punkt

Kan knappt bärga mig att dela med mig! Det är så himla coolt hahah! Inte själva grejjen så.. fast det var en av mina drömmar som mindre, fast jag var ganska töntig då.. (DET ÄR INTE JAG NUUU!) men det som kommer hända just då, inte det som händer senare, är verkligen skitcoolt tycker jag! :))
Hittar ingen bild som kan uttrycka detta bra. Så skiter i bilder (a) Nu ska jag smsa nån och sedan åka och bada. Förhoppningsvis!

Klart som korvspad

Idag är det en lite irriterad fast på ett annat vis lite glad och uppspelt Linnea som skriver till er. Jag är lite irriterad för att jag inte kunde sova på jättelänge igår fast jag var så trött i kroppen att jag var nära på att kollapsa men det gjorde jag inte för i huvudet var jag klar som korvspad! Det var en riktigt märklig och inte så trevlig känsla faktiskt. Sedan när jag runt 4-tiden äntligen somnade så sov jag gott i några timmar, tills mobilen (som låg fastkilad mellan sängen och väggen) började vibrera för då, klockan halv 11 på morgonen ville min mamma småprata lite..
Dock är jag glad och uppspelt över det som mor min ville småprata om! Men jag lämnar det som en cliffhanger tills någon gång i mitten på nästa vecka! Då ska ni få veta det som jag vet :))
Masarin               Loranga          Dartanjang

55mm träplugg

Satan i gatan vilken otrolig känsla! Brukar aldrig springa på asfalt och typ aldrig mitt i natten men jag kan ju lova er att det kommer ske många gåner till! Måste bara skaffa ett par bättre skor för fick lite ont i hälarna och så men som sagt, jisses vilken skillnad! Våga vägra elljusspår då och då gott folk, våga vägra..
Förresten så gillar jag lookbook ganska så mycket nu för tiden, folk har så spännande stilar och så coola idéer för sina fotografier. Det roligaste med lookbook är dock att folk liksom gör det där, ställer sig och leker modell bara för att lägga upp det på lookbook. Sånt roar mig! Brukar till exempel också tänka så när jag ser filmer där dom gråter eller har jättelöjliga repliker eller grimacher och sånt för liksom, dom står där bakom en kamera och leker, haha kan tänka mig att alla människor runt omkring scenen småfnissar sig igenom allt då det måste se så sjukt kul när en tjej/kille står där och verkligen råfejkar. HEHEH
Nedan: SATAN VA COOL GRABB! och jäklar i kamelpuckeln va jag gillar tjejen på bild nr2s shorts (:
(lookbook)

Ututut

Nu ska jag snöra på mig löpardojjor och ta en löprunda i mitt lilla sämhälle.
Bara så ni vet

För sent

Tänkte att jag sprider ut bilderna i lite fler inlägg så det inte blir så mastigt!
Här kommer några knäppa som jag tog på mig när jag hade tråkigt en kväll och gjorde märkliga frisyrer och så nåra på mig och amanda från i förrgår! HHEHEHEHHE enjoy.
Det där.. är resultatet när amanda går berserkargång!

Aldrig längre än dit

Hej vänner!
Nu kommer ni bli så innerligt lyckliga att det är helt knasigt! Jag har hämtat sladden till kameran!
Ska inte skriva så himmelens mycket nu, dagen var händelselös och ointressant för utomstående, bara massa familjeshaffs som ingen bryr sig om så det lämnar jag utom erat synhåll kära ni.
Känner att det börjar bli dags att gå en räd i trädgården och mörda mördarsniglar imorrn minsann! Vill inte att de ska äta upp mina fina grödor ju.. Känner mig faktiskt sjukt elak när jag tar liv från de ändå väldigt äckliga och slemmiga sniglarna, men vem vet? De kanske också har känslor osv..! Fast för att citera en svensk militär i Afghanistan "mitt jobb är att lösa en uppgift och det här är mitt sätt att lösa den uppgiften, jag gör bara mitt jobb" så suck on that snigel-helveten!
Det är helt ofattbart hur min kärlek till kossor kan vara så grandios
(fett bra bilder ju för att vara min usla gamla nåb-kamera)

She said

Mina fettvalkar och jag har idag börjat gå skillda vägar tror jag. Brände nämligen upp det mesta idag när jag klippte farmors gigantiska gräsmatta i strålande (stekande) solsken och en envis gräsklippare som kändes tyngre och tyngre för varje steg.
Dock åt jag hemmagjord hamburgare idag och det kanske inte är det allra nyttigaste, men! WHAT THE HELL! Man lever bara en gång och då ska man fanimej få njuta av en hamburgare eller två då och då.
Har varit med rysligt söta Amanda idag också och det var ju såklart hemskt trevligt!
Ska åka till mitt landställe över dagen imorgon och dinera med farmor, farfar, pappa, syrran och alla kusinernas barn. Dom är så sjukt söta och mysiga med sin göteborgska!
Nu ska jag dock in i klädkammaren igen och fylla på stängerna med mina kläder! Gick in på hm idag och skulle ha en pensel men kom ut med en kjol, trosor, en klänning och två tröjor. Rea är farligt. ¨
Frååååån tittbooookeennn

Utan kärlek är du alltid tomhändt

Fick inte mindre än två otroligt irriterande samtal nu för ungefär 25-30 minuter sedan. Kändes himla kul när jag drömde att jag fiskade i brunnen, hade precis fått upp en abborre som transformerades till en fluffig hund med en förbryllad min, så blir man väckt av: RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Farmor: När kommer du idag?
Ska nämligen klippa hennes gräsmatta idag för att vara lite snäll. Orkar inte. Vill lägga mig i sängen igen och drömma vidare.

Du behöver inte fixas

Jag har ett pyttelitet myggbett på ögonlocket, precis vid "vattenlinjen" eller vad det nu kan tänkas kallas på svenska och det är såå störande. SÅ störande.
Jag känner mig ond som inte ger er möjligheten att skåda de bilder jag och amanda tog idag för det är något alldeles extra! Mandow bestämde sig för att göra en liten make-up på mig och hon var inte rädd för att tänja på gränserna.
Är hemskt ledsen för att inte bilderna går att lägga in på datorn förrens jag lokaliserat sladden. *grymt*
Jag undrar om inte jag kanske ska och byta gymnasielinje.. Kanske gå stajlist (med cool stavning) istället. Det är sjukt kul att sminka och fixa hår faktiskt!
Apropå allt och ingenting så måste jag verkligen göra något åt min dåliga hållning för det är verkligen inte bra att sitta som jag gör och jag tror att jag måste räta upp mig lite när jag går och står också! Det är inget jag så att sägga går runt och funtar på så det är klurigt att minnas att jag måste räta upp mig!
Senila Lirre slår till igen.
Usch.

Släck alla ljus

Goddagens gott och ont folk.
Sitter här och lyssnar på en massa gamla slagdängor, Orup, Thomas Ledin osv. efter en allt för lång dag i västerås hos moderns bihang.
Är rätt sliten och förresten! Jag måste säga hur illa SL är numera! De har ju alltid varit dåliga men alltså, denna sommar har varit katastrofartad och det är ännu bara juni. Då får dom för sig att dom ska höja alla priser vilket dom enligt mig inte alls har förtjänat. Konstigt.
Är på språng egentligen men jag kände att jag ville stanna upp och skicka ut ännu ett meningslöst inlägg till det redan så fulla av blogginlägg, nätet, innan jag och Betan åker ut på tur och möter upp söta Amanda!
SENSUEEEEEEEEELLA AAMAAAAAANDA!

För det ekar i huvudet

Min schssta lilla iphone fick igår ett spel och tig beslutet att ta sitt pick och pack och ingå dvala. Det tyckte jag var ett fint inititativ av henne men jag uppskattar det ändå inte särskilt mycket faktiskt. Vem vet när hon vaknar upp igen!
Sålänge har jag min gamla pärla, Sony Ericsson W595, med rosa lack och självfallet blir det riktigt flickigt, vilket ju kan vara himmelens trevligt i lagom mängd!
Borde sannerligen ligga i sängen och sova för flera timmar sedan men vem har tid att sova när livet flyger förbi undrar jag. Tröttheten brukar försvinna i takt med mörkret ändå så vad spelar det för roll om jag sitter här nu. Egentligen.
Får icke glömma att ställa klockan bara, så det är bäst att jag gör det precis nu! Har blivit både blond och senil den senaste tiden så det är lika bra *paus* känner att jag kommer vakna med samma lilla leende som klär mina läppar i denna stund då jag som alarmljud på den gamla pärlan har Ras cricket - Skin som är en av de finaste låtar jag vet och jag har för vana att tröttna och till slut verkligen HATA de låtar jag blir väckt av, så är dock inte fallet med denna underbara visa. Den bara får mig att le. Jag tror inte att nån skulle ha något emot att vakna till den rossliga stämman och orden "Skin skin som den sol du e, låt hela världen se ditt vackra leende"



Team Fortress 2

HAHAH!
Sämre speltrailer får man ju leta efter men var goda erkänn att spelet ser riktigt jäkla kul ut! Alltså, gubbarna är ju störtcoola och det är verkligen riktigt dåligt gjort men fan va kul det är att spela. Helst med riktigt högt ljud så man rycks med ordentligt! Åå va jag inte kan ta detta spel på allvar. Tänk dig ett gäng finniga tonårspojkar som sitter i ett rum och är råseriösa och spelar det här.
- KOM IGEN NU GUNNAR FÖR FAN! VI MÅSTE JU TA DET HÄR!
- HELVETE!!! KOM EN SPY OCH TOG MIG, SORRY GRABBAR!
- FÖRFAAAAAN HENKE! NU FÖRLORA VI JU RUNDAN! ÅÅÅÅÅ!

21:15

Galaxer i mina braxer!
Ja kan inte lägga ut de vackra bilderna jag tog i Småland för min kamera är ganska så konstig och min dator är ganska så konstig så den vill inte läsa minneskortet och sladden kom jag just på att den ligger nere hos mamma och jag är alldeles för lat för att hämta den.
Jag hade iallafall rätt så kul i småland om man bortser från några småsaker. Ett riktigt skönt gäng och en riktigt kylig stuga i en liten "by" mitt i skogen utanför vimmerby.
Är ju lagom sliten om man säger så.
Ser inte direkt fram emot kvällen. Vill bara lägga mig i ett kyligt rum och sova. Nu helst.
Lägger upp bilder när jag har haft ork nog att ta mig ner till min moders boning.
Tills nästa gång jag skriver. So long.

RUN

Skruva upp på högsta volym och bara häng med. Det är nice.

Dudududuuduuu

Mitt dilemma har löst sig och jag är numera ägare till två svarta klännigar, ett par tights och en riktigt het jacka. Känns ganska så trevligt faktiskt.
Imorgon drar jag mig ner till södra Sverige med en kompis och det kan bli kul tror jag!
Kommer hem på söndag så.. Längta dit hörnini.
Ska gå ner till min mammas place snart och hämta lite kläder och min gamla kamera eftersom min main inte fungerar. *sadface*
Sitter just nu och lyssnar på Alice Cooper. Kan ju inte säga att jag tycker att han är speciellt bra, eller, så ska jag itne säga för han är ju helt klart duktig! Däremot kan jag inte säga att det faller mig i smaken men, det är ju ett kulturarv tycker jag. Alice Cooper liksom. Han är ju cool.
I'm eighteen är helt okej faktiskt!

Under bron

Hej alla glada! Och ja hörni ni! Jag är på så bra humör så alla ledsna i världen kan också få ett hej: HEJ!
Om jag var prostituerad skulle jag definitivt ta dagsskiftet för då tror jag att det bara är välklädda affärsmän som kommer och vill ha tjänster på sina lunchraster så att itne frugan märker, på kvällen tror jag att allt slödder som inte har nån fru att gömma sig för kommer med sina stålar. Därför skulle jag jobba på dagen. Om jag var prostituerad. Fast. Det ska jag inte bli har jag tänkt.
Nu ska jag till Kista och köpa den perfekta presenten till min mamma som fyller år om några dagar! Tåget går om.. 20 minuter!
Hej hopp!

Och så går det vidare

Varken jag eller Marcus hade någor speciellt för oss ikväll så vi tänkte, Foo Fighters på Stadion, lets go! Fast asså, ingen av oss ville lägga pengar på det så vi stod utanför! Man hör helt okej, inte bra men inte heller dåligt! Det var ingefär så tråkigt/kul som det låter.. Foo Fighters är riktigt skarpa tycker jag, fast Marcus tycker de är medelmåttiga radiorockers som inte vet var ordet variation innebär.
Nåväl, det blev roligare än man kan tro att hänga utanför stadion när man har Marcus som kavalier faktiskt. Jag skulle inte vilja ha det ogjort men det är ingen top 10.
Det jag gillar med Foo Fighters är ju att den fräsiga sångaren har varit med i Nirvana! Det får han ett stort plus för Dave Grohl.
Ska dela med mig av en grym låt som några fulla ungdomar på tåget mot stockholm satt och pumpade. Riktig kvalité.

Nu blir det sängen och O.C för min del. Ciao.

Ointressant

Jag har beslutsångest och lite pengar och jag behöver en klänning för det har jag så få.. MEN jag har 10 stämplar på Ginatricot och alltså 150 kronor att handla för och DET gillar jag :)
Dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra av med pengarna på, gillar itne gina så mycket för att om man köper något där är man inte direkt ensam om det och det gillar jag inte. MEn nu är det så att jag har ett behov av något nytt och jag har pengar att handla för.
Kollade lite på deras hemsida och hittade några plagg som jag skulle kunna tänka mig. Vet dock inte vilket..
Klistrade lite för snabbt in alla bilder på de billiga kläderna i paint och voila:
TROR att det står mellan dessa... (jag vet att ingen av dem är en klänning, därav TROR jag :P)

Tillbaka till...

Tjenixen i mina fickor!
Har varir och jobbat ihop lite cash några dagar, var faktiskt inte lika jobbigt nu som det var förut, första gången jag jobbade. Nu dröjer det några veckor till nästa gång och det känns rätt bra faktiskt! Fast pengar är aldrig fel..
Just nu är det Veronica Maggios album som lite prövande når mina öron, alla låtar låter ganska lika tycker jag. Hon är bra men som sagt, inte mycket till variation där Veronica! Kommer nog inte lyssna på det igen direkt.
Kollade på Sleepy Hollow för nån dag sen, den kom ut 1999 så man får ju inte förvänta sig allt för mycket egentligen men alltså, det är ju katastrof! Dock är det ju Tim Burton som regisserat den och det får mig att tro att de dåliga effekterna är som de är med flit för det känns VÄLDIGT Tim Burton. Den är inte sådär superbra filmen faktiskt, men gissa vem som innehavar huvudrollen om inte världens bästa Johnny Depp. Det var den allra första filmen jag såg med honom så den har ett visst värde för mig ändå. Men hade han inte varit med hade jag nog inte sett den mer än en gång. Det är verklligen inte en bra film..
Tänkte lägga ut nån bild på... inne i växthuset för det tror jag att alla dör av nyfikenhet om de inte får se!! Där har jag hittat 2 paddor faktiskt.. USCH!

Japp, jag har en blogg

Vaknade klockan 10 idag och startade min trevliga lördag (?) med 4 timmar O.C. Det är så jäkla bra, man fastnar.
Funtar på att ta mig ut och vara med några vänner men å andra sidan kan jag ju ligga här i min säng och bara.. njuta av dagen. Kanske.. Fast tror ändå det bli vänner! Känns en aning dystert att vara forever alone.
Kollade på Bourne Identity och Bourne Supremacy igår med Gustav och Marcus så kanske att det blir Bourne Ultimatum idag. Vad vet jag?
Köpte alla tre till det resonabla priset 99 riksdaler föregående dag vilket filmtokiga jag verkligen tyckte var ett bra köp. Ska fylla hela min bokhylla med filmer, köpta riktigt filmer. Det ser mycket bättre ut än om dom ligger nedladdade i mappar på datorn. Man vill ju liksom kunna ta i filmen och titta på fodralet när man väljer för oftast är jag inte säker på vad jag vill se. Så. Ja.
Den här trailern får mig inte direkt intresserad av att genast springa och trycka på play och se BOURNE!! Det har dom jäklarna misslyckats med. Men dom andra två filmerna är bra så jag kan ju alltid hoppas att denna håller samma kvalité. Men man vet ju aldirg, uppföljare brukar suga.
CIaO

Måste fånga fler

Jag kan ju inte säga att jag inte gillar denna underbara text(Sailor Moon), den är helt klart värd att "slösa" bort 1 minut och 31 sekunder av sitt liv för att höra. Jag lovar er. Det är värt det.
Översättningen och liksom.. allt!! Är helt klart.. hm.. Det ger en, en WOW-KÄNSLA.
Det gör faktiskt alla dessa klipp på andra sätt. Känns jäkligt nice att vara 16 år gammal och allt vad det innebär men är det bara en klysha eller var allt bättre förr?
Jag skulle nog vilja hålla med det senare, att det faktiskt var bättre när man var liten, helt klart mycket mindre komplicerat för min del åtminstone!
Nåväl, passa på att njut en stund av dessa små visor, ni kommer få ett leende på läpparna, om ni inte är helt kallhjärtade och har en otroligt hemsk barndom förstås.

Min absoluta favorit när det kommer till intro-sånger är nalle puh! Den är ju bara helt underbar! Dock ligger nog Pokémon på delad etta, det kan Alex intyga eftersom jag plågar honom med att sjunga den (japp! Inte för att skryta men jag kan hela den texten uttantill) dag ut och dag in.

Oh darling I wish you were here!

Jag sov ungefär 14 timmar inatt. Satan i gatan va det var hemskt att kliva upp ur sängen för.. en timme sen typ. Det var verkligen inget som jag rekommenderar för livsnjutare.
Så den andra saken som inte blev som den skulle idag var mina rostade mackor (det är det jag lever för, rostade mackor) dom blev helt kalla och hårda och degiga och äckliga. Inte ett dugg gott. Järnspikar!
Dock så håller jag på och säljer min söta lilla moppe och har hittat en ny som jag är så sjukt intresserad av, den är svart, en derbi senda som spinner på som en gud enligt säljaren, det kan ju vara ett säljsknep han försöker dra på mig men jag har iallafall gått på det med hull och hår. Är kär i denna moped. Jag SKA ha den!

Mandel har jag smakat

Jag är bitter!
Missade In Flames signering igår eftersom jag arbetade hela dagen lång, vilken det kanske kanske kanske kanske var värt om jag får se dem på sonisphere! Men dock finns det inget annat jag kan göra nu än att vara bitter. ELLER så kan jag glädjas med gustav och alex som faktiskt var där och vara tacksam för de slantar jag tjänade ihop igår. Det kan jag vara. Men det är lättare att vara bitter.
Ska trösta mig med deras alldeles nysläppta album nu, Sounds of a playground fading.

JAG ÄR BÄST

Hahah!
La ut en annons på min moppe för kanske 30 minuter sedan och har fått 3 sms, 5 mejl och 2 samtal redan.
Råkade skriva att jag ville ha 1200 för den istället för 12000. HEHEHEHEHEHEHEHE.

HEY OH

HEjsaN!
Jag har nog aldrig jobbat såhär hårt i hela mitt liv, så känns det i kroppen iallafall. Tog ett extra skift i red light district för att få lite extra cash. Eller?
NEj jag har slavat på en stor åker i 2 dagar. Det var jobbigt och jag ogillar ogräs. Har skördat gurka bland paddor och kopparödlor också! Det var så förskräckligt läbbigt när en riktigt STOR padda dör upp bland mina gurkor, skrek desperat för mig själv. Den stirrade på mig med sina blanka ondskefulla ögon och liksom, äcklade sig!
Faktiskt så ser paddor ondskefulla ut när man kommer dem i ögonen! Dom gör verkligen det. Grodor är också äckliga fast dom ser inte fullt så onda ut!
Uppe på ett berg mitt i skogen, på mitt landställe, min favoritplats bara
ifall någon undrade.

Nytt inlägg

Fick en liten fråga: vad fick du för betyg? (Anonym) Så då kan jag ju lika gärna skriva det liksom pixom.
SO: MVG
NO: MVG
TEKNIK: MVG
HEMKUNSKAP: MVG
MATTE: MVG
ENGELSKA: MVG
SVENSKA: MVG
BILD: VG
MUSIK: VG
FRANSKA: VG
IDROTT: MVG
SYSLÖJD: MVG
________________

Totalt: 310 p
Är inte helt säker på om jag fick med alla ämnen men totalsumman stämmer åtminstone.
Men nu drar jag till landet på obesrämd tid så ni får ha det så himmelens bra medan jag är borta för ni förstår, jag har ingen tillgång till internet dår ute i skärgården så ja. Hoppas ni lyckas klara er utan mig.
Här får ni några sexiga bilder tills vidare. CIAO

Om du var vaken

здравей
Det betyder HEJ på bulgariska (enligt google translate)
Känns inte ett dugg att det är sommarlov, fast det är jävligt nice ändå!
Förstår inte riktigt varför folk gråter på skolavslutningar.. Fick inte den minsta lust att fälla en endaste tår jag. För.. Varför ska man vara ledsen? Folk man blir ledsen för att man inte kommer träffa dem igen? Isåfall är det ju liksom bara att hålla kontakten?
Nåväl!
Idag ska Is It Tomorrow Yet spela fast jag hinner inte se dem eftersom jag ska till mitt kära underbara landställe kvällen till ära. Dock tror jag inte att jag kommer vara fär särskilt länge. Ska arbeta imorgon men sen dröjer det nog ett tag innan det blir dags igen.
Ni får en riktigt dålig video på dem från när jag såg dem live sist.
True Velocity (som konstigt nog vann) och på flera ställen ser man mig och mina kompisar som stod längst framme vid scenen och var otaggade och lite bittra för att inte det bandet vi gillade vann.

Jag ger dig min morgon


Howdy partner!

TJO BREE!!
Var i den stora staden idag med en väninna och avklarade en del shopping, en liten del.. Och åt Ben&Jerry glass. Det var gott. Väninnan i fråga var en viss Becca, en störtskön brutta (har jag hört).
Införskaffade mig en riktigt tjusig ring faktiskt! Och en helt ny syn på manchesterbyxor. Varför heter det så? ÄR dom först tillverkade i manchester eller är det materialet som heter manchester. Och varför heter det så i sånna fall?
Imorgon är det måndag och då.. Ska vi göra nån slags avslutningsgrej med klassen. Va kul. Grilla korv osv. Trevligt. Seeeeeeeeennnnnnnnnnnn på tisdag är det avslutning. FY. SATAN. VAD. TREVLANS.

DETÄRINTEVARMT DETÄRINTEVARMT DETÄRINTEVARMT

HEJSAN!
Det är 28 grader i mitt kök som är på undervåningen och värme stiger som ju varenda människa skall ha vetskap om och det resulterar i en oönskad bastu på övervåningen. Takfläkten och det misslyckade korsdraget fungerar inte riktigt särskilt bra, speciellt inte när två tonåringar sitter och svettas sönder och gör hela huset ännu varmare.
Det är dock imponerande att vi inte dött. Sedan klockan 5 har vi bara suttit här i min soffa och kollar på O.C.
Tro mig. Det var ingen lek.
Gårdagen med amanda var riktigt trevlig dock! Vi vandrade omkring på djurgårn och hade det riktigt jäkla mysigt! En långpromenad runt hela djurgårn (den kändes längre än den var i värmen i guess) ett besök i rosendals trädgård, klättrade upp i ett träd (dåra? Kanske gillar att klättra i träd på min fritid??!??), fick en bärfis på foten och åt grillad korv, haha blir det bättre?
På kvällen tog jag och Alexander ett dopp i det blå (bruna) med sandaler av plast. Det var skönt som ett.. bad!
Efter det kollade vi på Jack Black-filmer och jag somnade. Hehe.

Kaskelottval

Godmorgon alla baaarn.
Gick till skolan, idrottsdagen w/e idag men det var typ ingen där så jag och olivia och hennes väninnor rymde. Det var bra gjort det för jag hade minsann inte orkat vara ute och sportat en dag som denna. Dessutom var det inga som kom (därför rymde vi) och vi skulle spelat brännboll.. Med typ.. 5 pers. Genomtänkt.. Alla spelar ju liksom fotboll en sådan här dag så hade dom räknat med att fp ihop typ 30 elever till brännbollen..?
Jaja nog om det!
Det var en spindel i min dusch och idag ska jag och Amanda åka nånstans och äta jordgubbar. MYSIGT SOM FAN!
Jag och amanda på vår förra dejt.

Mombusdisco

Så..
Niornas bal var fin! Middagen var fin, med lärarnas tal, gillade Lillins!
Fick ett brev som jag skrev till mig själv i 4an, ville bli punkrockartist och tyckte att jag var riktigt duktigt på att spela hockey. Mina favoritfilmer var tjenare kungen och pirates of the caribbean (bra smak 11åriga Linnea). Min bästa vän var min låtsassyster Alice och ja.. Jag gillade tacos!
Fick med en bild också.. den var.. något av det fulaste jag någonsin skådat hahah, Var så jävla äckligt ful när jag var 9-10-11-12 år.. Det är helt sjukt..!
NU! Ska jag kolla på O.C :) Hejsansvejsan
Kan ha varit en aning understimulerad under middagen.. Det fick bordsdekorationen
sota för.


I Kinamockaskogen

Bara jag som är taggad till tusen på museum imorrn? =)
Okej.. Misstänkte det..
Nåväl, ska bli riktigt skojsigt med alla pojkar iallafall, ni lyser upp min dag vet ni ;)

1234


mmmmmmmmmmmmmmarabou

Okej. Jag vill börja detta inlägg med att be om ursäkt till en viss jennie och en viss becca. Jag hade fel.. Och nu.. När jag har testat kan jag inte få nog! Jag är så sjukt besviken på mig själv av nån anledningen, egentligen spelar det fan ingen roll, men hur som helst. Jag gillar twilight och jag kan uppriktigt säga att jag längtar tills den fjärde filmen släpps. Det är fan sjuk. Menmen.. Så kan det gå. Dock är det en sak jag stör mig på så sjukt jäkla mycket! Edwards polisånger, va fan gör dom där? Är det någon liten producent som tyckte att, oh va dom skulle passa in och fy satan va sexigt det är! :O Nej.. Det tycker då rakt inte jag.
|
|
Aja. Tagga bal osv. Hejdå

Ett kreatur som inte kunde stå

Tror att jag har påpekat detta faktum i alla inlägg den senaste tiden men måste ändå påminna alla som inte kan känna det för egen maskin. Det är varmt. Som sjutton. Vilket är hur toppen som helst! Om man hade haft en iskall vampyr att ligga sked med så vore det ju mer toppen faktiskt. Då kanske man inte skulle svettas såhär sexigt.
Har mina fönster vidöppna så den 16gradiga sommarnattsluften söker sig sakta men säkert in i mitt heta sovrum med snetak på båda sidor, som gör det ännu varmare och ännu mer kvavt/kvaft (vilket det nu ska vara)
Haha, skriver med Albin på skype, han är ju för lustig!
Vem gör det.. Mitt i natten? Haha, älskar det!
Nåväl: Godnatt'R

Vad du gör med mig

Fasiken va trevligt det var att ta ett dopp i det blå (som var mer.. brunt..)
Fast låg mest och chillade i gräset, var riktigt trött faktisktttttttt. Fast det var kul. Att bada. Kallt.
Funderar på att se Rasmus Seebach den 13e.. bara för att liksom! Men vet inte riktigt någon som jag tror vill se honom, men det löser sig nog!:D

Bortglömda karaktärer i dyn

Tjenahejsan
Jag har mensvärk. Nu vet alla det. Det gör ont och det är sorgset. Bajsigt. Usch.
Svettas som en knegare i forna Rom för det är ju så varmt och skönt ute! :D
Ska strax åka och bada med några vänner och det ska bli jäkligt chill faktiskt!!
Ha det bra, vi höres senare kanske

En rikligt överviktig orangeblomma

Förfärligt är nog det ordet som beskriver hur jag känner just nu. Det är fruktansvärt varmt i mitt rum trots att jag haft fönstrena vidöppna hela långa kvällen. Nåja. Förutom att jag svettas som en gris (vilket jag inte förstår varför man säger eftersom grisar inte har några svettkörtlar och därför rullar sig i lera för att kyla ner sig) så är jag mätt och mår otroligt illa då det just nu jäser en massa bulldeg i min perfekt tempererade mage. NICE!
Imorrn blir sista dagen med "riktigt" skoldag! Sen slipper jag äckliga lektioner på min äckliga skola för evigt. Känns helt okej måste jag säga, inte superdupermegabra men okej! Jag är inte normal, det står jag för.

Warcraft III

Så atta alla är på det klara med det innan ni dömer är jag väl medveten om att detta spel med dess expansions inte är nya alls, dock har warcraft 3 precis upptäckts av mig, som ett spel värt att spela. Är riktigt taggad på att bara köra igång faktiskt!
Nu när jag är fattig och inte kan spela wow så är det här ett bra sätt att fördriva tiden, tills jag har pengar igen och kan prioritera wow..
Men nu ska jag kila iväg och kolla på vänner + big band theory. Ni får ha det så bra så hörs vi kanske efter bullbaket.
c u

Slipknot


Detta fält måste fyllas i

Hej alla tappra läsare, som verkar vara tre stycken för tillfället, man tappar sjukt många när man slutar lägga upp saker, helt förståeligt. Dock vet jag inte riktigt varför jag fortfarande erhåller dessa tre tappra musketörer, vad är det som får folk att stanna kvar här?
Mig veteligen inte särskilt mycket..
Apropå veteligen, jag ska baka vetelängder denna afton! Det är så förskräckligt smaskigt med bulldeg. Helt obegripligt hur delikat det kan vara med smör, mjöl, jäst, socker och mjölk. För det är väl ungefär det en bulldeg innehåller, med några tillägg såklart, i mitt fall hemliga för ingen ska få veta hur min speciella bulldeg är uppbyggd inte!
Det här minilovet har varit riktigt produktivt för min del, inte en en endaste dag har jag legat hemma, inte ens en halv dag om jag inte missminner mig. Har fått så sjukt lite nödvändiga saker gjorda men kopiösa mängder roligheter. Dock så har min moped OCH min kamera gått sönder.. Illa.. Jävligt illa.
Därför ska jag baka vetelängder, för att gubbarna på euromaster som kom och hämtade min stackars moped ska få någon slags betalning, dessutom vet ju alla att tjocka farbröder som jobbar som bilmekaniker inte kan motstå en vetelängd! Det liksom hör ihop på något vis, tjock farbror - fikabröd..
Nu ska jag kila gott folk.
Ni får stå ut med gamla bilder tyvärr..

Hjärtat gör min blind

Har verkligen ingen lust att skriva nu. Har så himmelens ont i mitt huvud trots att jag druckit kopiösa mängder lemonad denna dag.
Känns som jag har hunnit med en hel del idag dock, på morgonen handlade jag med pappa, sen sprang jag spåret, sen badade jag med alex, sen så åkte jag till farmor och klippte gräset och åt toffifeeeeeeee! Det är för fasiken sjukligt gott!  MUMMSS!!
Min moped är en riktigt killmagnet, för den är så jävla cool, dock hatar jag den. Väldigt mycket. Den gick sönder idag och alla jag kunde ringa var bortresta.. KUL! KUL! Så där stod jag i vägkanten och såg allmänt retarded ut när jag försökte få igång moppen. Då kom det två killar i en volvo och tyckte dom va fett bra som fixade den. Fast så åkte jag 10 meter, så hände samma sak igen. Det kändes väldigt trevligt! Då såg dom mig och kom till undsättning! Fast dom kunde inte fixa den. Dock två trevliga pojkar!
Nu står iallafall mopeden i en verkstad för man har ju kontakter liksom ;) Så den ska stå där tills pappa kommer hem å kan laga den.. så jag är moppelös tills på onsdag. KUL! KUL!
Imorrn ska jag iallafall träffa rasmus som jag inte varit med på minst ett år! Och den gången var det typ lika länge sen vi sågs sist. För två år sen umgicks vi fett mycket, sen gjorde min kompis slut med honom och då skulle vi hata honom så aa.. Då träffade jag inte honom!
HEHEHEHEHHE
Igår så gick gungan sönder som jag har i äppelträdet sedan cirka 7 år tillbaks och det resulterade i en massa skratt från alex håll och en linnea med riktigt jävla ont i sin vänstra skinka!
Fast jag måste medge att det föreföll sig en aning lustigt faktiskt..
PS! Min kamera har trasat till sig. INTE KUL! Ledsen gubbe

Smörgåsar

Inget internet på tre/fyra dagar för brorsan som var här på besök ninjade internetsladden och jag har ingen aning om ifall det finns fler, har haft så mycket att göra så har inte haft behovet av att leta riktigt.
Just nu sitter jag och äter hårt rostade vita mackor, onyttigt och smarrigt!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att Cornelis Vreeswijk regerar. En Legend är han.
Det vore så sjukt jäkla coolt att se Cornelis Live men.. Det går ju inte och det gör min väldigt besviken faktiskt! Alla som har gjort det, kan skatta sig lycklig! Han är så fyndig och klatschign den dära mannen.

RSS 2.0