskap!
Min kväll började med att moppen åkte fram ur garaget och det bar iväg till väsby för att träffa en kille som jag ska gå i samma klass som i höst. Han och hans kompisar skulle ut och spela fotboll och då tänkte han att det vore ju lite småkul om jag följde med dem. Så sagt och gjort! 
Det blev en av de roligaste kvällarna på länge, passade sjukt bra in bland alla galningar som var hans kompisar och nu mina bekanta. Fick stajla lite (misslyckades som tusan senare) med min häftiga Beta rr-50. Killarna blev stormförtjusta i den. Hahah.
Skaffade mig en otroligt kul vän ikväll också, han ska tydligen också gå i min klass i höst. Vad är oddsen?? Ser så väldigt mycket fram emot att börja skolan i höst med dessa härliga människor! Nice
Han, Simon, tyckte jag var den galnaste personen han träffat, vilket jag tar som en komplimang haha. Låttiteln får tala för sig själv!
Godnatt gött folk.

Längre än jorden sträcker den sig

Tjaaaa!!! Lirre is back in tha hooood!
Nej men.. det blev inte så mycket till stek.. Den kyliga östanvinden smekte min bara rygg. Och det var kallt.
Så jag gick in när jag kommit till kapitel 4 i boken ni ser på bild. Jag har fallit för trycket, för en bra tid sen och har läst alla twilight-böckerna ett felrtal gånger. Däremot filmerna är jag inte mycket för. Har inte ens sett den senaste. Waste of time är min åsikt.
Ha't bra!

Om fånen kan få förstånd

Hej! Idag börjar jag mitt inlägg med en jäkla bra låt, är helt galen i den just nu. Lyssnar på den hela tiden så om ett par dagar kommer jag vara döless på den. HEHEH men då kommer jag ha en ny favvis så jag berättar vilken det blir senare!
Idag så har jag jobbat lite grann i trädgården, känns bra att vara produktiv och att vara ute och steka i solen hehe. Så fort jag är färdig med detta inlägg så ska jag switcha om till bikini och lägga mig på altanen med en skål glass och en bok kanske och så ska jag steka!
Lägger upp en drös med bilder som jag tog idag, det blir väl roligt? 
Före
Efter
Hittade en morot i rabatten som tydligen börjat växa i år igen, trots
allt ogräs! MUMSIGT VÄRREEE!
Nästa projekt, to be continued.. 

Han skulle kunna avslöja vishetens dolda djup

3 Mos 16:4-5 
Han skall klä sig i en helig tunika av linne och bära linnebyxor för att skyla sig, binda ett linneskärp om livet och vira en linneturban om huvudet. Detta är de heliga kläderna, och han skall bada innan han tar på sig dem. Av israeliternas menighet skall han få två getabockar till syndoffer och en bagge till brännoffer.

Det där var alltså ett stycke ur bibeln.. Varför jag skrev det här var just för att min pimpade bibel (som jag pimpade på konfalägret) låg på skrivbordet hos pappa och så tog jag helt enkelt fram en sida som jag markerat. Jag förstår varför jag markerade detta för det var verkligen vackra ord! HAHAH Asså vem skriver såhär... Tar ett till tror jag!
Tar några random ur Predikaren!
Jag tänkte: Nåväl, då vill jag pröva på glädjen och njuta livets goda. Men även detta var tomhet. Det är dåraktigt, sade jag om skrattet, och om glädjen: Vad tjänar den till? 
Men lyckligast är den som ännu inte är till, den som sluppit se allt det onda som sker under solen.

En man som kan få hundra barn och leva otaliga år, men om han aldrig blir tillfredställd i livet, hur länge han än lever, och kanske inte ens får en grav säger jag: Ett dödfött barn är lyckligare!

Klä dig alltid i vitt, låt oljan flöda över ditt huvud.

Tomhet, idel tomhet,
säger Predikaren,
allt är tomhet.

Glad kille säger jag er..
Haha jag gillar att leta efter random saker i bibeln för i vissa böcker står det så sjukt konstiga saker. Det är roligt hahahhahaha. Fast jag är inte normal. Jag är väl medveten om det. Inte för att jag försöker vara normal. Det är tråkigt att vara en i mängden, eller som någon annan. Jag är jag och jag är jäkligt bra på det!



Nere på botten




Mina favoritlåtar för tillfället! (FYI)

Låt tankarna styra vad hjärtat känner

Tja gullisar! 
Idag var det 2 timmars baldans istället för idrott, jag var typ den enda som var taggad men det var superduperkul att göra bort sig inför hela skolan faktiskt. Det enda som jag faktiskt var bra på var vals men då kunde inte Gustav hålla reda på stegen så vi kunde inte överglänsa alla andra, Men men. Haha.
Igår så såg jag ju pirates of the caribbean 4 - i främmande farvatten. Den var riktigt bra faktiskt. Förmodligen tycker jag bara såhär för att den är ny och jag (om det nu är möjligt) har tröttnat en aning på de tre gamla men den var faktiskt bättre på någor vis. Mer spännande! Fast.. Troligtvis var det endast för att jag inte visste innan exakt vad som skulle ske. Men jag tycker helt klart att den är sevärd!
En liten (grymt bra) del av min spellista!

Fett snygg bild på mig och mina favvisarmband (är fan galen i smycken)

En helt random tjej på bion kom fram till mig och sa: Du har en grymt
snygg tröja! Då blir man ju glad! :D ;)


Hej snälla kan ni ändra exakt allting

Godkväll gott folk.
Sitter här och nynnar ikapp med Markus Krunegård. Jag beundrar honom fast en sak jag finner lite förunderlig är att han inte har bokat in fler spelningar i sommar. Jag är mycket sugen på att se honom live faktiskt. Kosta vad det kosta vill. Han är så otroligt begåvad och egen.

Vill bara berätta att jag utfört det jag lovade. Städade mitt rum så nu ser det helt klart acceptabelt ut här, plockade undan och hittade plats för allt som låg på mitt skrivbord så nu för jag inte ångestattacker när jag sätter mig vid det. Det är tur det för mitt skrivbord är mitt favoritställe, hemma i huset mitt alltså. Nu när det är rent och snyggt blir jag sugen på att rita lite. Måste träna så att det kan bli bra till slut!
Har skrivit ut hemkunskapsutvärderingar, skrivit klart och mejlat ett gammalt no-arbete och börjat skriva en redogörelse för hur konstruktionen av råttfällebilen jag och max har byggt gick till! Har även skrivit några rader på franskaarbetet också. Det känns bra att ha fått så mycket gjort + att hinna kolla på två avsnitt av The big bang theory som är det bästa programmet som någonsin gjorts enligt mig. Kollar faktiskt hellre på det än family guy! Dock är family guy så orginellt och det fungerar liksom i alla lägen. Jag gillar´t.
Ska ta itu med engelskan nu tror jag.. Eller så blir det en början av ett porträtt! Vet inte vem jag ska rita av bara.. Förslag?
Jag och amanda i vintras, du är bra du cheyen <3

Han tar på sig själv varje kväll

tjenis blogglesarä.
Bara för att jag inte vill at folk ska tro något konstigt så kommer rubriken ifrån markus krunegårds låt mitt kvarter.
Spotify har gjort några små ändringar, någon mer än jag som inte förstår varför.. Det var då väldigt pluttiga små ändringar som jag bara irriterar mig på, för att det ser buggat ut. Knäppt.
Idag i skolan på franskalektionen kom läraren (sätter punkt där) in i klassrummet och sa: Linnea! Jag har ett uppdrag till dig!
Självklart blir man ju nyfiken! Uppdraget var att göra inbjudningskort till niornas bal.. MEN! Det bra med det var att jag slapp franskalektionen så det är klart man gör det! Jag Marcus och Alex satt hela lektionen och gjorde ett litet inbjudningskort med en jättelustig kypare på framsidan. HEHEHEH
Åt grapefrukt när jag kom hem och nu så ska jag verkligen ta tag i mitt rum och mina läxor och bara göra det! HA det så bra hörni.
En av de två nya kjolarna jag pratade om igår!




Det är tomt på strandpromenaden

Hej finisar
Är fett dyster, vi ska simma med skolan på onsdag och jag kan ju inte direkt säga att jag längtar. Är så sjukt sugen på att säga att jag har mens eller bara rent av skolka för jag vill verkligen inte va med.. Fast anledningen att jag måste tänka över saken är att jag har gjort så förut och om man inte är med så får man typ ig i idrott. Faktiskt.. Nått sånt dåligt är det för han måste se att man kan simma. Äckel.
Jag vill inte :(
Bajs..
Nej alltså.. det är mycket mycket mycket troligt att jag bara skiter i det faktiskt eftersom jag är övergiven av min enda tjejkompis i klassen som bestämde sig för att byta till en annan klass. Men.. Hon gjorde jävligt rätt i det faktiskt!
Fast hahaha, jag kan simma! Om någon skulle tolka detta som att jag var fett ledsen för att jag inte kunde simma! HAHAH BECCA! OMG! Du vet precis vad jag tänker på tokstolle! *skrattar*
Fick två stycken kjolar idag av min mor! Riktigt trevliga faktiskt! Udda och bra! Och en bikini som jag inte vill ha..
Bilder, på kjolarna kommer nån gång.
Just nu är det Lars Winnerbäck som hörs i mina högtalare, hans klagande röst passar mitt humör jättebra faktiskt.
Ska ut och springa spåret nu.

Vill ha dig här på riktigt

Hej finisar!
Sitter här i mitt otroligt stökiga och dammiga rum, är lite butter eftersom det blir dammigt så fort. Vi har något fel på våran ventilation och det är kanske otroligt ointressant att veta det för er men nu berättade jag det. För det stör mig.
Idag så åt jag nudlar till frukost för det fanns verkligen ingenting i kylskåpet hemma. Ingenting. Men det var redigt gott med nudlar!
Är alldeles glad för min syssling och jag hade ett samtal igår och jag om jag får för mamma, vilket jag måste få, annars blir jag sur, så ska jag åka ner till göteborg till honom i sommar, typ över en helg eller något sånt. Hade så sjukt kul när jag var där sist, hans kompisar är så konstiga och roliga heheheh.
Fy va mycket saker jag borde ta tag i.. Städa mitt rum prio 1, skriva engelskaarbetet, göra klart no.. Fy vad jag inte orkar!
No-labb idag sög hästpenis. Fy va tråkigt det var. Fast på slutet så fick vi ta en lapp och rita pluppar med olika färgpennor och sedan lägga det i vatten o se vilka färger som var i.. Det var.. kul.. Fast det blev fint hihhhi, jag är galen i allt som är färgglatt!
Btw! När jag susade ner för en backe på den gröna blixten (cyklen heter så) svishade jag förbi två killar, 12 år skulle jag chansa på, så tittade den ena på mig och sa med utländsk brytning: Uttan behåå, uttan troser (Det kommer ju ifrån en parodi för dom som trodde att jag kom cyklandes spritt språngande naken)
Då fnissade jag till lite för det var minst sagt oväntat. Så tack till dig p12 för att du fick mig att fnissa!
Min dag i bilder::::::::::::
Svenskalektion..
Syslöjd!
No-labb shalalalala

Vi drömmer utan motstånd

Hejsan underbara människor.
Min helg har varit nice, trodde det skulle bli en katastrof för händelseförloppet indikerade det men ljuset i mörkret blev (som nästan alltid) min allra bästaste vän. Jag älskar dig för att du kan få mig så glad!
Just nu sitter jag i min pyjamas igen hehe, har lockat håret av någon märklig anledning och förkylningen är på sluttampen känns det som! Helgen kommer antagligen fortsätta najsa till sig idag, har en reservplan om det skulle gå åt skogen, denna reservplan innehåller ungefär 16 powerkings och ett coolt skategäng (fast det regnar.. så.. vi kan nog inte skejta heheheheehhehe).
Ett tips vid ont i hlasen: Min farmors kanelbullar!
Btw: JAG GILLAR MASKROSOR NÄR DET ÄR ASMÅNGA! 
Suddig bild från bussfönstret. Men maskrosor är nice!

Ser död ut. Läskigt!



ICA NÄRA BJÖRNRIKE

Goodmorning sunshines!
Alltså herrejösses, Habbo Hotel skickar fortfarande e-mejls till mig.. Det var inte bara 1 år sen jag spelade det, inte heller var det bara två.. eller tre. Shit jag spelade det i typ.. 4an/5an tror jag. Hehe. Fattade aldrig vad det gick ut på. Bara gick runt lite i olika rum och var allmänt cool. Fick en massa möbler av en random player så mitt rum var asfint. Hehehehe. Fasen, jag minns inte vad jag hade för lösen.. Måste för sjutton kolla in hahah.
Om typ 45 ska jag ta bussen ut till mitt landställe och här sitter jag i min pyjamas (yes jag har pyjamas för det är så jäkla mysigt!). Jag har dock packat allt som jag ska ha i klädväg! Kommer ju hem imorrn igen så det är liksom ett ombyte att packa. But still.
Det ploppar i mina öron! Jag får lite halvt ryck för det är superduperirriterande. Har gjort det sen igår. Fattar ni vad jag menar om jag säger att det är som att ett "lock" spricker. Liksom.. när man fått lock för öronen och det försvinner, då liksom.. ploppar det! Som en såpbubbla eller något. SÅ låter det fast jätteofta och utan att jag ens har lock för öronen. Apstöringt.
Va gott det skulle vara med en redig skål glass nu..!

En liten liten låda

Godnatt alla söta människor!
Kvällen belv riktigt jäkla lyckad, främst på grund av att Olivia och Ebba är så sjukt sköna. Har skrattat mer än en gång ikväll, aldrig fel right? INTE!?:O Aha okej.. MEn jag tycker det passade sig utomordentligen bra ikväll!
Johnossi körde ganska mycket låtar som jag inte kände igen, var ju liksom i höstas jag lyssnade på dem så mycket har hänt sedan dess! Dom var bra iallafall, kanske inte hade riktigt den pondusen och utstrålning som behövs för att verkligen få med sig en publik men dom var iallafall riktigt bra!
Mitt under deras "show" (hahah vilket fult ord) så kommer ingen mindre än älskade underbara MARKUS KRUNEGÅRD inklivandes på scenen iklädd en riktigt cool hatt. Skrek som bara den, det händer ju liksom bara inte! Kärlek till dig Markus.
Ja.. sedan vad händer sen.. Vi åt glass på STEKARNAS glass och grill typ, hahaha, bara för übernice namn på sin lilla grill. Det var gott. med glass.
Sen knäppade vi oss, med olivia i spetsen med kameran i högsta hugg! Haha, vilken snäcka alltså!
Min bild som jag ritade blev klar. Men det betyder icke att den blev bra. Vågar inte lägga upp bild på den för.. Det känns inge bra haha. Den blev fin. Men inte alls lik personen som skulle avbildas. Usch.
Gillar minen, hihi! (*Livrädd*)

Idag blommar tulpanerna

Hej mysisar!
Igårkväll så kunde jag inte sova. Det sög. Min näsa var så ruskigt täppt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen riktigt, för jag kunde inte andas genom munnen heller, då min hals köndes (gör fortfarande en aning) som taggtråd drogs ner genom den varje gpng jag svalde, och när man andas genom munnen så blir ju halsen torr så man måste svälja. Fy vilken hemst kväll!
Hade matte nationella muntilga idag. Punkt.
Ska på Johnossi ikväll med übercoola Olivia och hennes kompis, som verkar vara en riktigt kul prick! Har gått i samma skola som na' i ungefär väldigt många år skulle jag gissa på men har faktiskt ALDRIG pratat med henne. Märkligt egentligen..
Nåväl, det ska bli riktigt jäkla kul!
Har endast 23 minuter kvar på min spotify (vilket ändå är rätt duktigt) för jag är fattig och snål så har inte höpt varken premium eller unlimited. Well.
Ska nog fortsätta på ett porträtt som jag håller på med nu. Har inte kommit längre än att skissen är klar, typ.. Ska börja fixa placeringen på alla saker så det blir helt rätt! Hoppas det blir bättre än det förra porträttet. Good luck to me! Ciao :) 
Liten.. fin.. bild.. På min döda blomma (som visst inte var död)

Jag liksom föll över kanten

Känner att jag byter header ganska ofta, kan aldrig bestämma mig. Men.. jag gillar min kamel som jag för övrigt tänkt att han kanske heter Kasper, eller så kanske han heter Bo eller.. Eller så är det en hon som heter Gärda eller Britt, ja eller något annat förstås. Fast jag tror inte att han/hon heter något av de där namnen egentligen.. För hon/han är fotad i Tunisien så.. Den heter nog något arabiskt namn tror jag åtminstone, fast kanske något franskt också! För dom pratar både arabiska och franska i Tunisien. Rätt märklig blandning om jag får lov att uttrycka mig så. Dom kanske var en fransk koloni en gång i tiden, vad vet jag?
Markus Krunegård, det är hans röst jag hör nu. I mina högtalare sitter han med en synthesizer och en gitarr och sjunger för full hals.
Det skulle faktiskt vara riktigt mysigt om det var så! När jag var liten läste jag boken indianen i skåpet och den handlar om en pojke som får ett litet skåp med ett lås på i födelsedagspresent och om han låser in en leksak där så börjar en leva när han låser upp. Läste den när jag var kanske 10 år eller något men tyckte den var så sjukt bra, drömde om att ha ett sånt där skåp! Var faktiskt tillräckligt smart för att förstå att det inte finns, men drömde om det gjorde jag. Skulle för fasen vara ascoolt att ha några små indianer och cowboys som bodde i mitt rum. Ruskigt kul skulle det vara också! HEHEHEHE
Hehe, det här närmaste med ett halvt staket runt + fyrkanten med ett
grönt flygplan var min bas när vi lekte med det här. HAHA, det roliga är
att det inte var länge sen alls! Fast måste tillägga två saker, 1.köpte
soldaterna till en kompis som skämt 2. Hans lillebror var med och lekte. 

Du räknar allt sorgligt

Tjenixen, förutom att jag svettas som en kamel trots att jag med flit ordnat korsdrag i huset så mår jag under omständigheterna bra! Ska verkligen ligga i ordentligt så att jag är frisk tills imorrn, för då händer något jag inte gärna missar. Nämligen: Johnossi <3
Dom är riktigt bra, har sett dem en gång förut faktiskt, på grönalund. Dom spelade typ två låtar men påden tiden var jag fullkomligt galen i johnossi vilket gjorde att dessa två små låtar gjorde min kväll, och typ veckorna därefter haha.
Idag har jag legat i min säng. A.. det var ju kul. Kollade på pirates of the caribbean igårkväll, festival och shrek2 idag. Så pass kul har jag det här hemma. Pirates är ju då en av mina favoritfilmer så den var ju nice, som vanligt! HEHEHE. Kan ju rätt många av replikerna. *STOLT SOM TUPPEN* (från tsatsiki om någon minns de filmerna)
Just denna dag känner jag att jag har lite av en Håkan Hellström-mani! Var nog för att jag kollade på festival, två eller tre av låtarna i filmen är ju hans. Men han är bra, det måste jag erkänna! Kan dock inte bestämma mig för om han kan sjunga eller inte. Gillar hans röst men är han kanske tondöv.. Tål att tänkas på..
Såg just att det ligger en tandkrämstub på mitt skrivbord.
Satan i gatan (veronica maggios nya album!!!) va det är varmt.. USCH! :o
Tänker bannemej inte alls fota mig själv och lägga upp här för jag är äcklig. Usch. Hejdå.
De tre svartklädda fotograferna är icke det som bilden var menad att
syfta på. Är det någon som kan skymta den galna asiaten (Eric Choi)
som balanserar på en kätting?
Btw fick fotografen längst till vänster ryck och började jiddra med mina
kompisar inne på konserten. Dom hade tydligen stött till honom så hans
bild blev dålig.. Som om det gick att undvika när 400 killar trycker sig
mot scenen och skuttar omkring och slåss precis bakom oss. Idiot.

RICKY

På denna bild ser ni, ricky armellino, han som jag stod på scenen med! :D 
Asbra mobilbild, men whatevah! 

Stor smällteori

Tjenixen!
Så fort jag rör mig dunkar det till typ 40 gånger hårt som sjutton i mitt huvud, mina tinningar kommer sprängas tror jag. Det vore ju lite coolt ändå.. Faktiskt!
Ska rita en liten paint-bild på hur det skulle gå till tror jag! :O

Milkshake

Godmorgon!
Antar att alla är spända på att höra om gårdagen!? :D
Ska ta det från början, dagen startade för min del med en smoothie och skola, (vill bara poängtera att jag inte drack något vatten till skollunchen) efter skolan gick jag hem och började byta om till lite mer passande kläder och hämtade biljetterna, sen traskade jag till bussen (måste säga att jag inte drack något när jag var hemma) tog tåget och sedan tunnelbanan till gamla stan. (köpte ingen drick påvägen) Sedan irrade jag runt i gamla stan/slussen innan jag till slut hittade min bekant utanför debaser. Vid den här tiden så gassade solen precis på oss, ingen vind och inte ett moln! Nice om man hade haft lite vatten..
När vi satt där, jag och dom människorna som jag aldrig tidigare ens hälsat på (bortsett från Gabbe som jag sagt hej till en gång) så började man känna febern stiga haha. Fast sen kom trummisen i we came as romans ut till oss och det kändes stort haha.
Sen när vi ÄNTLIGEN blev insläppta, då köpte jag cola och vatten! Sen var det ett sånt drag därinne så jag glömde bort att må dåligt. När this or the apocalypse entrade scenen, shit pommes frittes vad bra dom fick med sig publiken, det var så ruskigt häftigt att vara där, allra längst framme vid scenen.
Sångaren Ricky Armellino tog tag i min hand och drog upp mig på scenen, jag trodde jag skulle dö! Fy fasen va häftigt det var, kommer nog aldrig glömma det ögonblicket haha.

Sen var det (efter lång väntan) the word alive och fasiken va bra dom var!!:D
Dom spelade min absoluta favoritlåt Epiphany fast jag tycker alla deras låtar är bra! Det var helt sjukt coolt att stå 10 cm ifrån Tyler Smith!
Fan vilken härlig kväll, trots att jag drog mycket tidigare eftersom jag mådde så dåligt att jag inte kunde röra mig när jag kom hem, haha grät för att det var så sjukt jobbigt. Men får skylla mig själv eftersom jag inte drack något.
Eric Choi bakom cykeln (Trummisen i we came as romans)!

TYLER SMITH!! <3


Jag, nu, i mitt fina rum!


Jag orkar inte rubriker

Godmorgon Folk!
Idag vet jag inte om jag hinner med särskilt mycket när jag kommer hem förutom att byta om. Därför tänkte jag att jag slänger upp ett inlägg nu, för de människor som gillar nya inlägg.
Kanske inte den allra snyggaste bilden, eller??? Hahah!
Men här sitter jag och äter min frukost. Snart blir hårfix och make-up! Sen slänger vi på ett NO-förhör på det då? Eller vad säger ni? Tyvärr spelar dettta inte så där superstor roll eftersom vår lärare tycker det är fullt nödvändigt mde ett förhör så det är så det får bli! Förberedd som jag är känner jag att det kommer på åt pipsvängen men.. sånt är livet!
Ha en tisdag nu! Det kommer jag ha ;)
r

Nu har jag nog skitit i det blå skåpet igen

Varför ska killar vara så omständiga och sena med allt. Usch.. Nu ser jag inte alls lika mycket fram emot morgondagen som jag gjorde för cirka 3 dagar sen :(
Men fortfarande, NAAAAJJJSS!!! :D
miss may i ska inte längre ingå i scream it like you mean it. Sablar :(
Får för fasen en tår i mitt ledsna öga. Usch och fy :(
Sådär känner jag just nu! (HAHAH)

Tjocka farbröder och annat kul

Hejsan mysisar!
Idag var jag och min rysligt söta väninnan Becca i storstockholm och shoppade loss. Hon är ett otroligt bra smakråd måste jag säga! Hon gav mig mod att spendera en del av mina pengar, närmare bestämt 170 kronor på ett superhäftigt oranget läppstift från make-up store! Testade det när jag kom hem (skulle aldrig i mitt liv kunna tänka mig att testa i affären, fy va äckligt) och belv från början alldeles ledsen för det sår inte klokt ut, men när jag "torkat av" läpparna på papper så färgen blev lite matt och så, så blev det riktigt bra! Det är verkligen orange, alltså verkligen! Gillar det skarp!
Köpte lite annat smått och gott också, en fotlänk till mig och en till min syster som snart fyller år, är det någon som redan förstår varför jag köpte just det? (Egentligen var det för att det är snyggt och får plats i ett brev, kom på det andra nu haha) fotLÄNK, det blir liksom en LÄNK mellan oss. Fattar ni? Hehehe, ibland är jag bara för smart!
Ska inte skriva allt för långt nu utan ska skriva lite på teknikuppgiften och bara njuta av mina oranga läppar. Mhihih
Vi blir ruskigt bra på bild, vi två!

Köpte det där linnet idag också! Vero moda om jag inte minns fel.

Haha, denna munk(å va gott med munkar!!)tröja sydde jag klart i
slöjden idag! Mvg shalalala

Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ur sin kropp

Okej, dagen. Gav utdelning, inte bara i presentväg utan även i kilon haha, mamma och jag har lagat så fruktansvärt god mat, det var min fest så det blev det jag ville ha. Haha. Asgod honungsmarinerad kyckling varmrökt lax massa pajer PRINSKORV och sallad. Mumsig sallad!
Mina cupcakes/muffins/whatevah och till sist! JORDGUBBAR MED VIT CHOKLADSÅS!
Eftersom det var så att jag fick lite pengar och presentkort så blir det shopping imorrn om någon vill hänga med. Heheheh.. Har inte så många vänner (sätter punkt där haha) som gillar att shoppa.. MEN! Det gör inte jag heller så mycket, oftast... Men jag älskar att få nya kläder i min garderob!
Linkin Park-Faint i högtalaren just nu.. Inte en favorit men ändå ganska najs sådär. ÅÅÅÅÅÅ JUSTE!! PÅ TISDAG ÄR DET SCREAM IT LIKE YOU MEAN IT MED MINA UNDERBART KONSTIGA OCH ROLIGA VÄNNER!! Lägligt nog bytte iphonen till miss may i så nu skrålar dom ut i rummet. NAJS!
var nyss ute och promenerade bort några få kalorier längs med ån. Mysig som fasen om man är ensam, fast när man möter random folk är det inte alls lika mysigt längre. Haha, är en loner. Nej. Men.
Kom till en dum kraftledning som lät som tusan. Fy!

Efterlängtat besked med råge

Snabbt inlägg innan gästerna anländer. Kram på er!


Ett par blommiga shorts med schvung i

Godmorgon sockerpluppar!
Muffins/cupcakes-bak på g! Jag förstår inte skillnden mellan cupcakes och muffins, är det så att det bara får heta cupcakes om man dekorerar dem för då ser du ju ut som små tårtor.. i.. koppar.. därav cupcakes? hm.. beats me.
Just nu står mina muffins (eftersom dom inte är dekorerade än) i ugnen och schteker med solbrillor på. Smakade på smeten men fy bubblan vad osmaklig den var, fast jag gillar inte sockerkakssmet, den enda smeten jag gillar är den som man gör kladdkaka av. Moahaha. Men smet i sig är inte så himla smaskigt enligt mig.. det är så smetigt och rått och oklart. Klegg.
Nåväl!
Vänta er en till uppdatering inom kort, då blir det partyoutfit och färdiga cupcakes!
So long

Blod svett och ett stort leende

Hej kära ni!
Idag var jag som jag berättade igår på det gymnasium jag ska börja på i höst och jag måste säga att jag är otroligt glad att jag hittade säbyholms naturbruksgymnasium för jag trivdes som fisken i vattnet!
På den nu preliminära intagningen är 6 stycken helt klart intagna på trädgårdsinriktningen varav 4 stycken (inklusive mig) var där idag. Började prata med två killar som var riktigt schyssta! Kommer nog bli så att jag umgås med dem en hel del i höst skulle jag tro!
När vi var på rundturen på skolan fick vi plocka varsin gurka som de hade odlat i växthuset och ja.. jag gillar inte gurka men den här var mycket godare än de man köper i en mataffär! Fick åka traktor också, eller.. vi satt i en släpvagn på ett gäng höbalar, det var inte klokt vad det stacks i baken haha. Men vilken känsla att vara ute på en gård och åka runt på en höbal! Fick se lammen och grisarna som dom har där och wow. Jag längtar verkligen tills sommarlovet är slut. Det är faktiskt helt sant! Jag längtar efter skolan.
När jag kom hem så började jag pyssla lite i mammas hemska rabatt och fick arrangera lite i krukorna på altanen för just nu ser det hemskt ut hos oss. Mamma har verkligen inte några gröna fingrar, inte ens en antydan till grön faktiskt. Dom är röda! (inte bokstavligt alltså haha)
Idag är det Winnerbäck som susar ut genom högtalarna i Linneas rum. Han är riktigt bra han med. Jag känner mig väldigt bred i min smak av musik, vilket är trevligt eftersom jag inte stör mig på någon slags musik alls, NÄSTAN. Jag klarar inte vissa saker.. Tokio Hotel.. Britney Spears (bara de nyaste låtarna) Pink (även där endast de nyaste låtarna) osv osv.
Ha nu en toppenbra lördag så hörs vi imorrn, då blir det bilder på min cupcakes som jag ska baka till släktingarna. Blir första gången jag ens försöker dekorera och göra cupcakes så det blir kul och spännande!
Foppatofflor på!

Glam-rock är nog inte det nya

Godkväll mysisar, nu fyller jag officielt inte år längre! Är helt klart 16 år och det känns verkligen ingenting haha.
Min kväll, för alla som undrar, var den bästa på länge! Efter regn kommer solsken som man brukar säga. Bandet Is it tomorrow yet var hur jäkla duktiga som helst och min supertrummis blev jag ordentligt imponerad av. Har aldrig sett honom spela. Men aa.. WOW! Cred till dig.
Skrek så högt jag kunde så länge halsen räckte och det var det värt! Fan (nu svär jag också! Vart är världen påväg) va duktiga dom var killarna! Även de andra banden var otroligt talangfulla, jag lovar att flrea av dem kommer bli stora, då kan jag känna mig lite stolt och säga att "jag såg deras allra första spelning!". Hoppas det blir så, speciellt för grabbarna i Is it tomorrow yet och A shipment to spain.
Kolla is it tomorrow yets facebook-sida så kan ni säkert hitta myspace och allt, några låtar finns där också! Gilla om ni gillar´t :D

Önskar jag hade haft kameran med mig så jag kunde stulit stunden, det var magiskt! :D
Nåväl, imorrn ska jag "hälsa på" på gymnasiet jag ska börja på i höst och det börjar tidigt då det är bäst jag går till sängs nu gott folk.
Hoppas alla hade det lika bra som jag denna fredagskväll, som nu övergått i lördagsmorgon!

Som blomman bär ett bi, nu är linnea fri

Vill visa lite av kläderna jag fick imorse! Hihi, en vit blus och en underbar jumpsuit! Älskar båda två så mycket man nu kan fatta tycke för klädesplagg.
Ritade klart en bild idag som jag hållt på med lite, är lite nöjd att jag lyckades slutföra den och så men den är inte lik personen jag ritade av, vilket är tråkigt!
Just nu lyssnar jag på lite svensk musik som är väldigt mysig tycker jag. Gillar Cornelis Vreeswijk faktiskt hah, och thåström är grym! Hans röst gillar jag men texterna är lite dystra.
Eftersom det är fredag antar jag att det inte är big bang theory nu.. Trisst! Men aa, konserten som jag ska på snart (vet inte vad jag ska ha på mig.. :s) lär ju väga upp det! Är riktigt taggad faktiskt! Det kommer bli det näst intill perfekta slutet på denna födelsedag.
Tack för mig!

Thaimat, broskburgare och ett hav av tårar

Hejsan alla fina kalaspinglor!
Dagen började bra som tusan, med sprakande ljus och en hel massa kläder, lämpligt att jag rensade garderoben igår intesant? I skolan var det ungefär lika drygt som varje fredag med några förändrigar, dels är det ju min födelsedag så alla var trevliga nog att säga grattis, villket lös upp den långtråkiga hemska fredagen, matten var så sjukt jobbig att det var ju helt sanslöst! Satt i en hel timme och lyssnade på lärarens ointressanta saker och även den jobbiga skärande rösten. Fy.
Satt och spelade ajfown-spel ett bra tag innan vi ÄNTLIGEN fick gå till matsalen och njuta av de smaskiga broskburgarna med torrt bröd. MUMS!
Efter det var det so och det gick bra så inåt jordskorpan! Jobbade på för ett helt kompani, vilket var populärt hos både min medarbetare såväl som min lärare.
Sen skulle jag ju till min underbara vän men.. det sket sig ju. JAG är så rysligt dryg och känslig ibland. Fy på mig.
Nåväl.. för att summera dagen hittills så slutade det med tårar. En hel del.
Grattis Linnea, grattis.

Vi lever alla i Amerika, coca-cola är superbra

Rammstein är det just nu som hörs i mina b-högtalare. America.
Älskar den dystra tyska rösten som bara skriker TYSK! Det är något speciellt med tyskars röst, alltså, inte att jag har något emot det men när man hör en tysk man prata/sjunga låter det så dystert och argt, inte för att jag har hört en glad tysk man tala direkt.. men ändå.. sånna funderingar har jag!
Jag älskar iallafall rammstein! Wonderbra (vilket jag utgår ifrån att det betyder typ.. superbra.. för jag kan inte tyska.. men det skulle lika gärna kunna betyda bh haha)!
Nu när jag kom hem från farmor, fortfarande utan smink, så bestämde jag mig för att fortsätta mitt överdrivna sminkadnde ac mina ögon. Inte för att jag tycker att jag är duktig på det men det är roligt och som alla vet, ÖVNING GER FÄRDIGHET! :)
Check it out (Nu stör jag mig på mina äckligt kloak-gröna ögon)
Haha, ser superdyster ut. Men det var faktiskt meningen!

En ledsen ananas..nej! EN GLAD ANANAS

Hej alla glada hoppetossor!
Känner mig alldeles sprallig haha, slutade supertidigt idag, men skolan var nice! På nationella matteprovet gick det så bra som det bara kan gå för en som är som jag och det känns förträffligt! På SO-lektionen fick jag ett superbra ämne att debattera om och som grädden på moset kom jag med en lysande partner, sedan på rasten pratade jag med Marcus så nu har jag back-up ifall du inte vill spela med mig Olivia! Fast det skulle vara hur nice som helst om du gjorde det, hihi! Aja, sen när jag kom hem sådär tidigt så bestämde jag mig för att rensa min garderob, fick ihop en rätt bra hög som ska kastas och så blev det fint vikt och upphängt i färgordning i min nu så snygga garderob!
Efter jag hade gjort det hängde jag upp de kläder som jag tvättat, det var en ljus 40 maskin så alla kläder var ljusa och sommriga och typ nya haha. Ytterligare lite senare så klädde jag om till en jättemysig och rätt fin outfit hihihihihi fy satan va jag är cool! Tvättade bort mitt smink också för att jag kände för det!
Vilken bra kvinna jag är, som städar och tvättar när jag kommer hem från skolan!
På bilderna nedan så har jag inge smink på mig, fast det är inte JÄTTEstor skillnad eftersom jag oftast har så väldigt lite make-up för jag tycker det är fult med massor så.. då har jag inte det! :D
Nu skrev amanda till mig på facebook! Hon är så väldigt härlig amanda, hihi!
I den bilden som är högst upp här så är mina ögon sådär gröna som är förfärligt fult i vanliga fall men här gillar jag det, det passar in för att bilden är så tråkig och färglös i sig, + att bakgrunden (fönstret) är samma grön på några ställen!
Ska åka till farmor ikväll och fika för att... JAG FYLLER ÅR IMORRN!! (och hon och farfar är gamla och så så det blir lättare för dom ifall vi är där)
Kanske därför jag är så sprallig och glad! För imorrn kommer bli en helt underbar dag! Först skola som slutar tidigt, sen hem till bästaste vännen i hela världen och sen ska jag äta kycklingwok (älskar det) och sen blir det konsert med ett band där jag känner trummisen! Det kommer bli så himla kuLLLL!!!! TAGGGA!!!!
Fy va mycket fula kläder som skräpade i min garderob!

En misslyckad musketör

Det här var endast för att visa vad jag har sysslat med ikväll. Har inte gjort något med bilderna så dom är asfula men ville bara visa mina ögon!
Fattade verkligen ingenting av photoshop! Lyckades inter göra något alls, va obegåvad jag är! Uash, det gillar jag inte..
Aja.. Ha det så bra!
Lite läskig sådär!

Adobe photoshop

Tjenare alla glada nattugglor!
Sitter just nu och laddar ner och testar photoshop! Har haft en rätt tråkigt kväll så jag tvättade lite kläder, sedan tänkte jag att jag kan testa att sminka mig lite (massor), ganska överdrivet sådär. Det blev ascoolt fast ser rätt rolig ut. Bilderna blev inte så bra och då tänkte jag att varför inte lära sig photoshop och fiax dem lite? Det kan ju vara roligt faktiskt!
Ni får inte se bilderna än, förren dom är klara efter jag har redigerat dem, dock får ni inte vara så dömande, detta är första gången jag leker i photoshop så det kanske inte blir sådär superduperbra som vissa kan rediger, önskar jag kunde det faktiskt! Hhihihhi
cirka 6 minuter kvar av nedladdningen.

Medan det laddar så sitter jag här och lyssnar på this or the apocalypse, miss may i, the word alive och we came as romans. Någon som kan lista ut varför jag just valt dessa fyra band!? Jag kan berätta utan gissningar, PÅ TISDAG ÄR DET SCREAM IT LIKE YOU MEAN IT OCH DÅ SKA DESSA FYRA UNDERBARA SKAPELSER SPELA!
Vänta med spänning på bilderna hörni! :) Hörs

Du skulle vara stolt

Hallå i rutan!
Min musiklärare vill att jag ska framföra en låt på vårkvällen, JAG!? Hon tycker att jag sjunger bra och om jag vill nå till toppen (få mvg) måste jag göra det.. dessutom måste jag göra det bra. Jag sjunger inte inför folk, det gör jag bara inte. Alltså.. Sjunger seriöst. Det händer ofta att jag gör det bara för att irritera folk men det händer bara inte att jag gör det.. för att liksom.. det ska vara fint.
Men det vore ju kul ifall jag faktiskt sjöng bra, vilket jag har hört från folk, bland annat musiklärare, fast det kan ju vara så att hon bara säger så till alla haha. Eller?
Olivia, jag har ett förslag! För det är nog bara du som kan hjälpa mig, kanske! Hehe! (smsa mig om du skulle kunna överväga tanken)
Jag tänker då rakt inte göra det ensam, men om du vill.. för liksom, det är ju bara bra fö betyget! :D
Fan vad det här skulle vara bra för mig, egentligen! Dels för att komma över den skräcken haha, men framför allt för att då blir jag taggad igen att verkligen satsa de sista veckorna och verkligen plugga på ordentligt och få de där 320 poängen som jag egentligen så otroligt gärna vill ha. Det är liksom.. Det bästa som man kan få! Jag vill! Jag sjunger! Jag tänker göra det, om någon hjälper mig! (:
Har två veckor på mig att träna in en låt, hitta minst en partner och aa.. samla mod haha!

För en tid sen

WE PASSED UPON THE STAIRS. SPOKEN WALLS AND WELLS. ALTHOUGH I WASN'T THERE. HE SAID I WAS HIS FRIEND. WICH CAME AS SO SURPIRSED. I SPOKE INTO HIS EYES. I THOUGHT YOU DIED ALONE. A LONG LONG TIME AGO. OH NO. NOT ME. WE NEVER LOST CONTROL. YOU'RE FACE TO FACE. WITH THE MAN WHO SOLD THE WORLD.

Nirvana är verkligen bra.
Sitter och sjunger med i de härliga låtarna och njuter av Kurts ljuva men ändå rossliga, hesa underbart perfekta röst. Det är helt klart det bästa bandet genom musikhistorien. Alla vet vilka nirvana är och alla kan lyssna på låtarna. Det är iallafall vad jag väljer att tro. Jag är såld. Har varit det länge nu. Ska skriva ett musikarbete nu och sedan ska jag ta ner gitarren från väggen där den hängt alldeles för länge! Kanske till och med gör det nu.. Är ganska sugen på att spela. Fast vill lyssna klart på Kurt. Something in the way, mmm, something in the way, mmmm..


Men kom igen, oddsen är vad

Tjenis!
Hur mår alla idag? Själv känns det bra! Sitter här med en skål glass med flingor, fick en massa beröm av olika personer idag för lite olika saker. Bland annat lite av en gammal lärare för att jag är duktig bara och av en tjej som tyckte att jag såg cool ut, det gillar jag!
Gjorde nationella prov i engelska, läs- och hörförståelsen som jag missat då jag var sjuk (och skapade bloggen) och fy sjutton va ruggit det var. Jag ville bara krypa ur skinnet och sticka därifrån för det var så väldans långtråkigt. Man skulle lyssna på en kort kort kort text och sedan svara på en fråga och det var hur jäkla lång väntetid som helst:
Read question one to four.. (några sekunder) do that now please! (en-en halv minut) *kort text* now, answar question one to four. (en-en halv minut) och sådär var det på VARJE fråga och det var rätt många. Fy va det var tråkigt. Till alla er som ska göra nationella nästa år, jag lider med er.. MEN NU HAR JAG DET GJORT!
Det är så väldans smaskigt med glass+flingor (kellogs allbran) Testa!

Lilla Ludde, men dressen är fixad

ÅÅÅ!
Är båda superduperglad men samtidigt lite deppig. Har hittat den perfekta outfiten till balen så det känns bra. Kommer bli toppen, helt klart (outfiten alltså)! Tänker dock inte avslöja hur outfiten ser ut, inte ens lite. Det får vara en hemlighet till den dagen kommer!
Är deprimerad för att min hund var så sjukt slö idag, han rörde sig knappt så pappa trodde det var dags redan ikväll att åka in till veterinären och.. *snyft* ge honom en spruta..
Fy va hemskt!!!
Tidigare ikväll blev han dock relativt pigg igen och började äta och dricka själv så han får vara kvar här hemma med oss ett tag till vilket är underbart, om han nu inte lider. Det vore jobbigt. Det är även jobbigt att inte veta om han mår bra eller inte när han är sådär halv-pigg. Jag vill inte att han ska må dåligt men jag vill inte heller att han ska försvinna.. Har haft honom sen jag var två år gammal. Han är en i familjen.
Lilla ludde

Nu pratar jag med dig

OHYEEAAHH!
Den 18 maj är inbokad för Pirates of the caribbean - on stranger tides och sjutton gubbar va taggad jag är på det!
Ska gå med min syster och hennes boyfriend whom iv never met! Spännande!
Jag måste erkänna en rätt så genant fakta. Jag älskar Johnny Depp! Verkligen, han är så rysligt begåvad och (hehehehehe) superdupersnygg med tanke på hans ålder. Han gör så udda filmer vilket jag gillar skarpt. Aa.. Han är grym!
Min dörr och insidan av min garderob! (andra dörren har också några
stycken bilder):$

Leker lite bara

Goddag!
Min valborg var grym tycker jag, spenderade nästan halva dagen på en buss kändes det som men träffade på roliga människor där. Bland annat en grovt berusad man som pratade om allt möjligt inom politik och krig, visste inte riktigt hur jag skulle bemöta det men jag aktade mig för att falla in i gapskratt då han var rätt aggresiv.
Jag och min kompis gick runt lite i omgivningarna vid min sommarstuga och så eldade vi och grillade. Måste visa en bild på måltiden för jag är rätt stolt haha.
Lägg märke till persiljan på köttet, plockade den precis innan i min köksträdgård, hahah va lamt. Bilden för inte middagen rättvisa då den är alldeles suddig och ful men försvarar mig med att jag tog den med min gamla iphone 3G.

RSS 2.0