Jag gillar det som ingen annan bryr sig om

Guten tag, 
Har både igår och idag avlagt en del tid för plugg hemma, vilket tar bort massor med potentiella stresspåslag. Det krävs liksom inte mycket tid om man tar litegrann varje dag och avlägger för skolarbete, så det blir inte tråkigt (säger jag som är skolnörd och tycker allt är intressant..). 
Har även hunnit med en tur till gymmet så viktminskningen går sakta men säkert, det gillar jag för herregud vad jag inte vill bli en tjockis! Lika bra att ta tag i livet innan något sådant händer, right? 
 
Är tokkär i min TSOOLskiva som jag köpte igår också, har lyssnat på den 7-8 gånger redan. KÄRLEK! 
Vet inte riktigt om jag har något mer på hjärtat idag, mer än att jag är sjukt taggad på nästa svensklektion så att jag kan få skriva av mig lite om allt och inget haha. 
Kan dock nämna att jag är helt otroligt nöjd med kurserna jag ska läsa detta år! Finns inte en enda kurs jag skulle vilja välja bort, även om mitt schema är fläskigt som FAN och jag inte kommer ha mycket till fritid det närmsta året, men när det bara är intressanta kurser och grymma lärare så vadfan, då får man ta det liksom! YOLO som dom coola kidsen skulle sagt! (Eller kanske inte eftersom de coola kidsen kanske inte tycker det verkar så skoj att viga ett helt år till endast skolarbete och träning, eftersom de säkert hellre partar loss på sin fritid. Men nu är det ju jag som skriver det här inlägget så YOLO YOLO YOLO, jag värnar om min framtid!!) 




Bring back time

Hej vänner, var ett tag sen jag var här nu känner jag. Men har liksom inte haft lust att skriva förrän nu när skolan kommit igång igen och jag kommit in i "vardagen". Då kommer skrivsuget smygande så här sitter jag nu. 
Har blivit helt galen i det här med second-hand och vintage (hej hipster). Även det har kommit smygande så man märker liksom inte att man är beroende förrän man är helt inne i smeten, känner mig som en heroinmissbrukare, för jag skulle aldrig kunne ge upp secondhandshopping! Ingen sak är den andra lik, allt är billigt och unikt. JAG ÄLSKAR DET! 
 
Köpte idag tre skivor à 40 kronor; Metallicas "st.anger", Bob hunds "omslag: Martin Kanin" och TSOOLs "behind the music". SÅ NÖJD 
Passade även på att inhandla en plåtburk (hahahhaha vad fan ska jag med den till) från när eldkvarn brann som jag nu har ställt blyertspennor i. Sen två svinfräcka halsband också, ett med elefanter! 
Allt detta gick tillsammans på 200 kronor jämt. FETT MED NÖJD 
 
 
Fotobombar lite nu också eftersom jag inte varit här på ett tag, lite konst får ni att glufsa i er med era hungriga ögon. Varsågod. (fett najs kvalle på mobilbilder, det blir dagens tumme upp........)







RSS 2.0