310310310310310310310310310310310310

Det lönar sig att ha 310 poäng i byxfickan gott folk. Sedan att ha en underbar ex-mentor lönar sig, även det. Säger inte mer än så förren allt är klart hihi.
Nu ska jag borsta tänderna, sedan ska jag kanske göra popcorn och helt klart mysa ner mig under täcket och kolla på gamla Johnny Depp filmer, eller kanske nått av Tim Burton... ELLLER Sagan om ringen helt enkelt.
Apropå det så skulle det vara jävligt coolt att ha "One ring to rule them all, one ring to find them, one ring to bring them all, and in the darkness bind them" någonstans. Exempelvis som bakgrundsbild på sin laptop, inte för att jag har det *visslar* men det vore jävligt coolt. HEHEHE.


Törnrosa

Sitter här hemma, för jag orkade verkligen inte skolan idag och imorgon, dessutom mår jag inte sådär toppen, så jag sjukskrev mig helt enkelt och drog hem. Känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst. Och dessutom känner jag på mig att datorn strax får bluescreen. Hoppas den klarar sig. Måste fanimej skaffa bättre fläktar till den om jag ska ha den kvar för så här kan vi inte ha det, att den blir överhettad och andra fel som i sin tur gör att den blå skärmen poppar upp. Inte det minsta lilla trevligt. Sen blöder jag på fingret också, råkade skära mig i en glasskiva, duktig och försiktig som jag ju är..
Gjorde ett försök att kolla på sagan om ringen igår, för det är ju en jävligt bra film. Men innan Frodo och Sam ens träffat på Merry och Pippin somnade jag. Sen väckte Fickis mig när dom träffade på nazgulerna och Frodo blir huggen i axeln. Då gick jag och tvättade piercingen och somnade som en stock bredvid min lilla söta Lollo.
Tyckte att en liten bild på min sussande vovvo passade bra in här, Intesant?

Tjenixen

Nu råkade det bli så att jag inte somnade särskilt tidigt alls igår, men upp skulle jag klockan 8. Duscha - Svenskalektion.
Sen biologi, då vi faktiskt inte gjorde något speciellt, några skulle följa med Jens ut och kolla på de 20 träden vi har i läxa. Men sen mina vänner, då blev det, efter lunchen såklart, ÄPPELPLOCKNING för trädgårdseleverna, i 3 timmar. Ganska så kul har jag hört.
Fast ne.
Det var jävligt tråkigt måste jag erkänna, ursäkta franskan. Dessutom åt jag så sjukt många äpplen, och varje tugga stötte jag i piercingen. Skönt skönt. Dock är det jävligt gott med äpple som man plockar direkt från trädet, det är helt sjukt vad det är smarrigt!
Sedan gick jag och grabbarna i min klass till gymmet och tränare lite, kände mig dock bäst av alla, för fan vad jag pressade alltså, priset man får betala är dock att vara näst intill totalt stum i armarna.

Helläder

Så, apparently, ska skolan som jag går i flytta för att landstinget vill bli av med den. Begär 89 miljoner för stället.
Fast det är inte förren nästa läsår, alltså 12/13 som det blir så, så därför rör det inte mig det minsta, om man inte räknar med att jag måste höra mina klasskamraters ständiga gnäll. Det som är så lustigt dock, är att rektorn på skolan, genomskinligt nog har sjukskrivit sig i en månad framöver nu, haha, stackarn då.
Men nu ska jag spela css, så BRB!
Btw, say hello to my little friend.
Detta är min och Josefs dotter, Doris.
'
Här har vi ju Josef!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiIII

Enchiladas till frukost imorse fick man, när Lollo fortfarande sov sött. Och ett kärt återseende av en gammal klasskamrat från åk. 1-6 på bussen mot stationen. Självklart var det kö på väg till tåget så det var ju ganska duktigt av mig att komma på den genialiska planen att ta en tidigare buss, så att vi skulle hinna med den slutgiltiga bussen som går ut på virsan, det går ju liksom inte någon en kvart senare utan då får man antingen gå 6 km, vilket jag gjorde förra måndagen, eller lifta, eller vänta på halv ett-bussen hehe. MEEEEEEN, som tur var, på grund av mig plan, hann vi med bussen och kom till skolan i god tid, så jag hann byta om till mina superdupersnygga arbetskläder höhö.
På måndagar har vi ju alltid anläggning hela dagen, och idag skulle vi först färdigställa den lilla genvägen vi gjort ute, sedan skulle vi vara inne i sandlådan och lära oss hantera instrumenten och bygga en plattyta om lutar, exakt rätt. Vilket jag Niklas och Axel gjorde galant. Höhöh. Snyggt blev det också, med värsta mönstret av plattorna. Stiligt.
Höhö, just nu sitter jag som en mobbad människa i datasalen och lyssnar på maroon 5 hahah. SHE WIIIIILLL BE LOOOOOOOVED!
Oh right, var ju i England när man skulle prova skyddsskor med stålhetta och sådant, så jag har ju inga, därför använder jag mina tunna fett snygga kängor på anläggningen, och idag, så tappade Joel ett stålrör på min tå. det var fett skönt. Det var fett skönt också att jag hammrade mig på tummen. Yesyes.

Energikungen har återkommit.

Shoho, min helg är ganska så grym om man säger så! Lollo och septum idag på förmiddagen, nice ofc. Sen pratar man ju med Matt ganska regelbundet och han är ju bara så sjukt charmig haha, därför blir man glad :)))
Ikväll ska jag spendera 30 svenska riksadeler på något så himmelens underbart, powerking! Och vara ute och flumma med Linus vilket alltid resluterar i en massa skratt och sådant trevligt. Höhö, 6 st powerkings kommer ju inte heller göra mig ledsen och trött direkt! SÅ DET BLIR JU GRYMT!
Sedan, imorgon kväll, dåååååå kommer min lilla söta Lollo hit och sover. Så som sagt. En toppenbra helg helt enkelt.
Tokiga Lollo har anfall, typ. haha.

Jag 'hjärta' powerking.

Like a baos

Tjena brudar e ni klara???
(JAJAMENSAN FATTAS BARA)
RIS RIS RIS!
Jag har piercat septum höhöh, och vet ni vad? Det gjorde inte så farligt ont, det jobbiga var att sitta upprätt då man tydligen producerar en enorm mängd endorfiner eftersom kroppen förbereder sig på sjuk smärta, sen när det inte gör så jävla ont blir man illamående och sådant, men det var ju bara jag. Haha. Men aa, det gjorde inte ont, var mest läskigt. Fast jag blunadade hihih.
Före


EFTER EFTER EFTER!

Det är okej att känna.

Den här är fett fin, verkligen. Kolla in och ni kommer bli rörda, i swear.

Ironman

Det ljusnar för er kära läsare!
Kom på att jag har utmärkta bilder från när söta lilla Emma färgade mitt hår i onsdags, fast vi hade inte färg så det räckte riktigt, så det blev kanske inte det mest utmärkta resultat man kan önska, men det blev bättre än det var innan, vilket ju helt klart är önskvärt när man färgar sitt hår. Har inte bild på resultatet, men det får ni visualisera er själva hehehe (6)
Just nu så sitter jag och lyssnar på city and colour som kommit otroligt nära mitt hjärta. Trots att många låtar har en väldigt dyster ton. Men just 'The girl' är riktigt bra, det måste ni väl ändå hålla med om?
Fick, för första gången sen den 16 augusti hem min hårinpackning och det värmer mitt frusna hjärta, för just den röda färgen bleknar så snabbt så det känns livsviktigt för min ekonomi om inte annat att använda hårinpackning som stärker färgat hår. Haha. Vilken tönt jag har blivit på senare dagar. Sådant där kunde jag ju inte bry mig mindre om förut, men men. Nu är det såhär det får bli!
Nu är det så att jag är lite smått kär i mitt röda hår, men det skulle ändå vara spännande att göra det blått, eller att färga underhåret svart, eller.. hela håret svart kanske! ÅÅ, jag gillar förändring!
Haha, Emma hittade ingen toffs så hettan från hennes blondering fick
bli substitut.

Sötaste Emma blandar blondering!

Kiss&bajs

Det är meningen att jag ska rita en tatuering åt Emma. En cp-skadad enhörning haha. Hur fan ska detta gå till undrar man ju då. Den ska ha mycket detaljer men samtidigt ha en "diameter" på ungeför 7 cm. Vilket ju är ganska litet. Så..
Det blir ju lite knepigt!
Har ritat ett litet utkast men det är kvar på Torpa så ni får inte se :))
Har typ skrivkramp så detta är allt ni får i detta inlägg. Sov sött.

Flickan

Shit pommes vad jag har fastnat för denna låt, den är så himmelens underbar. Kanske beror det mest på att den har en viss innebörd för mig, men jag tycker fortfarande den är riktigt mysig, speciellt början, då den är ganska lugn hehe!
Sedan, vad kan jag säga mer, bakade äppelkaka med några andra tjejer som bor här nyss som ska vara till höstmarknanden men när man varit med och bakat får man smaka på kvällsfikat hehe, klart man är med liksommmmm!

Du vet ingenting om mig.

Såååå, jag har varit i London och shoppat ihjäl mig en dag. Hann med dropdead, forever 21, claire's och primark såklart, det är helt sjukt att dom kan gå runt med tanke på deras priser, det är helt sjukt vad det är billigt. Hade ju handlat på lite dyrare affärer innan jag gick dit, till Primark alltså, så jag hade bara 600 kronor kvar men kom ändå ut därifrån med hur mycket prylar som helst! Mest underkläder dock, eftersom jag har en liten crush på underkläder och pyjamaser just för tillfället.
Har inte fotat så mycket för att jag och min iphone inte kommer överens så bra och sladden som ju behövs för att överföra bilder till datorn vill inte gärna samarbeta med mig, vilket är helt förståligt med tanke på att jag kör över den med min skrivbordstol med jämna mellanrum.
Nåväl, efter dygnet i London så styrde vi kosan mot Aberdeen, Scotland, vilket jag måste säga är en av de bästa resorna jag gjort. Vi spenderade en kväll hos släktingar i Aberdeen för att sedan dagen efter åka på bröllop i Aboyne, vilket ligger helt ute på landsbygden mitt i ingenstans, som i en dal typ. För det var berg på sidan heh. I ett jättefint hus, stuga w/e så var bröllopet, för det var ingen kyrka, inget religiöst alls faktiskt. Bara ett liksom.. Borgligt bröllop eller vad man nu ska kalla det. Dock med massa skottska traditioner vilket var så jävla (ursäkta franskan) häftigt!
Sedan att jag träffade Matt där gjorde ju inte kvällen sämre alls <3
Hotellrummet i london, med tröja från forever21

På heathrow påväg till Aberdeen, med mango och lime smoothie! Mmmmmmm...

Utsiketen och det vackra vädret i Aboyne, från hotellrummet.
Själva bröllopet utspelade sig typ vid foten av bergen man ser.

Innan brölloppetttetttette!

SÄCKPIPOR!

Lägg märke till kiltarna, ascoolt ju! Och lägg även märke till min position på ANDRA RADEN, var ju hedersgäst som platsade i allas tal, bara för att vi kom från sverige hah.


Behov av fart

Japp japp, jag gillar verkligen när allting bara laggar bajsmycket så att man inte kan göra någonting för det är så mysigt tycker jag :3
Booooorde egentligen sätta igång med packning osv nu men det är alldeles för energikrävande för mig så istället sitter jag här och låter fingrarna löpa över mitt gulliga lilla tangentbord samtidigt som rihanna ljuder ur högtalarna, man down är riktigt jävla bra tycker jag, fast jag gillar inte henne så värst mycket, trots att alla tjejer i 13 årsåldern i hela sverige tror att det är min största idol pga en liten söt fridatidning. Men men, sådant är livet på en pinne hörni.
Jag ska minsann på bröllop i helgen och jag är lite klyven i frågan, vad ska jag klä mig i på högtidsdagen? En knälång grön somrig dress eller min tuffa hippie-klänning som jag på balen gled fram i. Hm.. Har iallafall köpt ett par sjukt snygga skor och det värmer i mitt frusna hjärta. Mmmmmmm....
Vad som dock sänker värmen igen i mitt frusna hjärta är att det inte går att föra över bilder från iphonen till datorn så att jag inte kan lägga upp en häftig dagens outfit-bild. *gråter hejdlöst*
Får väl helt enkelt låta er överleva med gamla bilder </3
Gjorde en shoppingtur förra helgen, där ser ni resultatet hehehehöhöh

En miljon nollor

Sitter med lilla Lollo i datasalen och diggar till Kapten Röd på högsta volym, helt sjukt att vi är ensamma här men naaaajjsjjsjsjjs!
Var på matöppet idag och shoppade donuts och lidlchips för 10 spänn, ganska nice faktiskt. Dessutom blev det en drygt 1 mil lång tur, tur och retur, men moppen och en livrädd Lollo bakpå, tog en sväng in i skogen också och mördade Lollos fötter då stigen inte riktigt var anpassad för mopedåkning och det var massa stubbar där, längs kanterna. Nice haha.
Ikväll blir det tjejkväll så det smäller om det med massa godis, tända ljus och massage hehehe, avundsjuka?
Fett söt bild med camen tagen; NYSS

SPAMMMMMMMMM

MOT TORPA! (Mitt hus på skolan)
Hej jag är mentalt störd!

Multimiljonär

Som det stod i förra inlägget, (som nu är under detta..) så ska jag ägna mig åt att lägga upp lite bilder, tyvärr har jag inte tagit allt för många eftersom min kamera är trasig och min iphone är störd och seg som en kamel på droger.
Sitter just i detta ögonblick och lyssnar på wonderwall och det är ganska nice, har Oasis-feber om någon ville veta :)
Jaja, BILDER!
Detta var förra veckan då Markus fick för sig att vi skulle färga mitt hår limegrönt och.. detta blev resultatet, en touch av mögel. Snyggt!

Detta är när jag i fredags hade traktorkörning och skulle testa att backa med släp, vilket är sjukt mycket svårare än det låter faktiskt. Att bara köra framåt (fast slalom) var nog svårt! Jesus.
Dock gör jag det med stil, då är det sexigt ändå höhö

HAHA! Min söta dubbelhake min tillsammans med min bliviande man äpplet Josef. Undrar varför alla på hela internatet tycker jag är konstig.. :/


Nu skulle vi kunna berätta allt om kappahls höstkollektioner, men det gör ni inte.

Nu skapar jag ett inlägg här bara sådär lite impulsivt!
Tänka tillägna detta inlägg åt min nya förebild, Paul Paljett som jag nyss upptäckt. Han är verkligen en riktigt inspirerande själ. Vilken utstrålning. WOW!
Är han inte helt otroligt bra så säg!
Sen var det.... JAG HAR PICS!
Men det blir finare om dom får ett eget inlägg så det ska jag allt kunna göra för dem :)

PUT THE YOU KNOW WHAT

Sitter i datasalen i skolan med Nikki och ritar karikatyrbilder typ, eller parodier eller vad man nu ska kalla det av typ alla elever på skolan hahaha, vi är så jävla klockrena så det är galet. HA DET!
MEEEEENENNNNN, det går inte att ladda upp bilder nu så det var ju kul. Bajs


RSS 2.0