Uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Solstrålar! Jag måste tyvärr meddela ni inte kommer höra av mig mer, på ungefär en vecka föööörrrrr jag ska tillbaka till landstället nu, som jag berättat och detta blir mitt sista inlägg innan min syster kommer och hämtar mig och kär mig till mamma, för att bjussa på middag som jag också berättat!
Upptäckte att man kan ta usb-sladden till en sony ericsson mobil och sätta i iphoneladdaren och ladda den lilla sötnosen, om man nu som jag, har glömt s.e laddaren på landet, klantig som jag är. Glömde även min rakhyvel! Haha, ser ut som en grottmänniska på benen och under mina fläskiga armar. MEEENN vi kan säga att jag kör en liten, rehab för huden. Som jag typ trasar sönder den varje gång jag duschar och då, rakar mig! Hahah, det låter så fult att säga så, som om jag står där och trimmar mustachen! Haha
Tänk på mig när ni steker på stranden de närmaste dagarna, för då sliter jag på fälten som en afrikansk slav!
Och lyssna på bloodhound gang - för dom e klatchiga!

Så fick det bli, rätt tagg ohyes



Plingklocka eller ringklocka.. svårt

Väckarklockan ringde imorse klockan 06.47 som vanligt, har börjat klockan 8 i tio års tid, varje vardag (utom loven) men är ändå lika trött vaaarje morgon. Fast nu har jag ett sommarlov fullat av sovmornar och sena kvällar att skylla. Hur som helst så blev det inte många timmars arbete idag men fick ändå lite gjort, det var min syster som ville ha hjälp att - sortera papper. Det är inte så jävla kul men äsch, pengar är en nödvändighet i denna galna värld. Såååå. Jobb!
Ska dinera denna afton med syster min och hennes boyfriend och så hans lille söta son! Vi ska grilla något oidentifierat. SÅ nu gäller det att packa på och jag mpste fanimej packa bra, och LÄTT! För 18.25 avgår bussen mot mitt lilla landställe och en massa mera jobb. MEN på fredag eftermiddag kommer Becca ut på besök vilket ska bli jävligt nice! Har inte träffat den lilla räkan på allt för länge och hon ju ett riktigt energipaket fullt med överaskningar! Kulkul! :)
Men nu - packning och musik, känner för.. bloodhound gang, red hot chilipeppers och slipknot så innan något annat sker ska en megabra playlist bli till, mums!

Jeffery Campbell

JAg har hittat min gud, eller nåttt.. Nej men alltså han gör riktigt snitsiga pjucks den dära grappen alltså!
Kolla in hans "katalog" eller vad man ska säga på Denna sidan! så lovar jag er att ni kommer gilla det. Man vill egentligen inte direkt ha alla men jag gillar det ändå, starkt!
Inte bara för detta utan liksom mer, allmänt, så har jag upptäckt min passion för cowboybooys! :D Haha, det är så jäkla snyggt!

Gorilla

Vad tycker ni om min SUPERDUPERVACKRA VERKLIGEN FETT PASSANDE
SJUKT PROFFSIGT GJORDA lugg? Den där slingan.. Som bara hänger där
och man inte kan göra någon åt det. Det var hon på HollandHair som
gjorde den minsann, det var det enda hon klippte, i hela håret. Fan
va bra gjort gumsan! :) Du borde verkligen satsa på det här frisörjobbet!
Eller.. Eller så kan du städa toaletter resten av ditt liv för det känns som
att du har mer av en karriär där! Tänk när du får avancera och blir befodrad!
DÅ kanske.. KANSKE du kan få bädda sängar också! :D:D:D:D

Kalar mija haaa

Så... det där gick ju inte som väntat!
Ingen av dem fanns kvar.. Och.. Jag bröt mitt löfte för.. Det är fan rea och jag har hyfsat mycket pengar och aa.. Det bara hände!
Sedan när jag kom hem, trött och svettig som en nejlika så åt jag middag!
Pluggade in min iphone nu så det kommer färska bilder! Vad sägs om det va? va? vaaaa??
Nektarinen smakade bajs så.. det blev bara ananas till middag idag!
Resten fick fåglarna, för usch!

Hittade ju faktiskt en svart bandaugrejja eller vad det nu kan heta, så det
var ju bra! Och vantarna, hur förklarar jag det.. Joo.. Jag älskar verkligen
hösten och vantarna får mig att tänka på höst! Så.. Ja jag blir glad av
vantar och bara 30 kronor fattigare. Så man kan köpa lycka.
Och skorna förklarar jag med nästa bild!

Man kan ju bara inte låta bli! Det skulle vara madness, speciellt som dom
är så jävla heta!


Idioter


Liggandes på golvet

Det blir så att jag drar, vad ska jag annars göra liksom!!!??? Och jag behöver faktiskt dessa, men jag lovar er att jag inte ska köpa nått annat! Utom kanske.. ett axellöst linne.. Kanske.. (a)
Vi får se! Ska försöka hålla i slantarna! P:
Va konstigt det känns att ha örhängen, det var mig nära om hjärtat förr
och jag kunde knappt gå ut utan att stå länge och välja ett par fina
örhängen men nu.. nu har jag det typ aldirg på mig! Så det känns fel att
ha något som klämtar i öronen. Men men.


10 små apor hoppa i en säng

HEj hopp! Idag så hjälpte jag min morbrors fru på hennes jobb med att sortera massa papper först och sätta i in pärmar och sen fick jag HUR MÅNGA PAPPER SOM HELST som jag skulle köra i en dokumentstrimlare eller vad det nu kan tänkas heta. Det tog mig 2 och en halv timme att förstöra alla dessa dokument och det var bara roligt i ca 5 minuter, sen fick jag ont i ryggen för min hållning suger.
Men det var inte det jobbigaste utan sen, när jag (jääääättemycket tidigare än hon hade trott) var klar så var klockan bara tre så då fick jag GÅ hem. I 28 grader med jeans och flanellskjorta. Det var rätt jobbigt, tog 40 minuter och var väldigt varmt. Så nu är Linnea trött.. MEN! Jag vill väldigt väldigt gärna åka till ett köpcentrum och handla två bhar för det behöver jag verkligen, sen är det ju rea nu också och det är jäkligt nice för då kan jag ju liksom köpa fler! Men.. jag vet inte om jag orkar..
Ska duscha nu, sen få vi se.
DOM *stor pil neråt* vill jag ha!
Den är inte så ful i verkligheten som den ser ut här, har en svart!
MEN den är sååååå himmelens skön och sitter så jävla bra, den glider
liksom inte ner som alla andra axellösa! Så det sa. Lindex höhöhehehihi

Jahapp!

Jag känner mig rätt så blåst just nu, och ganska blond, och rätt så mycket okänslig och nonchalant! Men.. Vad i hela världens namn har hänt i norge och vadå tyst minut? Det står överallt när man googlar (hehe kände mig lite tvungen att göra det när jag är så har bakom flötet) "med anledning av offrena i norge" typ.. VILKEN ANLEDNING!?
Fy på dig Linnea, FY FY FY
-
Aha oj.. Hur kunde jag missa det undrar man ju, det var ju tydligen en väldans massa människor som dött!

Eye for an eye

Känner att jag absolut inte har någon att prata av mig på, för då blir det så här! Om jag håller inne på mina tokerier (för det känns bäst att göra det, och åtminstone försöka vara en civiliserad människa på min seriösa arbetsplats) för länge så spricker jag nästan så fort jag får chansen att tömma ut dem! DÅ kan det hända att min mun går i ett kör (i detta fall mina fingrar) och då tycker jag nästan synd om den som får falla offer för mitt ändlösa bladder. Men ni har ju ett val! :D Läsa.. eller inte läsa!
Men nu tror jag ändå att det mesta är borta, långt ifrån allt. Men det mesta!

GorgonsZola

Tänkte att om jag slänger upp ganska många inlägg under tiden jag är hemma, (tills på tordag kväll) så blir det ju lite intressantare här runt ikring. För er som liksom har fastnat för min heliga skrift.
Just nu så sitter jag och laddar över de små söta mobilbilderna som jag nyss tog (för kanske en minut sedan) och så lade jag in lite kläder i en maskin för ungefär 40 minuter sedan och ja, våran uråldriga maskin som vi har här hemma hos pappa den tar bra tid på sig så jag beräknar att den är klar att hängas runt 11-tiden för alla de intresserade själarna fär ute.
Ägg är gott. Kokt.
Sitter och kikar mot horisonten (lät så poetiskt att skriva så, kollar egentligen ut genom mitt smutsiga takfönster) och det ser ljust ut. Enligt min lilla burk här, datorn alltså, så är det 20 grader i stockholmsområdet. Så det är väl det.
Efter lunchen idag så frågade min mysiga lilla arbetsgivare (ni som anar sarkasm eller ironi, ni anar fel! Hon e rätt mysig:P) vem som tyckte det var roligt att dammsuga (skrev sammsuga först, Det lät jättesnuskigt!) och självklart, som den hörtiga 50-talskvinna jag innerst inne är svarade jag direkt, glatt att det gör minsann jag! Så då fick jag i uppgift att plocka undan efter lunchen, diska lite, ställa in tallrikar och sådant i diskmaskinen, skura, dammsuga och skaka mattor och helt ärligt talat så tycker jag det är ganska mysigt att städa! Inte så mysigt att jag skulle kunna tänka mig det som ett heltidsjobb, det skulle vara för snuskigt för mig och min bacillrädsla att städa helt främmande människors hus, och tänk, DERAS TOALETTER! Usch! Men där jag känner folken, där går det bra! Dock inte toaletter, det är ett område jag bara inte klarar av. Fy.
Osminkad, nyduschad och jääääääävligt het.

Hallonsaft

Jag förstår hur glada ni kommer bli när ni ser detta! Jag lever! Men det är på håret får jag säga, för jäklar i min lilla burk vad jag har slitit! Måste försörja mig förstår ni (ha råd med headset och xbox) så jag har jobbat igen MEN det var bennemej kul för nu så är man ju liksom tjenis med människorna på arbetsplatsen så då har man ämnen att konversera om och vips har dagen gått! Sedan så har jag börjat hjäpla kunder och ta betalt och sånt så det är ännu roligare!
Tyvärr hörninini så har jag inte varit schysst nog att fotografera mitt liv de senaste dagarna. Så det får bli gamla dokumentationer - idag igen!
Åt nyss en halv ananas och en nektarin. Frukt är sannerligen min grej om jag får säga det själv. Har blivit helt galen i frukt nu på senaste tiden. Om någon undrade alltså...
JAg har även testat coop xtras apelsin- och hallonsaft och den smakar urk. Som ungefär, avslagen läskedryck tycker jag nog. Jag föredrar nog bobs jordgubbssaft. Saft är saftigt. Och gott.
Och vet ni vad!? Jag har sett så många grodor de senaste dagarna då jag varit på jobbet att jag nästan fått en sådan chock så att man dör, så som hönor kan få! Men de flesta jag sett har varit sådär små, så att dom nästan är lite söta, NÄSTAN bara. Men när jag stegade mot gurkhuset, då jäklar hoppade det fram en riktigt baddare! Fy.
Ska jobba imorgon också, eller ja, hela veckan faktiskt. Och några dagar i nästa vecka också. Men sen bad jag om att få slippa jobbet, för då är det bara en vecka kvar tills jag flyttar HEMIFRÅN! :D är väldigt exalterad.
Sen undrar jag vad en missionär gör, en sån där kristen en som åker omkring i världen, ska dom konvertera folk till kristendomen? För det verkar konstigt.
Jaa.. sådär ser det alltså ut där jag arbetar, med lite mer ogräs och lite
högre plantor bara!

En dag så kände Linnea för att, jag ska nog göra snurr-korvar i hela håret
mitt och känna hur det känns att ha dreadlocks. Det kändes äckligt.

Uppdatering på g

Jag gillar faktiskt att vara i Sholazar Basin för questsen är relativt enkla och det är ganska mysigt där! Inte som i typ Zul'Drak där alla är så himla ogästvänliga och äckliga så man nästan drömmer mardrömmar! Man känner sig inte alls lika välkommen som bland tigrarna och typ girafferna och noshörningarna som finns i gröna fina Sholazar!
Har nu gjort ungefär 65 av 75 qs där och det är så jäääävla segt att mjölka. Men jag kände att.. Varför inte?!
Meet Truskis! Haha, var tvungen att vara troll för dom är så jävla fula.

Detta är Kalasßjörne, han är lite mera manlig och söt, han är trevlig!


Blinded by the world outside

Stekte sönder på GuitarHero - legends of rock! Höll faktiskt på att vinna mot Mackan en gång, och totalkrossade Gustav, kändes rätt bra, fast fick kämpa som ett djur fast jag bara körde medium, det är helt sjukt va dålig jag är..
Ska spara pengar nu när jag börjar jobba igen nästa vecka så jag kan köpa xbox! Fast det känns så jobbigt att lägga ner typ två tusen kronor på xboxet och sen 500-700 styck på spelen, när man liksom kan köpa en massa kläder och grejjer för det (a) Men.. Det vore ändå kul att ha ett xbox!
Gud i himmelen vad jag är sugen på nudlar!

Klet

Det är så himla roligt att bara kladda en massa, speciellt när man har toppenmånga supermysiga färgpennor och sånt!
Inte för att bilderna håller så hög kvalité i verkligheten men med mobilkamera blir det ju då ännu mycket sämre, men men!
Höhöh den sista bilden ser så komisk ut, och ganska ful också ^^
Men som sagt.. Detta är bara en massa KLADD! :)

Plåster e fint

Jag kände att igår var ingen bra dag att göra någon uppdatering faktiskt! Hade ingenting som ville ut ur fingerspetsarna just då, fast jag inhandlade en hel massa saker faktiskt, riktigt fint om jag får säga det själv, och väldigt oväntat från min sida! Men jag hade ju ett exceptionellt smakråd medverkande i shoppingrundan bestående av Olivia så det var ju trevligt faktiskt!
Vi sprang på Daniel Paris på burgen king och ja.. han har en av de mest störande rösterna någonsin men det var så himla roligt stt lyssna på allt han klagade på och så, hehe.
Var ute och sprang spåret igår också, inte för att det är mycket med 4,4 km men min min dåliga motivation och kondition så blev jag mäktigt imponerad av att jag klarade de två varven på 2,2 km vardera utan att gå något alls, för jag brukar bara köra ett och sen typ gå lite och bara strunta i det, för jag är så omotiverad oftast men viipps igår så bara fanns viljan och det var inte ens jobbigt!
Sprang imorse också men då blev det bara ett varv eftersom att då hade motivationen minsann gått tillbaka till sitt vanliga läge.
Nyduschad med ny tröja från Monki, hundra pix, inte illa

Jeansen för etthundrafemtio svenska riksdaler på weekdays och den
lilla pösväskan den, den kommer från Indiska av alla ställen, 99:-
I like.

Kalashatt! :)

Pommes granates vilken befrielse det är att se när man loggar in på battle.net; claim 7 days free! På mitt account där playtimen gick ut för typ 3 månader sen, det är ett jäkla bra säljsknep egentligen det där, när man kastar in handduken på wow för sommaren så ser man det där nu i juli, 7 days free, då blir man ju nästan tvungen att köpa gamecard sen, men jag har 6 dagar kvar! Det känns riktigt bra faktiskt :D Fast det är segt att questa.
Imorgon så ska jag minsann spendera massa pengar, som jag tjänade ihop idag genom att träla hemma, dock vet jag itne vad ajg ska köpa så det blir antalgligen en massa onödigt skit som jag itne behöver och så har jag inga pengar kvar sen när jag kommer på npgot jag vill ha.. Men det är så det ska vara!:D

Mhiihh klätterträd

Blir sjukt sentimental när jag tittar på de bilderna jag har på min externa hårddisk, som typ förra sommaren i göteborg med min syssling, det var sjukt nice! Vill så gärna åka dit igen men har man en mor som är som min så kan jag ju glömma det. Och, en massa annat som hänt i mitt liv! Jag brukade förut när jag hade min bra kamera, ta med den överallt dit jag gick så en stor del av mitt liv finns förevigat på foto. Det är jäkligt nice att kunna se tillbaka på sånt som är så casual som en kväll med några kompisar och sånt. Som man annars glömmer.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH

HAHHAHAHHA OMG HAHAHHAHAHAHHAH!!!
NU kommer ni bli rädda och äcklade och.. och.. HAHAHHAHA USCH!
Det där.. var i femman! XD (P12 gubben beskriver mitt ansiktsuttryck så bra)

Quadrapop is tha thaaanng

Idag har jag inte mycket på hjärtat, har inte fått mig några funderare alls! Förutom att jag stör mig så innerligt på hur trött man blir och hur skön sängen är när man måste gå upp. Det är jobbigt. Men om man bara vaknar en dag då man inte har någon tid att passa, då är man ofta pigg som en lärka och kan bara jumpa upp ur sängen med morgonfrillan i högsta hugg! Detta gäller åtminstone mig, undrar egentligen vad det är med sömn som lockar så mycket egentligen, det är ju jättekul att göra saker men ändå vill man ligga kvar i sin gosiga säng. och mysa ihop sig med det oerhört sköna täcket. Ja..
Oh lord va ful jag har varit i mina dar, ni ska få ta del av det, som ett privilegie för att ni läser detta. Bli inte rädda!!
Checka in fläskis här ovan, ganska vacker å så 8-)



Tatataaa min hatt är grön

Det är strange egentligen hur situationer känns så olika från person till person, som exempel, jag har aldrig känt den här "jag-vill-bara-sjunka-genom-gjorden" känslan. Aldrig. Tror jag iallafall. För om jag gör något pinsamt så liksom, skrattar jag åt det och.. sen är det bra med det. Vilket ju känns rätt så hälsosamt, med mitt kaotiska liv så behövs inga fler obehagliga känslor.
Dock är jag så oerhört känslig på andra grejjer, som att inte känna mig välkommen eller önskad, jag skulle aldrig aldrig aldrig infinna mig någonstans, frivilligt, där jag tror att folk inte vill ha mig. Jag är ingen objuden gäst helt enkelt!
Kom att tänka på detta, ikväll när jag och alex var i lekparken och jag gjorde bort mig totalt, det var liksom, ingen big deal för mig, dom som stod en bit bort och kollade på mig och skrattade gjorde det hela en aning mer roligt, min dans pratar jag om alltså. Det är kul att göra bort sig. Punkt.

Klickklack wooooo

Hawdy partner!
Min dag var nice med stort k kan man ju säga! Rockade loss med bass på medium på guitar hero, jag är så himmelens värdelös så att man vet ju inte vad man ska ta sig till med mig, isolera mig från resten av världen tills jag har lärt mig min läxa! Kämpade på med easy på trummor också, höhö, fy vad jag är äckligt dålig. Det ör nästan inte ens roligt. MEN.. låt mig bara säga er att jag ägde ut mina kollegor på fifa07! Fast.. det var ju inte så.. Men jag ville ändå säga det!
Till middag så bläv det Idealmakaroner med heinz ketchup och satan i klaveret vad det var smaskigt hörni.
Nu så ska jag bara fräscha till mig lite innan jag drar ut på nya äventyr.
Men. Jag har en plupp i tandköttet, en sån som gör lite ont men som man ändå måste ta på med tungan hela tiden bara för att man inte kan låta bli! Det är ganska så jobbigt tycker jag... MEn jag överlever nog tills domedagen nästa vinter.
Ja.. vad ska man säga..? Det här var ju.. rätt.. kontroversiellt..

SATURDAAAAAAYYY

upptäckte just att det är lördag idag så.. trevlig lördag på er!

look to tha boook

måste man inte bara älska lookbook? ska inte förstöra inlägget med ord. Langar bilder. Puss

I know I will

Jag antar att, trots vårt tappra försök så är varken jag eller mormor så kulturellt lagda, vi förstod inte alls bilderna på fotografiska, till exempel Robert Mapplethorpe eller vad han nu kan ha hetet, vad var grejjen med honom, varför tyckte alla att han var så himmelens märkvärdig? Och den svenska killen som hade ett foto med hela världen i samma, det var mestadels märkligt och inte ett dugg trevligt tyckte vi. Nej. Vi fatta inte grejjen alls.. Men jag hänger inte läpp för det! Det betyder bara att jag och mormor är så coola och kontroversiella (vad nu det betyder) att vi liksom, är beyond detdär, era små honungsbin (:
Nu ska jag chilla galet för det känns som att jag har en hel veckas sömn att ta igen, trots att jag sovit som en gris minst 10 timmar/natt. Men men. Chilla galet står högst upp på min "att-göra-lista"
Ha nu en fortsatt trevlig kväll!

3 timmar och 11 minuter senare

Jag är mätt. Väldigt mätt. Usch. Jag hatar att känna mig mätt av någon anledning, går hellre hungrig faktiskt, för.. det är inte en lika mosig och smörig känsla, den är mer, lätt! Men nu var det så att maten var god och då blir man mätt.
Har varit ute på promenix med boysen (dom skejtade och jag gick) ett tag. Rätt så okul faktiskt haha, att bara gå runt. Men vi får se vad som händer nu hörni!
Jo det kan jag berätta nu! Amandaisen och jag ska glo på film hela långa kvällen! Fast inte alltför sent hoppas jag, för jag ska upp relativt tidigt imorgon, ska till fotografiska med mormor! :D och bjussa på thai efteråt tror jag (;

Utkast: Juli 15, 2011

Idag har jag uträttat viktiga ärenden, minns ni hur jag sa att jag inte är säker på mitt val av gymnasium, well, jag försöker göra något åt det. Är dock inte säker på vad jag vill alls, för jag vill liksom flytta.. Men inte dit.. Så jag vet inte! Och det ska ju vara klart för länge sen! Men jag har nog tid på mig fortfarande så nu har jag 6 +1 kandidater att välja mellan och om en vecka senast måste det vara klart. Hm.. Jag vet absolut inte vilket jag vill gå.. :7
Men hey, om det inte blir rätt kan man ju alltid leva om sitt liv! Eller nej vänta.. Det är ju det man inte kan så det måste ju bli rätt nu.. på en gång! Kuk

Tonight a demon came into my heart and tried to choke me to sleep

Jag är lite granna glad sådär för jag fixade internetet på övervåningen, HELT SJÄLV! :D (En sladd hade åkt ut och så startade jag om switchern, så svårt var det.. :P)
Så nu kommer antagligen många många fler uppdateringar än förut, trevligt va boys?
Idag så sportar jag lockigt hår minsann och det passar mig väl tycker jag nog kanske.. Ska fota min lilla outfit och mitt lockiga hår åt er, bara för att jag vill!
Om jag bara kunde hitta min luriga kamera...
Så! Nu får ni se den märkliga kopparnyansen i mitt hår också, men dont worry darlings, den ska inte stanna länge.

Oboy!

Slår på stort med hela TVÅ inlägg dagen till ära, tänkte att det var lika bra, för att skruvA till varDagen en liten aning. Jag nämnde i mitt förra inlägg att jag varit med någon som jag inte sett på länge, nämligen amanda! Vi var på hennes landställe (som råkar vara samma ö som jag har mitt på men vi har lånat ut huset till min faster denna vecka) och hade det himla mysigt. Det var ju nite kanonväder direkt men jag badade två gånger faktiskt :)) Fast det var så kallt att håren krullade sig på ryggen. Sen kollade vi på två filmer, valentines day och min låtsas-fru, den sistnämnde var lika skitig som titeln, vem döper en film till något sådant om man vill att den ska bli stor?? Sjukt förutsägbar, hade kunnat berätta i stora drag hur den skulle utspela sig redan i början, av bara titeln faktiskt! Herregud.. Ingen förstaklassig rulle direkt. Jag gillar filmer som man inte riktigt kan förutspå exakt handling. Filmer med olyckliga slut till exempel, det gillar jag verkligen för man tror alltid att det ska sluta bra, för det gör det ju nästan alltid, därför ÄLSKAR jag filmer som inte gör det, man blir så förvånad! Sen fantasy gillar jag också för det kan hända precis vad som helst, det är kul. Dock sånt som Harry Potter och Sagan om ringen är ju från början böcker MEN om man inte läst dem innan är ju filmerna helt otroliga! Älskar det.

Sann patriot

Jag märker inte själv hur mycket jag förändras under lång tid förrän någon poängterar det, fast det kanske inte är så konstigt med tanke på att det liksom händer under lång tid och man vänjer sig, när man, som jag nu gjort, träffar någon man inte varit med på ett tag så ser man hur olik sig själv man är. Frågan är, är det verkligen positivt?
Jag tror faktiskt inte det, jag gillar den jag var en gång vill faktiskt inte vara förändrad, även om alla andra vill att jag ska vara som jag är. Hm. Ska jobba på det, så watch out!
Jag ska bli ännu mer djup nu känner jag, så om ni gillar min lättsamma sida bättre så sluta läsa nu.
Jag blir galen, för att man måste välja sin väg i livet nu, vid 16 års ålder för jag har ingen aning om vad jag vill bli! Det är ju meningen att jag ska börja på naturbruk-trädgård om en månad och jag vill verkligen inte att tiden ska gå framåt, för jag vet inte alls om det är det jag vill göra, jag vill så mycket! Jag kommer på just nu, tre andra linjer som jag vill gå och jag vill liksom VERKLIGEN gå allihopa. Det är så sjukt jobbigt. Gustav sa att alla känner typ så, att man inte vet om man gjort rätt val men att det ordnar sig. Men tänk om det inte gör det? Om jag när jag börjar känner hur fel det är för mig så missar jag ju liksom masor om jag byter skola. Fast hellre det tror jag, jag får väl lägga manken till och plugga ifatt om det skulle bli fallet. Hm.

Shy ronnie

Vill tillägna detta inlägg till en i min mening fräsig flicka med världens utstrålning! Två stora plus är hennes musiksmak och hennes klädstil, för båda delarna gillar jag skarpt. Hon heter Sofia! Känner inte människan sådär toppenbra faktiskt, vilket jag inte förstår egentligen, varför jag inte tagit tag i! Men vad jag vet är att cheyen gick i en av de andra niorna i min gamla (SHIIIIIIIIT VILKEN LÄTTNAD ATT SÄGA GAMLA:O:O:O) skola!
Sååå.. Om du läser detta din tuffing, fatta hur cool du är :D
Resten av det här lilla inlägget ska få handla om mitt hår som jag färgade om idag, det blev inte alls som jag räknat med (vilket det aldrig blir för mig) men det var rätt fint, alldeles kopparfärgat, dock ska jag ta och färga om det igen då koppar inte var nyansen jag sökte, men det får ni veta vid ett annat tillfälle vilken kulör det kan bli, antagligen när det är färdigt, för som skrivet, det blir aldirg som jag räknat med..
Godnatt allesammans!

One two three four

Det kan ju inte vara något vidare roligt att följa min blogg, för det händer ju liksom ingenting.. Men till mitt försvar måste jag säga att nu på sommaren så finns det så mycket annat att göra än att sitta vid datorn och dessutom blir jag inte sådär supertaggad på att skriva en liten uppdatering när jag är hemma och vänder eftersom min internetsladd på övervåningen är trasig, ergo, jag måste gå ner med min dator och koppla om lite sladdar från pappas dator och det är ju kanske inte så jobbigt, men inte så motiverande heller. När det är så enkelt som att bara klicka på on-knappen när jag går förbi min lilla dator och sen göra en liten uppdatering så blir det så enkelt, så ska det vara.
Idag så känner jag mig bara allmänt seg och därför har jag laddat upp med en massa filmer och så ska jag sitta i min säng och gosa med mitt täcke, ha golvfläkten på trean (högsta läget) och glo på film helt enkelt.
Känner för drama..
Nåja, här kom en liten uppdatering, vänta inte uppe tills nästa, för då kommer ni inte få sova på ett tag.

(Caps lock) dubbelve oo dubbelve utropstecken utropstecken

Ni kan aldrig ens gissa hur genuint lycklig jag känner mig just nu, rent av euforisk. Blir näst intill tårögd av att tänka på denna kväll. Ni ska få se det på de suddiga bilder jag har, men de gör sig ingen rätt alls, ååååå ni skulle ha varit där helt enkelt sötnosar. För det här var den mest minnesvärda kvällen någonsin, tillsammans med en annan, som jag inte tänker gå in på nu. Slipknot är helt klart det bästa jag någonsin sett! Med Coreys karisma och hans utstrålning och hur.. LEVANDE det blir! :D:D:D:D
Om någon av er verkligen verkligen kännt er lycklig på riktigt, som om ingenting kan förstöra känslan och ni aldrig någonsin vill att det ksa ta slut så vet ni hur jag känner!
Jag luktar just nu otroligt mycket svett som jag faktiskt tror är från mest andra människor, vilket skulle äckla mig något så enormt men som sagt, INGET kan förstöra min känsla och innnan jag går och duschar (länge) och lyckas bli av med mitt lyckorus och somnar, som den mest nöjda människa som finns så vill jag bara att ni ska veta det.
Jaja!:D 
Här kommer en del bilder :)
(SUPERCOOLA HIPPISARNA I GRAVEYARD <3<3<3)

Hjärta hjärta hjärta jätteglad gubbe

Jag måste säga er alla hur mycket jag vill att det ska vara lördag nu!
Helvete i husknuten vad taggad jag är på att se mina legender, S L I P K N O T & I N  F L A M E S ♥


Då var det dags igen

HEJ!
Känner mig som en usel människa som inte har uppdaterat och jag måste säga att man blir hemskt handikappad utan internet! :o
Jag har varit med om en hel massa jag, Alice Cooper (vilkens konsert sög i mina ögon), en hårfärgning (det var det som var det hemliga) för FRIDAs nr 17 och så har jag minsann arbetat lite grann.
Om ni bestämmer er för att läsa det där nummret senare så vill jag att ni ska veta att jag inte alls tycker att det blev fint, vad dom än skriver! Jag började gråta (hahahha) sen när jag kom hem för det var så fult, stod i duschen hur länge som helst med balsam i håret för att försöka dra ur så mycket av den tant-lilaröda färgen skulle försvinna och, Det gjorde den! men det blev någon slags röd-orange istället och aa, jag gillar det faktiskt! I hårbotten (tog den usla frisören en annan färg för "djup") så är det typ mer lila-röd nu, det skär sig verkligen med resten av håret och ser helt enkelt förjävligt ut. Men men! Jag kommer aldrig någonsin igen på till salong HollandHair igen i hela mitt liv, för jag tyckte verkligen inte de var proffsiga, alltså, inte bara för att jag blev missnöjd med färgen men frisören klippte en tre cm lång slinga i min lugg som är helt omöjlig att få med bak om jag gör en toffs, så den står ut lite.. snyggt.. sen när färgen inte blev som emelie (hon på frida-tidningen) sagt så brydde sig frisören verkligen inte utan hon bara körde på! Så nej.. Inget bra intryck gjorde hon på mig, verkade mest som om hon var där för att sälja matrix-prylar för det var det enda hon verkade kunna tala om.
Det där tog en av tjejerna på salongen och la upp på deras blogg, smygtitt på frisyren..

Giftig

Duktigtflicka.nu vill jag bara säga. Jag har minsann klippt gräsmattan med vår eländiga gräsklipparmaskin som saknar framhjulsdrift och alltså är en riktigt tungklump att rulla framåt i det, inte nu längre, så höga gräset.
Min fader är skyldig mig 300 kronor för besväret med detta plus det som jag ordnade till igår med min städning och allt vad det nu var. Det känns riktigt bra för jag är nämligen så gott som pank så varje litet mynt gör skillnad i min plånis.
Ser fram emot morgondagen väldigt mycket skulle jag vilja påstå, för faktum är att imorgon, den 4 juli 2011 ska jag Marcus och Gustav åka till grönalund och se Alice Cooper, inte för att någon av oss faktiskt gillar hans låtar utan mer för att det känns som om det är en av de där hundratals sakerna man borde göra i sitt liv, att se Alice Cooper spela live. Nu är en väldigt bra chans eftersom det är näst intill gratis att gå in på grönalund gentemot att köpa biljetter till en spelning som kanske inte ens kommer att äga rum. Nåvål, dit ska vi och det ska bli roligt tycker jag, för har man så rysligt trevligt sällskap så blir näst intill vad som helst roligt, näst intill..
Idag kommer min allra allra bästa vän hem och därför ska jag dit snart! DET ser jag fram emot :)
Kram på er.

PS

Glömde ju för guds skull att skriva att jag fick ett litet oväntat besök, tur att jag hade gevalia hemma :-)
Gustav svängde förbi! Vi hade himmelens kul åt pocahontas, man märkte inte när man var liten (iallafall inte jag) hur löjliga disney-filmer är, alltså.. karaktärerna och deras utseenden, röster och beteende, sedan att näst intill alla gamla disney-klassiker är gjorda som musikaler, det är ju bara en petitess! (Ogillar det skarpt)

En knöl

Hejsan svejsan i blåbärsskogen (som jag inte tror att någon befinner sig i när den läser detta faktiskt.. men jag skrev så ändå för det lät så mysigt!) ni kan inte ens en gång ana vilken exemplarisk kvinna jag varit idag, sätter exempel för alla kvinnor med min 30-tals anda!
Jag städade köket, dammsög nästan hela nedervåningen, rensade lite i tvättstugan+städade den och sedan tvättade jag och sedan diskade jag! Fast jag började faktiskt dagen med lite hårt trädgårdsarbete bara för att. Beskar (beskärde låter bättre fast det är ju fel har jag fått lära mig i skolan) pappas eländiga krukväxter och trimmade dem lite (eller hur man nu ska uttrycka sig). Pappa har väl kanske ljusgröna fingrar skulle jag vilja säga, han är en jäkel på att få blommor att växa men att få dem att se civiliserade och lite snygga ut, det är över hans förmåga. Vårat vardagsrum innehåller *springer ner och räknar* hela 16 vild- och förvuxna gröna krukväxter. Det ser ut som en djungel. Jag, personligen, kan inte påstå att jag tycker det är trevligt eller vackert faktiskt. Jag gillar mer stiliga, "stadsväxter" gentemot dessa vilda bestar.
Här nedan (i brist på annat) får ni lite bilder från min dag.
En liten frukost bestående av lite, inte alls så äcklig som det ser ut på bilden, havregrynsgröt med kanel och i glaset en hemagjord (vad annars ioförsig) smoothie/milkshake w/e.
SUPERDUPER GODA MIDDAGEN! (alldeles ensammen.. idag igen)
Tog en liten paus från städandet och satte mig i hammocken och målade mig i ansiktet. Fint.

Inga tårar på min kind idag

Jag har bly i fingrarna fina känns det som för jag vet absolut inte vad jag ska skriva, för vad kan intressera er liksom?
Har några mediåkra bilder att lägga upp men det är också det hela. Hm.
Får väl inspiration lite senare kanske!
75 pix på hm kära ni, värt? Oh yeah!

Tänk er detta, med lite pasta, grekisk dressing och stekt minimajs. MM MM

Haihai

Hej hej hej alla där ute!
Jag minns verkligen inte när jag stängde av fläkten inatt men på är den inte och det känns, satan i gatan va varmt det är här uppe. Jag längtar efter lågtryck, för jag är inte riktigt som alla andra och det tycker jag är skönt!
Dagen bjuder på diverse tvätt och dammsugning för min del tror jag, men sedan ska jag även klämma in lite lektid med en govänn till mig, ska bli himmelens trevligt tror jag. :)
Ha´t bra nu grabbar och flickor.
Fast innan ni stänger ner detta fönster ber jag er vänligt, kolla in mitt ultra-fula golv! :o Asså.. Hur kan mna vilja ha så när man bygger ett hus!?

Klick

Jag har sprungit 5 km idag. fast sprang inte allt för det var så fasligt jobbigt tyckte lilla otränade jag så jag kanske sprang 3 km och gick 2.. eller nått. För i slutet för satte jag in flames och slipknot på högsta volym i öronen och då gick benen som om de aldrig gjorde annat!
Fast först idag så var jag och badade med mina vänner och det var jättetrevligt för dom kastade ostbågar på mig och knuffade i mig från bryggan.
Det var så himmelens roligt kära ni, att se när en liten flicka som var ute på simtur vände huvudet mot linus och ropade "SARA" och då i all hast så snabbt så man nästan inte hängde med svarade Linus "Jaa" och jag kunde inte hålla tillbaka ett gapskratt och den lilla flickan blev livrädd och simmade kvickt därifrån, utan sara.
Sedan nu på kvällskvisten har jag varit hos amanda och vi bara pratade och var trötta men det var mysigt ändåå :)
Tröjan kostade 30 svenska riksdaler på hm och det tyckte jag minsann
det var värt må jag säga.

RSS 2.0