Jag har varit kär men där jag är finns inget hjärta att ge bort

Första riktigt lediga dagen fick gå åt rill att jobba, och åka med gamla bettan (mopeden allsååå) till farmor en sväng. Tryckte i mig choklad där för det bjussar hon alltid på, min lilla söta farmor.
Kallt som fan var det att åka hem men här är jag. Har ägnat en ungefär timme till att plocka och städa bort saker, tvätta osv. Nu ska badrummet rengöras och ska dammsuga och skura golvet på hela övervåningen, torka av alla bord. Hänga tvätt och tvätta några maskiner till. En riktig kvinnokväll helt enkelt!!
Anledningen till detta ryck är att jag blir så jävla stressad när det är stökigt, OCH... IMORRN ÄR DET LAAAAAAN!!! (at my place så man vill ju att det ska vara lite osunkigt)
Min städskjorta är fett heet, och min städfrisyr. ÅH, ÄLSKA STÄDNING!

Du kan ingenting ta med dig dit du går.

Ibland så pallar jag inte att ha nördiga vänner, för dom är så otroligt kunniga om datorer, så jag hänger inte med alls när dom diskuterar vilket processor som är bäst osv. Men. Haha, det kommer jävligt bra till pass när man behöver hjälp. Dock så älskar jag mina kompisar som fan, dom är så underbart underbara!
Kärlek till alla mina vänner. Inte bara dom nördiga hehe, dock är ju de en majoritet av mitt urval av vänner.
Här har vi en av dem, om ni hittar honom moahahhaa.

Jag är taggadd!

Komedikväll denna afton dåra dudeees. Vi börjar med HOTSHOTS! ja, ganska så kul iallafallllll! och powerkings och guuuuuudisss!


Rubrik

Såhär ser jag ut just nu dåra, inge speciellt tillfälle. Bara kände för att se ut som.. en.. sak med fjärilar på hahah! 
Skiftingarna i färgerna runt ögonen är way more spejsade irl. Önskar jag hade
en bra kamera så det kunde synas hut coolt det är men det har jag inte! :)

Sjung sånger för mig på radion

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nuuuu, men. Jag är inte på humör haha.
Var som jag sa igår, på vårdcentralen imorse och hon skrev ut nån medicin men med orden, "jag vet inte riktigt vad det är, men det verkar inte allvarligt, men du kan ju testa de här pillerna om du vill" ääh.. är det jag som är läkare eller?
Det var några gula läskiga kapslar, linus öppnade en och det var typ, myrägg i, eller råttgift eller nått. Såg iallafall asäckligt ut. Jag vill inte äta dom haha!
Tänkte ta bild men, nej.. för dom är i karta. Vore kuligare om dom låg i en burk, en sån orange liten som alla piller-burkar är i amerikanska filmer!
Har iallafall förflyttat mig hem till min fader OCH NEJJ!"!!! Jag glömde min favoritpenna hos mamma så nu kan jag inte ritaaaa!!! FML (måste ju hänga med i fjortistugget :-) )
Hahaha kolla underarmarna på gossen, spelat köttflöjt mycket sista tiden eller?

Mango&Passionsfrukt

Jag sitter här och äter frukost, hela dagen lååång.
Taggad brud som är klar långt innan jag behöver så jag sitter här och
gör ingenting medan jag väntar på att tiden skall passera. Jo. Dricker mango
& passionsfrukt och skypear med linus och axel faktisss.

Ett vykort ifrån längesen

Jag vet inte, är egentligen emot att visa det jag ritar, dock kan jag göra undantag bara för att denna inte är så seriös. Alltså, inte så noggrann alls, som man ser på de alldeles för hårda och okontrollerade linjerna. Men well. Här är den.
Dille på piercingar? Mja.. lite bara.

Blizzcon 2011

Okej, jag la inte upp den här för att jag är nörd.. Men! Fan va cockblock va tjockisen hahah. Dock, tjejen verkar ju vara världens tönt, så det var ju inte mycket att ha. Men fortfarande. Kul.

Förlåt älskling jag gör det snart igen

Det var ett tag sen, man fan. Har haft fullt upp.
Idag är jag dock hemma och tar hand om mig själv, för frisk är jag då rakt inte. Har hållt i sig ett oerhört irriterande illamående i cirka tre veckor, vilket ju inte verkar så lovande. Därför ska jag till en läkare imorgon. Dock, av min erfarenhet på vårdcentraler och liknande så vet dom ALDRIG vad det är, dom chansar lite och skriver ut penicellin, det är typ det kom är kapabla till. Så det är under protest jag går, för dom kommer inte kunna förtälja något nytt, men jag får inte vara hemma för mor min om jag inte går till läkaren med det här. så då gör jag väl det då.
Har frenzy på Kent. Fan alltså. Kent är helt underbara.


Såhär ser det ut på mitt skrivbord för det mesta nu för tiden, vilket både är kul, för plugg var ju det jag ville åt när jag bytte gymnasium. Men också otroligt jobbigt och omotiverande. Godiset var också endast en tillfällighet, så sådant brukar jag inte heller trösta mig med. Pity.

Strumpor och nudlar.

Tänkte att om jag stänger av elementet och öppnar fönstret på kvällen innan jag somnar, så blir det nog bra. Resluterade dock i en jäddrans massa ljus och raggsockor, och tjocktröja nu på morgonen.. Men well, det är väl lungt. Är ju inte sjuk eller så liksom så att jag måste vara hemma idag. Och har ju inte matteprov imorrn så att jag måste vara där och kanske friskna till så fort som möjligt. Nej nej.
Har hemtenta i historia, hade planerat att jag skulle göra den idag men.. aa.. jag kan ju ha råkat glömma historieboken i skåpet i fredags.. Verkligen win.

:-)


See the light

Jag har lite smått.. jag vet inte. Trött. Kom hem runt 5 igår. Så. Trööööööttttttt!
Tell me where is Gandalf, I much desire to speak with him. 

Den blir aldrig gammal. Aldrig

Viva la gloria

Nämen tjena!
Whats up?

She puts her makeup on like graffiti on the walls of the heartland.

Har idag traskat hem med 5 stora tunga böcker från stadsbiblioteket + några skolböcker. Känner ju att jag är glad att jag är hemma!
Fy sjutton vad jag var irriterad idag av okänd anledning, och alla bara var dryga.. DET var irriterande. Och nu är jag irriterad igen, för jag måste ju korta ner min artikel som var så himla bra. Och maila in den senast 23.59. JAG ORKAR INTEEE!

Time fly.

Ja hörni, Jag mår IllA som en liten katt på sommarbete. Fy fagerlund alltså. Åt så sjukt mycket kakor :3
Åhh, min mormor är så söt. Vi pratade om datorer så sa min morbror att hon (mormor alltså) kunde få låna hans laptop och hon ba: Nej FY fagerlund, det verkar så konsitgt!
Hihih, mormor är söt.

You wouldn't get it.

Ska på kalajs för min kusse fyller år, har ingen aning om hur många år dock, men, aa. Det blir nog bra, dom bjussar ju på käk liksom!
Haha, va konstiga mina ben ser ut!!
Tänkte att om jag ser ut såhär, så får jag nog många kakor.

To be obused

Futar på att göra en helomvändning och färga håret svart, hm.. Känns så jävla tråkigt att ha rött när typ varenda tjej i hela jävla världen har det just nu. För jag gillar inte att va som alla andra heheheh, kanske skulle färga blå och grön då. Jaja. Var grymt länge sen jag hade svart hår iallafall. Så kanske det! Men jag kom just på att jag inte har pengar till sådana onödiga saker, ska casha upp till konsert och sånt..
Fick iallafall en dator av den snälla gulliga skolan idag, efter stadsvandringen som, tro det eller ej gott folk, var fett intressant, gamla stan är ju ascool haha!
saknar sommar haha. tokigt!

All hope is gone.

jag är klar med engelskan, SCOOOOREEE!!!
Skrev om den, tillsammans med två andra, bästa dagen i mitt liv hihihih, när jag vann en css-match :-) hahaha nej, när jag såg slipknot i sommras haha.

OHEEW NOEEWW

Får ju iallafall inte alls lite panik eftersom jag ju självklart har en bra berättelse.. fast ne..
Kommer för fasiken inte på ett skvatt att skriva om, en händelse som påverkat mig mycket, som är mycket viktig för mig. Jaha. Finns ju en del men det är inte direkt så att jag vill dela med mig om vad som är viktigt för mig till min konstiga engelskalärare! Fett med ångest för den ska va klar imorrn. Har suttit med ett blankt word-dokument sen igår efter skolan och skrivit några ord, suddat.
Har bannemej inte en aning om vad jag ska ta mig till alltså.

Min mosick satthes igÅng

Det var verkligen en killer-artikel apparantly, fast ska slipa till den lite ikväll efter att jag skrivit klart min engelskauppsats, om en händelse i mitt liv tydligen, eller något liknande. Så det ska jag göra nu!
haha, älskar att min toplista blir såhär när jag väljer att böga till mig lite en stund, och frångå mina local files.
Fett söt bild <3

What if I say

Har skrivit ett utkast till en killer-debattartikel idag, oh yes. Handlar om något så otroligt intressant (eller?) som energikällor. Fast realizeade just att jag har ungeför 60 sidor i matteboken att jobba på tills provet om är snart, har en engelska-uppsats att skriva, ett samhällskunskapsprov om regering och riksdag, ett geografiprov om.. kartografi eller nått shit, svenskaprov om dialekter och slang.. öhm... det var nog "bara" det. Just det, historieprov, eller hemtenta på 6-12 sidor sammanlagt om medeltid/romarriket/tiden där ikring. Så jag har ju att göra helt enkelt!
MEN, nu ska jag åka till nått centrum med min moder och handla lite kläder hihi.
Hej jag har fräknar. Hejdå.

Klockan: 20.00ish (Utkast)

Jag hatar mig sjölv för att jag tog kort på min kladdkaka, hatar även mig själv för att jag skickade den till Linus och han envisas med att skicka tillbaka den så man blir ju förhelvete supersugen på kladdkaka 24/7. Otroligt irriterande guys.
Sedan råkar det vara så att lanet igår har gjort att jag idag är en riktigt trött liten flicka.. Ganska nice att bli väckt av en klarvaken sprudlande Linus klockan 10 på morgonen, jaja. Även om jag flummade ordentligt och skrattade kollosalt så var det inget höjdarlan, i gejmingsynpunkt, fast det blev några timmar css iallafall så jag fick äga ut en massa boys, vilket ju alltid känns bra. Speciellt när man sitter i samma rum alt. ett skypesamtal med dem och kan höra hur de reagerar, det tycker jag är underhållande hihi!
Nåväl, vi kollade på typ anime eller vad det nu kan tänkas heta, sån där, japansk tecknad serie, som sög. Sen traskade jag till bussen och åkte hem, duschade, åt risifrutti och hoppade upp på min gröna springare och trampade iväg till systers lägenhet och agerade lekledare för hennes tvååriga son som av någon anledning tycker att det är extremt kul att bli jagad fram och tillbaka - i timmar.
Detta tillsammans resulterar i en trött chey. yesyes.
Vid vägen (By the way) så fick jag en kartong med uppskattningsvis 150 efterlängtade dvd-filmer som nu förgyller mina två bokhyllor. Det gillar vi!
And here comes Marcus och Gustav så, c u later guys.
Måste ha värmeljus i mitt rum för att det är så jävla kallt.

Taggad brud punkt com

MIHIIHIH

Lan på g dudezzzzzzz.

Knölval

Så.
Utskriven från säbyholm:    ■
Kommit in på Mikael Elias:   ■
Bråkat med bästa vän:      ■
Fått A på novellen:           ■
Blivit beroende av the sims:■ (Haha)
Bakat kladdkaka:              ■
Ätit kladdkaka:                 ■
Varit ute och joggat:         ■
Flyttat hem igen, från säby:■
Om ni undrar så har jag inte suttit och gjort hål i den utan det bruna, DOM bruna fläckarna är blockchoklad hehehe
Svettig brud.com seeeeeeeeeeexigt!

RSS 2.0