Hur känner du nu

Godmorgon allihopa!
Idag så är jag sådär glad av mig, det är valborgsmässoafton denna afton! Jag ska ta bussen om några timmar ut till mitt landställe med en godvän och det ska bli riktigt härligt att rymma dit när solen strålar och all is/snö äntligen är borta. Vi ska grilla något som jag inte ännu vet och så har vi planerat in ett dopp i östersjön.
Fasen va kallt det lär vara, cirka 5-7 grader celisius i vattnet.
Igår så umgicks jag med min kära vän becca och vi gick och köpte munkar, som för övrigt var torra som sand. Men det gick la ner ändå, man är ju inte kräsen när det kommer till donuts hehehe. Sedan var det forgetting sarah marshall och den är ju lika rolig varje gång. Älskar han som verkligen vill imponera på "Aldous Snow" hahaha.
- Did you listen to my demo?
- Am, I was meaning to but then I just kept on living my life..
- *Sadface*
HAHAHAH!

Vad är egentligen poängen med det

Tjenixen!
Idag var det världens härligaste fredag typ, iallafall om man jämför med all fredagar jag varit i skolan under de 3 åren av högstadiet. Vi började med att ha engelska men det fanna inga datorer så jag gick iväg till den andra klassen och satt och snicksnackade med amanda, jennie och becca. Sedan var det ganska chill no, gjorde bara några frågor i ett häfte, inte särskilt betungande. Efter detta var det dags för matte och jag och min bänkgranne briljerade och var klara långt långt före alla andra så vi satt och gjorde lite vad vi kände för innan vi slutade 20 minuter för tidigt, sen lunch och sedan fick dom som ville gå hem för SO-läraren var spårlöst försvunnen. Jag och några få till stannade kvar och slipade på våra MVG-artiklar. Yepp, en bra dag helt enkelt!
Nu blir det min spellista som kort och gott heter RAPE ME, av den enkla anledningen att det är något jag vill.. Eller? Nej självklart inte, den heter så för att det är Nirvana såklart! Åter igen säger jag bara Curt Cobain i mitt hjärta.
Han är verkligen en person som jag inte ser upp till ett dugg, han har för tusan inte förtjänat all publicitet och "känd-het" som han har. Pundare..
Men hans röst är så sjukt bra och budskapen i de knäppa låtarna är bra. Tycker jag!
Ska börja lite på engelskaarbetet nu innan jag ska iväg med en bekant. Apropå ingenting så glappar mitt headset och det är fruktansvärt störande eftersom den ljuvliga stämman tillhörande Curt Cobain då och då försvinner. Fast brukar inte använda detta headsetet när jag sitter vid datorn men nu fick det bli så. Det här använder jag typ bara i skolan för att drömma mig bort med the word alive, miss may i.. Som jag ska se den 10 maj! Jag är så sjukt taggad, det kommer bli helt perfekt!
Engelskaarbete var det ja! Ha det gött tills vi hörs igen.
Haha, skulle se busig ut men.. en bättre beskrivning vore nog enbart
WIERD!



Ville bara illustrera med en failad bild hur vackert väder det är!

Så bra

Tjenare!
Idag var det den hemska och befarade prov-dagen! Jag kunde lika mycket som jag skulle ha kunnat även om jag pluggat mer, typ, kanske några fler glosor eller så men asså, betyget skulle ha blivit detsamma tror jag. =Blä.
Var i elljusspåret denna dag också, dock med lite sällskap! Gick inte lika bra som igår men ändå, jag är ute och bränner fett! MOAHAH!
Ikväll blir det film! Ha det bra nu (:
Kolla in längden på mitt hår! (Saknar det faktiskt inte ett dugg)

Kortkort..! :D

Här är vi

Jag stör mig väldigt mycket på ljudet som blir när man får när någon skriver något på msn, det låter högt och jobbigt.. Men jag vill inte stänga av det för då märker jag inte när folk skriver till mig och då känner jag mig så ruskigt elak!
Det var nog allt.. Eller nej! Jag har en förkärlek till grapefrukt! Det är rysligt gott! Alldeles.. syrligt och gott och saftigt och MUMS!
Denna sköna bild ritade jag i paint, blev rätt nöjd! Tycker den illustrerar
hur jag är som människa, fast i köket med kastrull och slev!

De sista månaderna och Cobains död

Hej,
Jag har varit i elljusspåret och joggat! Har inte gjort det på hur länge som helst, har bara suttit inne och ätit godis hela vintern känns det som, haha så blev rysligt nöjd när jag märkte att jag utan problem alls tog mig runt de 2,2 kilometrarna hela tiden löpandes. Gick inte en meter det första varvet! Andra varvet hade jag nog säkerligen kunnat springa runt hela om jag hade velat men bestämde mig innan jag började för att gå halva och då är jag så inställd på det att det liksom inte går att ändra på.
Sitter och tittar ut genom fönstret på de gröna björkarna och vill då sjukt gärna gå ut igen men jag måste verkligen plugga om det här provet ska gå alls.. Känns inte kul på något sätt..
Franska adjektivens komparation, adverd, reflexiva verb / pronomen, passé composé med être och 2 A4-sidor med glosor kan ju dra dit pepparn växer.
Lyssnar just nu på Nirvana - smells like teen spirit. Fan va bra Nirvana är, lyssnade på dem HELA TIDEN förr i världen men sedan glömdes de bort och jag började lyssna på annat, när jag satt och åt middag hade jag bandit på för att jag inte skulle känna mig så ensam haha, då spelade dom Nirvana - Rape me. Då blev jag förälskad på nytt.
Curt Cobain i mitt hjärta.

Giraffen, nu strulade du allt till det

Hello!
Jag kan skriva hej på engelska, såhär gör man det --> H E L L O. Det betyder hej. På engelska.
Idag så ska jag skriva en massa arbeten för jag var ju sjuk som alla borde veta och kom efter som bara den, därför måste jag nu komma ikapp. Det känns väl lite sådär, fast är rätt taggad på att skriva! Men problemet är bara att jag inte får skriva fritt, det är jobbigt att inte få göra det, måste skriva tråkiga arbeten som jag inte alls vill göra och det känns tungt. Jag vill skriva en saga! Mihihihih, får göra det, lite senare.. (:
Det var något jag tänkte på.. JUSTE! Jag har äntligen orkat gå hem till pappa och hämta lösenordet till gyantagningen.se och kolla om jag kommit in på mitt gymnasium! Det hade jag, haha medianen låg på 175 poäng och alla som sökt kom in.. :P Min poäng var 305 så aa, jag var rätt säker innan på att jag skulle klara det, men det är ändå spännande. Tycker att jag har väldigt bra betyg och det känns riktigt nice, har kämpat för det.. Hopppas jag lyckas höja mig i hemkunskap (det vore pinsamt annars med tanke på att jag är kvinna, ska man ha mvg i något som kvinna så är det hemkunskap) och franska. Ska göra prov imorrn, i franska, det blir skitsvårt, usch va otaggad jag är på det. Tur att jag inte drog ut och skejtade med de andra idag, hade helt glömt bort att jag ska göra franskaprov imorrn! PHAIL:I
Just nu sitter jag och pratar med amanda på facebook, borde verkligen inte sitta och skriva inlägg när jag har så otroligt mycket att göra.. Måste ut och springa, skriva klart no-arbetet, skriva artikel-analys, börja på engelska-arbetet, PLUGGA FRANSKA... Jag dör!
Här kommer en uppiggande och supersockersöt bild på amanda! (och en på mig hur jag ser ut idag för att det tror jag att alla är intresserade av)

Inte som du alls

Hej allihopa everybody.
Idag så har jag spenderat kosing och åkt rullbräda! Det förstnämna var nödvändigt för jag behövde en uppdatering i min garderob och det andra var roligt för... det är kul bara. Jag är inte så himmelens talangfull alls men jag försöker ju ändå och det ska ge resultat har jag gett mig tusan på.
Känner att mitt fall i Björnrike som orsakade hjärnskakningen blev som en slags "varning" eller vad man ska säga, min hjärna vill liksom inte utsätta sig för mer risker på brädor så han (ja, min hjärna är en kille) typ.. håller sig krampaktigt fast vid en lyktstolpe eller liknande varje gång jag ska testa något hopp eller dropp eller nått på skateboarden. Könstigt.. Och otroligt irriterande.
Njut av de tre vackra bilderna vettja så går jag och duschar och sover lite grann! Hejsvejs.
Hohoho, jag är ju väldigt snygg ibland!

Blommor som du

Okej..
Jag var tvungen att springa upp på övervåningen och hämta min kamerausling. Bara för att jag sa att jag inte skulle. Tog 8 bilder, blev inte så bra alls.. Men!
Några ska synas här ändå, bara för att det går.
Haha, fasiken vad jag är mobbad!
Lägg märke till min fot i högra kanten!

Dom gick därifrån

Hej!
Det går konstigt folk på gatan utanför mitt hus.
Sitter utomhus på min altan med benen i solen, termometern visar 47 grader (solen ligger rakt på den hela tiden). Det känns så rysligt härligt att det bara är april och redan sommarväder. Gillar det skarpt.
Inte för att fler än jag bryr sig om det men det har kommit knoppar på träden och buskarna och vissa är till och med helt gröna, det är bra!
Linnea är glad, nice huh?
Bild från igår, orkade inte hämta kameran och ta någon bild just nu!


Gröna nypon ska man nog inte äta

Godkväll/Morgon/Natt..
Mår verkligen toppenbra (elller?). Fast jag hade grymt kul idag iallafall, gick ut och det var trevligt. Var bara mitt underbart knäppa, udda jag och det funkar bra för mig. Aa, så var det helt enkelt med det. Nu är jag fruktansvärt trött och ska alldeles alldeles strax hoppa (yepp, hoppa) in i duschen och sedan krypa (yepp, krypa) ner i sängen och sova läääääänge!
Slänger (yepp, slänger) upp en eller flera bilder från idag, beroende på hur jag känner!
Bara så där apropå.. Jag tycker det är riktigt fräsigt att mina ögon byter färg, kollade på några bilder och beroende på bild (och kanske bakgrund) så fick de lite olika nyanser av grönt/brunt. Ganska häftigt faktiskt, i mina ögon iallafall, hehe, det var klyftigt skrivet! :)
Tack, men, nej!

Gubbe i badbraller

Hallå i stugan.
Har varit ute praktiskt taget hela dagen fram tills nu (ska nog gå ut igen, kan ju inte sitta här och mögla). Blev bjuden av bror min på påskmiddag med farmor och farfar och min syster och pappa. Vi satt ute och småpratade lite och åt kyckling och majs. Mums!
Tvättade rekordsnabbt Hasses skål för alla klagade så väldigt på att den var smutsig, har hört någon gång att den sortens firre som Hasse är trivs bra i sumpmark och sånt men aja, nu fick han en relativt ren och fin skål att plaska runt i. Ska köpa ett litet akvarium till honom tror jag, när jag har råd. Det är väldigt dekorativt och han skulle nog trivas bättre där tror jag.
Min lilla vovve fick storsa omring i trädgården löst han, trots att han är gammal och blind och går supersakta så är det otroligt lätt hänt att man tappar bort honom, bara man kollar bort ett ögonblick så är han borta. Men jag tror att han gillade att gå omkring utan halsband eller sele på sig. Han verkade pigg idag vilket var himla trevligt att se!

Mobileo - nej tack

Godmorgon och glad påsk!
Vaknade riktigt tidigt idag på grund av att någon (kanske påskharen) stampade in i mitt rum helt utan anledning, vad är det för stil egentligen?? Nåväl, har legat i sängen sedan dess och inte fått något alls gjort, lite ångest över att jag är innomhus nu när solen skiner som bara den utanför fönstret och det är rätt varmt ändå, för att vara april!
Ska nog ta och hitta några passande klädesplagg att byta om till och möjligtvis äta lite frukost (om vi har något gott hemma) och sedan gå ut en sväng, om någon vill följa med dåra, men det ska nog inte vara några problem! :)
I mitt rum råder just nu kaos, inte totalt kaos som det brukar vara men ändå lite grann, det ligger kläder och saker utpspridda på golvet bara för att jag, lat som jag är, inte har tagit rätt på alla saker jag hade med mig till björnrike.
Tittar ut genom fönstret och börjar fundera på vad man egentligen kan göra ute en sådan här dag om man inte är så väldigt många.. fotboll förståss, om nån har sin studsmatta uppe kan man ju göra något på den, haha, eller typ.. ja inte vet jag, cykla runt. Åka skateboard förståss, om det är sopat på vägarna!
Aa.. det är typ det jag kommer på, det är inte så jätteroligt att vara ute nu, jag längtar tills man kan bada!
Är ej helt säker på hur man ska ta sig ut till bryggan men.. man får väl hoppa!
Fy va störigt att den här bilden blev större än den andra, men jag är inte den
mest tekniska så jag vet inte hur man fixar det, därför får det vara!
(Det är en bild när jag har baaaadat för typ två somrar sen(a))

Friluftsfrämjandet

Tjohej!
Jag är tillbaka, det låter väl toppen! Förutom att jag ramlade tusentals gånger i backen och var trött hela tiden pga min förkylning (anledningen att denna blogg skapades) så var det helt underbart i Björnrike där jag var. Åkte skidor två dagar och snowboard en, sista dagen blev det inget åkt för mig inte för jag var så väldigt duktig att jag fick en liten lätt hjärnskakning dag 3. Kan knappt kontrollera en snowboard men började ändå susa ner i hög hastighet för backarna och hoppade hej vilt. Det var riktigt kul trots att jag ramlade hela tiden men en av gångerna slog jag i huvudet ordentligt vilet inte var så bra. Men nog om det för det är ju inte så kul att läsa om ju!
Jag vill fortfarande ha en egen kossa men jag har nu insett hur otroligt söta sånna där långhåriga bruna kossor med fina horn är, verkligen hur gulliga som helst, ska nog ha en sån och en vanlig brun och vit kossa när jag flyttar till min stora farm hehehe. Btw ska den ligga i norrland någonstans för jag gillar tall- och granskog. MIHIHIH!
Bilder från funparken och liften, hade inga på mig själv men ska få
några på min mejl snart, håll ut!

Ibland gör man rätt ibland gör man fel

Jag ska till fjällen punkt.
Taggad till tusen, ska bli så väldigt härligt att komma bort från denna här röran och bara susa ner för backarna på den hyrda snowboarden. Tusan va nice det är att känna vinden i ansiktet och känslan av att bara kasta sig ner för ett berg (nästan). Inte för att jag är bra på att åka och inte heller för att jag brukar åka särskilt snabbt men det är ändå.. en obeskrivlig känsla. Ska bli kul. Är otroligt tacksam för chansen som gavs mig.
Ni lär inte höra från mig på ett tag (inte för att någon läser det här men det känns bra att skriva så ändå) hehe.
So long.

Innan klockan slår

Jag är så sjukt trött just nu! Då kan man ju tänka sig att sova vore en bra idé men.. aa, det är det också! Fast jag glömde bort tiden lite.
Försökte ta en bild med min webcam på lilla söta mig men den krånglade så mycket så jag blev alldeles sur på den. Fy på dig lilla webcam..
Sen, FYI, jag har popcornskal mellan tänderna och det är så otroligt störande tycker jag men med största säkerhet försvinner detta när jag borstar mina tänder, jag brukar göra det varje morgon och kväll, kanske verkar lite konstigt men jag gör det för, jag liksom, känner mig fräsch då! 
GODNATT&SOV SÅ GOTT!
Dom här små gossetottarna sitter på min sängkarm och ser mysiga ut!
Jag <3 Björnar

Ett litet stearinljus

Sitter i min lya och ritar lite, har lärt mig massa nya tekniker som jag testar. Det blir.. helt okej faktiskt! Fast jag har inte blivit supernöjd med någon blyertsteckning faktiskt. Jag gillar färg, som min illuminati bild på min header, den tycker jag är fin och jag har ritat flera stycken bilder som är alldeles jätte-färgglada som jag bara älskar men dom ligger i min mapp. En sitter på min dörr dock!
har kollat in ett flertal bloggar med tjejer som bara ägnar sig åt att teckna och måla, fy fasiken va duktiga folk är. Blir både sporrad och sänkt av att titta på andras verk. Är inte så duktig själv ännu men det kommer (hoppas jag innerligt). Måste hitta någon slags.. "muse" haha som jag kan bli inspirerad av, just nu sitter jag bara med pennan i handen och stirrar på det blanka pappret. vi får väl se om det blir något av det här!
Jag önskar att jag hade en liten kossa som jag kunde gå ut till och gosa med! Tänk va mysigt! en alldeles egen liten ko...
Kände mig tvungen att skissa upp en liten kossa bara för det, kolla på
dom snälla ögonen! Jag vill bara gråta när jag tittar på den stackars kon!



Haha, här är ännu en bild på mina pennor, blir så glad av att se alla färger
så tills jag får ihop en riktigt färgglad bild så kommer jag och lägga upp
bilder då och då på dom här, för jag tycker det är så fint med färg!

Korv med bröd, inte bröd med korv

Var alldeles nyss ute och gick en liten promenix runt den lilla skog vi har precis vid vår tomt och gissa vad jag hittade? JO! Vitsippor som stod i blom! Blev helt överlycklig haha, dom brukar inte blomma så här snart efter att snön och kylan har försvunnit. Jag tyckte det var helt underbart i alla fall! Skådade hundratals tussilago också och även om jag inte tycker dom gör sig på bild så älskar jag dem där de står och lyser upp den bruna marken och allt torrt gräs, fullkommligt älskar våren!
Det var väl ungefär det jag hade på hjärtat just nu, så krya på mig :)
Gillar vår baksida, eller aa.. det här är nära den åtminstone!

Tejp är nyttigt

TJING!
Jag stör mig på massa saker, fast speciellt stör jag mig på att man måste vara tyst i klassrummet, eller iallafall att jag måste vara tyst haha, jag gillar att göra min röst hörd.. väldigt mycket! Det är så besvärligt att behöva sitta tyst och behålla alla mina smarta och kreativa tanker för mig själv och oftast min bänkgranne heheheh.. Dock har jag så väldigt kreativa tankar att det är klurigt för folk att förstå vad jag menar, men jag lovar, jag är smart!
Idag så var det ju som alla säkert känner till fredag och det är härligt må jag säga, nu är det lov och bra väder också så dagen blir ju liksom perfekt! (Bortsätt från att jag hostar som en liten kamel och är snuvig som en hjort, om dom nu kan bli snuviga)
Ska nog.. Göra något! Hehe, tror jag ska ta på mig mina dojjor och gå ut ett slag om mina vänner vill det. Tjingeling!
Haha, en läcker kamel som jag träffade i Tunisien! Är han inte käck?
Ser man inte hur tuff jag är? (haha)

Just nu är jag ung

Sitter och ritar lite! Fast kladdar mest hihihihihi!
Känner mig motiverad att skapa ett mästerverk (hehe) fast det blir inte så bra, känner mig inte inspirerad av något, är konfunderad..
Varför blir bilden (längst ner) blå när bakgrunden är vit egentligen?
Ska försöka få till något nu innan jag går till sängs, det kan bli precis vad som helst fast antagligen i blyerts för alla som undrade, känner mig inte lika färgglad som jag brukar för tillfället!

Kladdade bara på med en väldig fart, blev rätt coolt fast så lite tid
har lagts ner på bilden! (Tycker jag)
Några av mina kära pennor, hehe!

Luspudel!

HAHAHA! åå vad jag tycker det är mysigt med sådana märkliga ord, jag blir alldeles glad när jag träffar på sånt här! Något annat jag blir glad av är Lotta på bråkmakargatan för hon är så (ursäkta att jag svär men tillfället kräver ett kraftfullt ord) JÄVLA härlig! Precis som jag :3
Nu ska jag leta fram mitt gamla ps2 och spela Grand theft auto 3. Det är underhållande om jag minns rätt (det var nämligen inte precis igår jag spelade det!)
So long! Krya på mig! 
stör mig på nya paint, för det är inte som gamla!

Mjaaaaaooo säger katten

Åhoj!
Jag tycker om att kolla upp synonymer, jag gillar ordböcker och jag är lite smått egenartad. Fast det är roande att vara lite personlig! Det tycker i alla fall jagsjälv och det är ju rätt så bra egentligen (:
Ehh.. jag gillar.. Att rita! Och att skriva faktiskt, ehm.. Och slutligen: Att prata. Massor. Men det är ungefär det jag verkligen gillar, jag kan intressera mig för det mesta men lyckas aldrig hålla kvar intresset på samma nivå en längre period utan det svalnar fort. Därför har jag provat alla möjliga saker men jag tröttnar fort som sagt och så slutar jag med det. Dock, rita, prata och skriva fortsätter jag alltid med, fast det går i vågor! Nu vet ni..! en liten bild jag tog nyss på mina färggranna akvarellpennor

en liten bild jag tog på mina färggranna akvarellpennor!

Välkommen till min nya blogg!

Jag har varit sjuk superduperlänge känns det som (en vecka cirkus) och därför har jag tråkigt så då tänkte jag: VARFÖR INTE SKAFFA EN BLOGG SÅ ATT FOLK KAN LÄSA OM MITT TOPPENROLIGA LIV!??!?!? och så gjorde jag det.
Enjoy!
tycker ni inte att jag är otroligt begåvad i paint?

RSS 2.0