Många som har missförstått

Orkar verkligen inte resa på mig och gå sisådär 3 meter för att hämta sladden till iphonen för att lägga in nya bilder och så vidare på datorn. Ligger hemma och är sjuk förstår ni... fast JO! Måste hämta sladden så jag kan visa dom ultrafina bilderna jag snapade på grymma Markus Krunegård i onsdags.
Trots att jag blev blixtsjuk samma morgon som denna underbara man skulle spela, stapplade jag mig med bestämda steg mot den skola där jag spenderat 10 år av mitt liv för att möta upp finaste Olivia, grymt skum upplevelse får jag lov att säga, det blir så absurt på något vis. Allt ska vara så fint, liksom, en lärare som jag hatat hela grundskolan och som delade mina känslor kändes det som, en riktig bitterfitta, hon kände igen mig och var gladare än någonsin och så ÖVERDIRVET intresserad av vad jag höll på med nu för tiden osv, vi som var så sjukt tajta under grundskolan, host host.
Hur som helst så var jag och Olivia inom kort på plats på bengans och stod förväntansfulla vis "scenen" som dom satt upp när helt plötsligt en man i svart hood-tröja slinker in genom dörren, det enda man ser av honom är en gyllenbrun hårtest som sticker fram under luvan. Ingen märker riktigt utan alla blir sådär... *var det han..?:o* och yes, det var misann Markus Krunegård i egen hög person som gled in. Helt sjukt häftigt!
Hans lilla spelning bjöd på hela 4 grymt bra låtar från nya skivan som både jag och Olivia fick (köpte haha) ett signerat exemplar av tillsammans med en pin och lite småprat med Markus. Åh! ♥
Att det sedan regnade gjorde helt klart dagen bättre, har en obeskrivlig förkärlek till regn.

Våran jord är inte stor

Brukar ni stava era lösenord i huvudet när ni skriver dom? Eller är jag ensam om det? Asså såhär typ K-A-L-L-E-S-B-Y-R-Å-L-U-K-T-A-R-K-I-S-S, som man läste när man var liten och fick stava sig igenom hela ordet. Skulle kännar sjukt konstigt att inte göra så, för jag gör det liksom automatiskt. Om ni undra dåra.
Har städat idag minsann, hängt upp alla kläder som låg slängda på golvet och dammsugit upp en lampa som for i golvet när jag städade som bäst! Fast den hade jag tröttnat på lite iallafall, gav inget bra ljus vid sängen när man läser och ritar och sånt på nätterna när man inte kan sova.
Apropå rita så smetade jag ihop (tog fan skitlång tid haha) en bild i blyerts på Dave Mustaine, fast är inte så jättenöjd. Stör mig på mitt dåliga tålamod som gör att jag inte kan arbeta klart med bilder, så att dom blir 2000 gånger bättre. Så många saker jag kunde suttit i timtal med och gjort PERFEKT. Ska öva på sådant, pill. Eller helt enkelt låta det ta några dagar att rita, några timmar åt gången. Det känns bara så trisst att inte bli färdig PÅ EN GÅNG!
Fast ah.. det är ju inte så vidare bra, som i syslöjden då man bara ville bli klar så fort man bara kunde, trots att resultatet hade blivit bättre om man låtit det ta några lektioner till haha. Vilket gjorde syslöjdsläraren lite lagom irriterad. Men jaja.
*30 min senare*
nu har jag suttit och pillat lite med min bild och ganska snabbt artar den sig. Lite pill gör tricket!
Höhö
Det där är en otroligt ofärdig version, så.. ah

Rosta i fred

Det var matteprov idag och FAN VA JAG ROCKADE PROVET! Klarade varenda jävla uppgift tror jag, och shit vad det trillade ner poletter i huvudet mitt och pennan glödde! Detta kanske inte är något att vara stolt över dock hehe, eftersom jag läser matte 1b i den långsammaste takten du kan tänka dig. Åh det är så himla tråkigt att läsa sådan matte som inte utmanar. För då skiter jag i det, men efter mina snack med syven/rektorn så har jag fått ny motivation och skärpt till mig. Man har ju faktiskt bara en chans i varje kurs och det skulle ju inte vara så lyckat att behöva gå komvux bara för att läsa in matte. Så ja, jag tar det här nu!

Absolut ingen kommer nog hålla med mig när jag säger att Megadeth är så sjukt bra och att Dave Mustaine är en av de coolaste personerna som lever (med nöd och näppe heh, han har ju trots allt varit död i 5 minuter eller så).
Vore sjukt häftigt att se dem live, trots att inte Dave kan sjunga för fem öre längre den nerknarkade thrash-rockaren. Känns lite lagom jobbigt att jag inte började uppsaktta mer "klassisk" rock eller vad man ska kalla det.. Megadeth, metallica, slayer och gänget förrän nu. För jag missade ju the big four som inte alls var för länge sen. Som sagt, lite lagom jobbigt.
Känner att min musiksmak är sjukt splittrad, för ena dagen hyllar jag indiepopparen Markus Krunegård och nästa Thrashens kung (tycker jag..!) Dave Mustaine. Imorgon kanske ni kan vänta er ett inlägg tillägnat snoop dogg. Fast.. jag skulle inte tro det. Just där känner jag inte att jag kan hylla så mycket..

Långsamt

Har tryckt i mig 3 påsar popcorn, fast marcus hjälpte mig. Var på gymmet idag och köttade verkligen livet av mig på idrotten, så jag tryckte i mig dom med all rätt. Popcornen alltså. Det finns typ ingenting som är godare än popcorn, men smör och salt på. Åh!
Man börjar ana mina biceps också hörnii!! Är så sjukt taggad på att inte vara svagast i universum med gäddhäng till fotknölarna. Så det blir strikt träningsschema framöver, men jag tänker inte bry mig om vad jag äter, för mat är förjävla gott och livet är för kort för att gå miste om det. Träning är ändå så kul så på den fronten känns det inte som att jag offrar något heller.
Pappa köpte nya penslar och fem stycken canvasdukar till mig idag, om TVÅ dagar ska jag få se Markus Krunegård i egen hög person för andra gången i mitt liv och min förälskelse är liksom, under kontroll haha. Så det går bra nu kompisar.
Om inte så många dagar kommer min bobhund t-shirt ramla ner i brevlådan också haha och jag ska inom loppet av några dagar träffa en vän jag haft i snart två år över skype, i verkliga livet! (Han är från kristianstad) så min skåne-level är på topp! Folk kan säga vad dom vill, men riktigt jäkla bred skånska är något av det mysigaste man kan lyssna på, man kanske inte förstår vad som sägs, men det kvittar haha.
Om jag har riktigt tur, så kommer antagligen jag och mor min gå och se Spamalot, med Johan Glans i en av huvudrollerna. ÅHHHHH, VÅREN ÄR SÅ GRYM!

Fantastiskt

Shit pommes frittes vad jag är uppe i varv hörninini.
Har varit med världens bästa marcus i några timmar nu på eftermiddag/kvällen och det har den effekten, för vi är så roligaaaa! Helt sjukt. Fast ingen annan fattar och uppskattar vår humor, så.. synd guys.
Men... Ja det är vår alldeles säkert alltså! Kolla bara!
Hittade en liten ensammen tussilago när jag var ute på springrunda imorse. Stackars liten.
Köpte lite fräsiga tulpaner för att lysa upp vårt tråkiga kök, älskar bannemej tulpaner.:!!!



And I like it

Såhär har jag fördrivit tiden denna lördag. Väldigt nöjd faktiskt, med tanke på att jag aldrig målat ett porträtt förut och inte alls är van att jobba med akrylfärd. Så. Ja. Nöjd!

I want you to do me

Har grymt med ångest för att jag wastade hela lördagen med att sova till klockan 4. Fett ovärt att bara sova bort sin lediga dag. Fast det var ändå ganska så värt.. Med tanke på anledningen till detta.
Sitter här och diggar till Royal Republic (like old times) i min supermönstrade jumpsuit. Försöker hålla humöret på topp trots att resterande del av denna lördag kommer suga pung, för jag har inget liv så jag har absolut ingenting att göra. Så det suger ju. Som grädde på moset kan jag inte ens njuta av att ha huset för mig själv som jag brukar kunna. För pappa bestämde sig för att vara hemma just denna helg. TJOHO!
Btw, ni måste hålla med mig om att Adam Grahn (sångaren i rr) är riktigt jäkla dundercool. Speciellt eftersom dom just turnerat i Australien med SLIPKNOT och SYSTEM OF A DOWN! Inte ett dugg sur att jag inte bor i Australien.. inte alls.
Kolla in ögonen på den rackarn. Raawr, vilken pudding!

Siffran vill bli fel

Tänkte ta och dedikera några rader till det underbara vädret vi har haft i hufvudstaden idag. När skoldagen var slut så tog jag mitt pick och pack och skyndade hem för att byta om och pudra näsan så att säga, sedan bar det av mot gymmet för första gången på tre långa sjukveckor. Där gick det över förväntan bra och kände mig råpeppad hela tiden, MEN när jag var färdig (gymmar alltså på friskis i häggvik) så bestämde jag mig för att prommenera hem! Bra val av mig för det var hur skönt som helst.
Dock känner jag mig så otroligt jäkla vedervärdigt ful när jag gymmat haha, är rödare än.. än jag brukar haha. Fast jag skiter ganska mycket i det ändå, och att jag osar svett efter träning och så. Det är liksom, lugnt haha. Faster Agda och Farbror Göte som är ute och promenerar dom med får helt enkelt tycka vad dom vill när lilla rödmosiga jag spirar förbi.
Nu skall jag ta och skriva ett referat för det har vi i läxa, sedan ska jag göra tyskaglosor. SEN.. Blir det nog twilight mwahaha.
Dagens låt är denna, med motiveringen att skånska är mysigt:

Goodbye bear town

Är så vedervärdigt trött just nu, skulle kunna somna på fläcken. Fast hellre vill jag mysa ner mig i soffan med en bra film och drömma att livet är mysigt och att allt slutar lyckligt. En om några som är sådär mysigt förälskade och där absolut ingenting kan stoppa dem! För i verkligheten suger det att vara kär. Det tycker iallafall jag. Iallafall när man är sådär otroligt obotligt nerkärad i en som inte besvarar ens känslor. Dock lyser det upp hela världen att bara se honom. Tihi.
Den känslan är förfasen så sjukt undersakttad, att få fjärilar i magen som bara flyger omkring och att rodna osv. Hihihihi, det är superdupermysigt.

Är väl medveten om att låten inte är ny, men fy farao vad den är mysig att lyssna på!

Nipples

Fy farao vad det är snyggt med nipplepiercings, båda på tjejer och killar. Fast, inte om man har hängpattar och så dåra haha, eller megastora boobs, men det är inte snyggt ändå tycker jag, sorri kissie.
Men det kan vara så brutalt jädra snyggt, hittade en bild på tumblr. Där det är fint.
Åh. Ska lätt göra det sen, när jag fyller 18. Det ska nog få bli min nästa piercing, om man räknar bort allt som sitter i öronen dåra.
Fast det lär göra så fruktansvärt jäkla ont, och tänk om man med min otur får den infekterad och så. Mums liksom.

Mänsklig värme

För att göra allt värre med allt jag saknar så blev jag påtvingad jävla timeline på facebook idag, stör mig grovt på att dom ändrar det hela tiden. Kan inte saker och ting bara vara som dom är.
Skall strax skutta in i duschen för jag cyklade på träningscykeln framför scrubs och how i met your mother nyss. Så.. då kan det ju liksom vara lite mysigt att duscha av sig så man inte luktar så farligt äckligt imorrn när man går till den UNDERBARA skolan, där jag ju förövrigt skall skriva prov på första och andra världskriget, rysslands historia medeltid-1917 och ryska revolutionen och så mellankrigstiden också så klart. Inte alls mycket. Fast det är intressant haha, och jag kommer ihåg rätt mycket från i nian. Så. Jah.
Åh, för att lyfta upp mitt humör en aning dock så är det bara 8 dagar kvar tills jag och bästa Olivia ska se underbara MARKUS KRUNEGÅRD ♥ Längtar ihjäl mig!!
Är så sjukt taggad på att lägga vantarna på det nya albumet då också, för det släpps ju precis den dagen!

Whats the point

Blir lite av att jag spammar med inlägg ikväll, men det är bara för det är så jädrans härligt att låta orden flöda!
Skiter fasiken fullständigt i vem som läser detta, eller om någon ens gör det haha. Det är bara så himlans mysigt att skrivaaaa.
Sitter och kollar igenom min externa hårddisk där jag har alla mina tusentals bilder och inser dels hur många saker jag saknar. Min gamla kamera haha, mitt hår(!), Alex ♥, sommaren och massamassamassa annat joks.
Åh. Fast kameran är trasig, Alex hatar mig och tiden går ännu inte att vrida tillbaka. Så jag kan ju sakna allt hur mycket jag vill, kommer ändå inte göra någon nytta. Känns askult.
KOLLA VILKEN UNDERBAR FÄRG! (på en underbart snygg brud, oh yes)

Kanske inte specifikt saknar en bålgeting, eller vad det nu är, men det var sommar och det var på landet!

Åh, RIP min älskade lilla digitalkamera

Jag fyller snart sjutton, sa Cecilia Lind

Inget går upp mot Cornelis Vreeswijk, tycker jag minsann.
Har lyssnat ut ett tiotal låter nu på spotify medan jag klottrade på mina enhörnigar haha. Så eftersom jag är ett fattig jävel som har givit fasen i att köpa Premium så blire inge mer Cornelis denna afton.
Fast jag lovade ju mig själv att jag skulle läsa historia när jag var klar med enhörningarna, så då behövs inte Cornelis. Tur det.
Har börjat rita på ett så jäkla härligt vis, kanske inte blir särskilt vackert (det är ju en smakfråga) men det hjälper till att få ut så mycket ilska hah, något som jag är i stort behov av. Finns så sjukt mycket jag blir arg av så får det ligga och koka upp ordentligt. Det är inte så kul för den stackare som det sedan går ut över (oftast mina offer till föräldrar, framförallt lilla pappa, förlåt ♥)

Always

tjoflöjt.
borde verkligen plugga historia just nu och jag förstår egentligen inte varför jag inte gör det för det är sjukt intressant med Förintelsen och världskrigen. Fast. Jag fastnade vid min lilla kamera som jag var så missnöjd med förr. Men jag har ändrat mig lite, för jag lekte massa med den nyss och upptäckte nya inställningar och sätt att använda den och så. Inte för att jag påstår mig vara duktig på att fotografera, har ingen känsla för konst riktigt tror jag. Jag och min mormor kom fram till det i höstas när vi var på fotografiska att ingen av oss riktigt förstår oss på konst. Åh, mormor ♥
Blev dock riktigt jädrans taggad på att klottra ner några små enhörningar haha, lyssnar på Erasure-Always mihihihi.
Så.. när jag har gjort det, DÅ skall jag sätta mig och läsa i historieboken en stund.
Tog bilder på typ allt random skit jag hittade i mitt rum haha, så. Sånt där har jag liggande i rummet mitt.

Your only friends are make belivie

Håller just i detta ögonblick på att leta fakta osv till mitt argumneterande tal (som jag känner på mig icke kommer bli av) och jag tycker det är så frukstansvärt jäkla jobbigt. Det är meningen att jag ska skriva om den monarki vi har i Sverige men jag vet verkligen vad jag tycker om den, det är inte ett ämne jag brinner för direkt. Trodde att jag var sjukt emot det, för dom jävlarna tar ju bara våra skattepengar (för det är verkligen sjuka summor som går åt till den familjen som skulle kunna läggas på annat, typ utbildning eller vård, eller varför inte kollektivtrafik?). Men sedan när jag började dyka in i ämnet mer och läsa på om kungafamlijen inser jag att det inte är så pjåkigt att ha dom. Jag gillar inte att kolla upp saker där jag redan har en bestämd åsikt, för ofta så stämmer det inte. Men jag gillar mina förutfattade meningar och fördomar, känns rätt så skönt att ha dom där.
Intressant och så vidare, right?

Do you even know what a wawa is?

Tänkte att jag skulle skriva några rader efter en och en halv månads uppehåll, bara för att jag fått önskemål om detta. Känner mig dock fett patetisk med min otroligt få läsare och obefintliga kommentarer, men vafan. Bryr mig inte.
Vet inte riktigt vad jag skall skriva om dock, får panik i mitt hus för att bror min har flyttat hem och förstör min ordning och så vidare, tycker ioförsig att det är rätt mysigt att ha någon att äta middag med och att det är någon hemma när jag kommer hem på kvällarna. Men som sagt, min ordning och tydligen även min kyckling försvinner. Extremt irriterande måste jag säga.
Var med pappa och köpte en klädstång som jag sedan insåg var alldeles för liten för att kunna bära upp alla mina plagg. Var tvungen att köpa den för att min underbart fina klädkammare blivit ockupperad av broderns grejs, så det känns ju nice. Men lever med det för det är som sagt mysigt att han är hemma också!
Är ändå ganska nice att skriva av sig på den här grejjen för då får jag upp flytet lite, har knappt kunnat skriva arbeten på ett tag nu, kan liksom inte börja och DET ÄR JU INTE SÅ NICE ALLS FAKTISKT.

RSS 2.0