Våran jord är inte stor

Brukar ni stava era lösenord i huvudet när ni skriver dom? Eller är jag ensam om det? Asså såhär typ K-A-L-L-E-S-B-Y-R-Å-L-U-K-T-A-R-K-I-S-S, som man läste när man var liten och fick stava sig igenom hela ordet. Skulle kännar sjukt konstigt att inte göra så, för jag gör det liksom automatiskt. Om ni undra dåra.
Har städat idag minsann, hängt upp alla kläder som låg slängda på golvet och dammsugit upp en lampa som for i golvet när jag städade som bäst! Fast den hade jag tröttnat på lite iallafall, gav inget bra ljus vid sängen när man läser och ritar och sånt på nätterna när man inte kan sova.
Apropå rita så smetade jag ihop (tog fan skitlång tid haha) en bild i blyerts på Dave Mustaine, fast är inte så jättenöjd. Stör mig på mitt dåliga tålamod som gör att jag inte kan arbeta klart med bilder, så att dom blir 2000 gånger bättre. Så många saker jag kunde suttit i timtal med och gjort PERFEKT. Ska öva på sådant, pill. Eller helt enkelt låta det ta några dagar att rita, några timmar åt gången. Det känns bara så trisst att inte bli färdig PÅ EN GÅNG!
Fast ah.. det är ju inte så vidare bra, som i syslöjden då man bara ville bli klar så fort man bara kunde, trots att resultatet hade blivit bättre om man låtit det ta några lektioner till haha. Vilket gjorde syslöjdsläraren lite lagom irriterad. Men jaja.
*30 min senare*
nu har jag suttit och pillat lite med min bild och ganska snabbt artar den sig. Lite pill gör tricket!
Höhö
Det där är en otroligt ofärdig version, så.. ah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0