TJENA MITTBENA

Har bakat kakor idag och i fredags, för jag kände för det, men dom blev fett äckliga hahah. Bara smeten som är god höhö
Känner mig så handikappad när min mobilladdare är kvar hemma (på säby) men aa, det är sånt man får ta antar jag. Stackars mig.
Idag har jag bott i mina superdupermysiga pyjamasbyxor som jag köpt på lindex, åå vad jag älskar dessa brallor! Dock inte lika mycket som mina andra (snarlika) braller som Lollo lagt beslag på haha. Fast har köpt ett asfint nattlinne och ett par pyjamasshorts som är helt gudomliga såååååååå jag överlever tills det blir kallt, typ, i vinter. Men då har jag ju förståss mina flanellpyjamaser hahahah! Jag gillar pyjamaser :3
Imorgon Måndag ska jag gå upp klockan 6 bara för jag är en sådan himla snäll människa, när jag börjar först klockan 10.10. Men som sagt, jag är en sådant superdupersnäll människa, och fan va taggad jag är på morgondagen btw för då har vi Janne HEEEEELA dagen och han är så jävla skön, dessutom verkar han gilla mig så jag har chans på bra betyg där, TRODDE JAG JA! för vi ska bara ha honom i typ fem veckor till för då börjar den nya läraren så det blir ju nice..
Och nu börjar Lollo och Jonas spamma bilden igen så jag får massa händelser på fejjan så jag känner mig poppis,JAAA!!!

Come on party ppl.

Jag måste säga att jag tycker det är helt sjukt att jag fortfarande har flera läsare varje dag när jag aldrig skriver något. Sen vill jag säga; trots att jag sitter i MIN säng i det huset jag bott i sen 2003 så längtar jag hem, riktigt mycket! För hem är numera skolan. Ni kan inte ens ana hur glad jag är att jag valde det gymnasiet för tänk att gå miste om något sånt här, och när jag fick beskedet att jag fått en reservplats på Östra Real då jag sökte så sent som den 18 augusti dit, fast tackade nej till platsen. Hade för fan blivit helt utmobbad av "pappa-betalar"-ungarna på snobbskolan ändå så, lika bra att tacka nej!
Måste snart färga håret igen för det börjar bli brunt igen, vill ju ha det rött :( Men jag tror att färgen åkte ur då jag tvättade ur det mossgrona som Emma sprayat i mitt hår i typ måndags hehehe. Markus blev rosa han hahha.
Åh, förresten, någon som läst den senaste Frida-tidningen kanske?? Hahahaha! Det ser ju inte bra ut någonstans håret, herregud! Hur kan dom ens publicera en bild som den där undrar ju jag, och dessutom finns den på 4(!!!!) ställen i tidningen, varav en är på framsidan, jag fattar inte grejjen hahaha. Jesus kristus va pinsamt det är att se sig själv i den tidningen och se ut sådär, helt plastig och allt. Dessutom med ett lite typ äcklat, lite bitchigt leende som jag alltid lyckas få till när jag tvingas le. Hahaha!
Aa, som jag sa sitter jag i sängen och har typ nyss vaknat, för jag är sjuuuuuk hhuhuhu :(
By the way så har jag målat tavlorna som man ser lite granna bakom mig på första bilden, inte direkt något avancerat men dom är fina! :)
HAHAHAH! Sällsynt bra musikvideo, som alla deras <3

AHhh Shoot meiihj, waaahh

Jesus vad fel man kan ha egentligen, eller, *vad jag kan ha kanske jag ska säga. Att börja på säbyholm är fanimej det bästa jag gjort typ, ni kan inte ens ana, (om ni inte går där) hur järnspikit bra det är! Fast om jag skulle pendla skulle jag dö för då skulle man inte alls få så roligt faktiskt, för det är efter skoltid som allt händer! När vi som bor i mitt hus känt varandra i 2 dagar visste vi typ allt om varandra redan, like alla dirty secrets. Hah.
Jag älskar mitt liv!

SHOFF! jag klippte aav mig hååreet

Sååååååå...
Strax drar jag iväg mig till min nya bostad och också nya skola, höhöh. Bondegymnasiet här kommer jag!
Tänkte berätta om min syn på paronormal activity, trodde helt seriöst att jag skulle få en riktigt riktigt hög puls och svårt att sova efter, men vafan båda två sög ju hästpung. Asså, sämre skräckfilmer får man ju leta noga efter. Usch vilken besvikelse! Speciellt slutet på den första! Fenomenen var väl, inte verkliga direkt, men ändå inte så himla satans fult gjorda och överdrivna och asså, jag finner inga ord! Men slutet var riktigt vedervärdigt, usch!
Längtar tills nästa gång jag träffar min skräckfilmspartner, Alex, så det blir lite ordning på torpet, med saw!
Yesterday typ, eller dagen innan det kanske, iallafall, då såg jag Gustav och Mackan Tron och Gamer, gamer har jag sett förut två gånger så detta blev min tredje och den håller fortfarande hög kvalité enligt mig. Dock var Tron, en riktigt let-down för mina förväntningar, helt förutsägbar och konstig och aa, rätt dålig.. Tråkigt.
MEN jag funderar faktiskt på att sluta skriva här, för det är egentligen jääävligt lame att blogga tycker jag. För er som läst från början så vet ni ju att jag endast började för att jag hade så sjukt jävla tråkigt och sen blev det lite som ett beroende typ! Men aa.. Lame.

Är det bara jag eller laggar blogg.se, anyway, irriterande.

Har hittat min nya hobby! Att måla med akrylfärg haha. För det är sjukt kul att hålla på och kladda och sånt och det blir väl helt okej bilder iallafall, men övning ger färdighet som man brukade säga i forna jugoslavien.
Fick ett par pyjamasshorts, en tröja och massa bhar och trosor av min mor idag, vilket ju aldrig är fel alls! Det är asnice med underkläder tycker jag, haha. Älskar att köpa nya :P
*cirka 30 min paus*
Blev helt plötsligt tokinspirerad och ritade en ganska fin bild, i blyerts, av en tjej typ, gudinna-aktig haha. Den enda jag inte blev helt nöjd med var ögonen, för dom passar liksom inte kroppsspråket, eller vad man nu ska säga.. Men den blev fin för att vara en kladd!
Tänkte sägaaa aaaaaaaatt.. IMORGON åker jag och min syster till västerås för en liten "weekend" där. Och tänker bennemej inte ta med min dator för den är alldeles för jobbig att släpa på. Men jag tror ärligt talat inte att någon bryr sig om jag håller min borta härifrån i några dagar haha. Now. Packning!

Sked

Regn är helt klart det bästa vädret, utan ngåon som helst tvekan! Det är så himmelens härligt att gå runt ute när det regnar, om man bortser från allt äckelpäckel som tar sig fram då, maskar, sniglar, grodor.. För. USCH!
Skulle lätt kunna ha regn 365 dagar om året. Lätt.
Fast ioförsig så uppskattar man det mer, som man har dåligt av, så om det är mycket soligt, blir regnet, när det väl kommer, så mycket härligare!
Såg också till min lycka att bladen på björkarna är gula! Det betyder att hösten är påväg, med stormsteg! :D Åh va jag är nöjd över det!
Haha, tjennnnna!

Ketchup ketchup ketchup punkt

Igår så fick Gustav den store äran att välja film, vilket han aldrig kommer få uppleva igen, för han valde Trolljägaren, en norsk parodi på en dokumentär. Satan i gatan va den var dålig, att titta på popcornpåsen som snurrade runt i micron var roligare.. Fast jag kanske inte ska uttala mig om filmen eftersom vi såg sammanlagt 29 minuter av den innan vi bytte till Family Guy. Men jag tvivlar på att den blev roligare sen för att början sög verkligen. Till råga på allt var den inspelad som en hemmagjord film, alltså.. Inga riktiga skådespelare (vad jag vet, kan inte direkt några norska) och verkligen usla bilder och hemsk klippning. Usch.
Nästa gång, blir det nnågot totaly different säger jag bara.

Öronproppar

ÅÅ just det, innan läggdags så måste jag beklaga mig över ett missöde tidigare denna dag! Jag fick i uppdrag att vattna blommorna uppe hos pappa idag och medan jag var ute på tomten och gjorde det, insåg jag hur otroligt mycket körsbär som finns på vårat alldeles för bortglömda och därav höga och obeskurna körsbärsträd, detta guld vill man ju inte bara nonchalera så därför tog jag tag i saken och skulle till att hämta den ihopfällbara stegen som vi har. Dock finns det en hel del saker ivägen när man ska hämta denna stege så jag tog ett litet skutt för att få tag i den, skuttet tillbaka gick dock inte så bra som det första. Klantig som jag är smällde jag in stegen i en av pelarna som håller upp carporten och sedan, när den svingades tillbaka knockade den mig, precis i ögonvrån där det gör så satans ont att få en stege!
Har ont fortfarande.. Jag älskar att jag är så jävla händig.

Candle light

Så, into the wild, vilken gripande film! Alltså, haha, det var en sådan som icke var förutsägbar, en film i min smak. Lätt värd att se, för vem som helst för den innehöll lite av allt tyckte jag. Dock var det en del saker som jag irriterade mig på, som det alltid är. Men det tänker jag inte ta upp för jag tycker helt klart att ni ska se den själva. Oh yes. Det, jag vill nästa inte nämna något adjektiv egentligen, men måste poängtera ändå att filmen är sann till stora delar, baserad på en verklig händelse vill säga!
Nu är det varmt i mitt hus, för jag svettas som en rabiat råtta! Ska öppna fönstret mitt och hoppa in i duschen, sedan är det nog läggdags för min del, har varit så himla trött lately.
Från i lördags med fina Becca.

BOM BOM

Känner mig alldeles bloggig idag!
Måste liksom dela med mig av alla mina tankar!
Hehe :)
Ni får en låt. Enyoj

Har ni tänkt på..

..Att Björk Guðmundsdóttir, den isländska sångerskan/modellen som är lite egeartad och ni antagligen inte har hört talas om förrän nu, hur som helst, är superduper på pricken lik Bill Kaulitz (om det är tom kanske.. den kvinnoliknande av dem). Haha, det har absolut int gått upp för mig förrän nu, men jäklar i klaveret va lika dom är. Och det blir ju så roligt just för att jag, som så många andra, helt seriöst var under intrycket att Kaulitz är en kvinna, jag vet ju att det inte är så, men när dom gjorde sitt genombrott för ett tag sen trodde jag verkligen det! Nåväl. Jag låter bilderna tala för resten.
Här har vi Kaulitz:
Och sedan, se efter, är det han igen montro? Nej.. Det är Björk förstår ni!:

Ekblad

Satt nu av någon egendomlig (varför säger man egendomlig? när det har betydelsen konstig fast en egendom kan ju vara typ en tomt eller så, något man äger, väldigt besynnerligt om ni frågar mig) anledning och kikade på Elle-galan 2011 på Elles hemsida och jag kom till 5.08 för bättre saker kan man lägga ner sin tid på än att glo på några, i min mening, ganska trista och smaklösa modeller som struttar omkring på catwalken och inte kan förmå sig minsta lilla leende utan måste verkligen se ut som att dom hellre skulle vara vart som helst annars, bara inte där. Nu tror ju jag inte att det är fallet utan det är väl så en modell ska se ut. Men jag tänkte då rakt inte lägga ner dyrbar tid på att se på dem, gillar inte kreationerna de har på sig heller, Tema: Vitt = TRÅKIGT.
Sedan av de 5 minuterna jag såg så var minst 3 intro när Josefin Bornebusch försökte göra sig lite lustig men inte lyckades särskilt bra, samtidigt som hon gjorde reklam för, om jag minns rätt, fyra alkoholsorter, varav en gick ut på att klunka ett glas av vad som skulle se ut som Absolut Vodka. Märkligt tycker jag. Det blev liksom.. Inte roligt någonstans.
Och nu har jag lagt ner ett mångfald av sekunder för att klaga för er, och berätta vad jag tyckte om det. Som om det skulle vara någon som verkligen VILL läsa om det. Knappast. Kan ju inte vara mycket roligare än att se själva galan, om man nu tycker som jag.
Något som dock intresserar mig är min london-resa som går av stapeln om ungefär en månad!
Checka in dessa bilder som jag tagit från DROPDEAD
Ser riktigt mycket fram emot att stressa dit, och spendera pengarna jag
jobbat ihop denna sommmar. Anledningen att det blir stressigt är för
att det är tusen andra saker jag vill göra i london och har endast en dag
på mig då vi nästa morgon ska vidare till skottland, till en liten småstad
som jag inte tror har utvecklats särskilt mycket på shoppingfronten..
But still!

Fever baby

Kristen Stewart feber hemma hos mig känner jag, var på mediamarkt idag och jag, som är galen i filmer, inhandlade för endast 39 pix Welcome to the rileys som faktiskt var rätt bra! Kristen är som född för rollen tycker jag. För det är så jag ser henne iallafall, som en liten pundaraktig brud, och inte nån idealisk prinsessa. Som så många andra skådespelerskor.
Strax blir det nog The runaways eller Into the wild kanske. Får se.
Är dock redigt sömnig av någon anledning så det kan bli så att jag helt enkelt kastar in handduken redan nu. Man vet inte.

Det går bra nu

Vill börja dagens första inlägg med en låt som jag bara inte kan sluta lyssna på! Det är inte så att den är ny eller revolutionerande så, men jag, har bara inte uppskattat den på detta vis förr. Men nu. Jag är helt fast!
Sedan kan jag berätta att jag har solat idag samtidigt som jag läste narnia (hahahah f1 l4m3) och förlorade mig i boken så blev kolsvart (inte röd!!:D) på ryggen min, MEN jag förstår inte riktigt vad det är med mina pigment på benen för dom stannar bleka som sparissar hur mycket jag än är ute. Fast det som är bra med mig och mitt välmående är att jag inte bryr mig inte särskilt mycket om ifall jag är brun eller inte, som alla andra tjejer jag känner som får världens ångest om dom inte blir bruna. Men liksom.. Man vill ju inte heller vara blek som en inföding från sydpolen.
Har investerat i ett par riktigt heta hörlurar från urbanears. SÅHÄR...:
Ser dom ut på ett ungefär, färgen är inte lika.. matt och så i verkligheten, för dom är verkligen väldigt orange i mina händer. Jag gillar't!
Köpte hårfärg och bodyscrub också som luktar papaya och mango, känns bra! Jag har verkligen fattat tycke för tvåler och sådant som man har i duschen som luktar gott, för jag älskar att duscha! Haha.
Nu ska jag nog kila iväg och läsa lite tror jag, eller kanske kolla på en film, är inte säker. Något jag är säker på dock är att jag inte pallar gå någonstans idag, känns så sjukt bra att bara ligga hemma och chilla efter att ha gått upp 6.46 varje dag i två veckor och jobbat så svetten lackar. Inte för att det är något fel på det heller. Men det känns ändå bra att chilla en dag eller två.

PS!

Ska ju lägga upp de sannerligen vackra bilderna jag tog på arbetsplatsen min igår, när jag hade lite tid över då det inte kom någon kund!
Ser det inte ut som om en fantasyfilm skulle kunna spelas in här? Mitt
i lin-landet! Det var oerhört fint i verkliga livet men på bild, not so much.

Inne i butiken. Som alla säkert förstod.

Jag! Med fett het outfit. Inne i butiken. Ensammen.

Finns liksom inget att säga. Blommor. Punkt.

Höhö, det är supermodernt, osv. Men har karaktär, vore inte alls lika
trevligt och personligt med en elektrisk våg!

Igen. Blommor. Och kant av växthus. Med tomater i.

Missbildade morötter, som nån har hängt på anslagstavlan av en anledning
som jag inte känner till. Antagligen för den tyckte det såg helt crazy ut!

Denna lilla namnlösa (åtminstone för mig är namnet okänt) filur bor där.
Och. Den behöver inte pysslas om så mycket, brukar oftast glömma
att den finns, tills nått litet barn frågar om den. Och jag aldrig kan svara.
För jag vet inget. Den bara.. Är där!

Och sist men inte minst! En aning reklam till den mysiga lilla gårdsbutiken
ute på landsbygden (som om det behövdes, är redan packat med folk vareviga
dag på sommaren) HÄR är deras hemsida, om någon som läser detta, (fast det
tror jag knappast :P) skulle vilja veta!


Marshmallows

Im back bitches, 6 dagar och 8 timmar senare!
Vet inte om jag ska låta de bilder som jag, duktig som jag varit med min usla iphonekamera tagit eller om jag ska skriva ett riktigt jäkla långt inlägg och berätta för er vilken toppenhelg jag hade med beccisen. Och hur riktigt jäkla nice det är att jobba dör jag jobbar i jämförelse med typ ett lager eller i en mataffär, som säkert alla andra losers gjorde för att inhösta kosing. Ska låta bilderna tala faktiskt. Medan ni kollar kan ni ju sätta igång en nice låt, såsom denna:

Hahahah, ice ice baby.


Tänkte att vi skulle vänta på bussen en smula, slutade med att vi båda
hade en fisk i händerna. Imponerad? OM jag är!

Japp, en liten kvällsfika i solnedgången, på ett berg, med havsutsikt. Helt ok.

Glasspaus på en kind of stor och nice brygga.

Av bilden förstår man inte det, men detta är precis efter typ en timmes
hoppande i vågorna i det stora blå, höhö, gryyyymt taggade på vågor!

Bra bild..! Fast man får en aning om hur mycket vi njuter av livet minsann.

Haha, grillade feta korvar med svindyrt korvbröd, lite marshmallows, lite
saft och en påse ostbågar på det. Och sa jag kakor?? Nej asså inte äter
vi som två stora kolosser!?


RSS 2.0