Försökte slippa vara med mig själv

Har städat ur min garderob idag, bara för att det fanns så jävla mycket kläder där som jag aldrig i hela mitt liv kommer ta på mig. Någonsin. Mamma håller på att rensa ur resten av huset inför den (kanske) kommande flytten. Hon hittade nån ascool konsoll, 100 år gammal, spelen sög. Men det var coolt ändå haha! Typ lika bra grafik som ett Gameboy pocket.
Hittade för övrigt ett sådant gameboy bland mina gamla elektronikprylar, tillsammans med ett trasigt ps2.
Exakt ett sådant här gameboy är det jag hittade haha, snyggt asså.

ganska cool osv.


Lycklig lycklig

Haft fullt opp några dagar nu och har lämnat in min iphone på lagning, så det är ganska så onice. Har fått världens sämsta lånemobil verkligen.
Är fett pepp för jag var på gymmet idag och verkligen köttade och sånt mår man ju alltid bra av. Är nyduschad och sitter med mystofflor i sängen och ska sätta igång med geografin, det är typ ett av de roligaste ämnena just nu tycker jag, så jag är inte så ledsen över att jag måste plugga hihihi. Sen ska jag måla mina naglar en gång till, så nu vet alla det.
Oh right, har det undgått någon att det är massa SNÖÖÖÖ ute?!?!??! :D

You said you would die for me, what are you waiting for?

Slutade 10.40 idag vilket inte alls var helt fel, kändes himla rätt faktiskt. Sen så drog jag till coop och lämnade in mitt CV. En tjej som jobbar där hade också rött hår och piercingar och hon gav mig massa tips och var verkligen hur gullig som helst. Håller tummarna som sjutton att jag får jobb där för jag är i stort behov av pengar om jag och Marcus ska komma iväg till England i sommar och det var ett av mina nyårslöften, att komma dit så det här är ett steg på vägen. Har mjukisbrallor på mig och ligger på sängen och slappar för att jag verkligen känner för det. Ska ta mig till gymmet senare, när mamma har slutat jobbet så jag kan ligga här med gott samvete tycker jag. Kollade nyss klart på Tusen gånger starkare och jag måste säga att jag gillade den som fan. Helt sjukt va sant det är, vissa saker iallafall.
Hur som helst, nu ska jag kolla på en till film, vad det blir kan man aldrig veta.

Kiss

Tagga tyskaprov nu då! Kommer lätt få b, för jag har pluggat :3


You better shake shake shake your body

Har en ny favoritlåt som jag inte kan få nog av. Adept - the lost boys är det jag talar om. Åh vad den är bra. Texten kanske inte är den mest, mysiga.. Men den är ändå bra hihi. Är så sjukt glad att jag snart kan hämta ut mina och Marcus biljetter till deras konsert för det ska bli så jävla kul. Ser fram emot det som fan och taggar ordentligt.
Köpte fyra nya pennor idag för totalt 100 SEK, hade aldrig fallit mig in förr, för liksom.. Pennor.. Men jag vet inte vad för slags ryck jag fick idag. Hur som helst (och ointressant nog) är det tre stycken kalligrafipennor i olika storlekar och en 0,5 mm tunn/tjock penna, som är typ.. för linjer och sånt.

Har varit en duktig flicka och pluggat på samhälle och tyska, i vilka jag har prov på torsdag. Fast samhällsprovet är ett seminarium, vad nu det innebär.. Borde verkligen läsa klart min boken snart, med tanke på att den egentligen skall lämnas tillbaka imorrn men jag måste ju ändå låna om den för att kunna ha med den tills vi ska redovisa den. Men alltså.. Den suger verkligen kuk. Ursäkta ordvalet.
Doodlade lite med mina nya pennor hihihiihi

Jag är en partymyra

Känner mig helt ny inför det här med att sitta vid datorn, för jag hittar liksom inget att göra. Exiztens, skriva i chatten på facebook, youtube. Sen tar det stopp. Jag hade mina spel förut som jag jämt satt med men nu har jag liksom ingen lust att spela typ. Så det blir att jag laddar ner serier och glor på.
Ibland önskar jag nästan att jag hade ett liv, men bara ibland.
Men, jag har faktiskt det! På fredag åtminstone! Och den 25 februari! OCH den 26 april. Hihi.
för alla som undrar så är det ett björnbär. Är det bara jag som stör mig
på att nosringen är sne?

Make some fucking noise

Hej vänner.
Känner mig så jäkla poppis så det är helt sjukt, min systerson (hon är inte hans riktiga mamma men w/e) var här på middag igår och han blev så jävla glad när jag kom ner för trappan. Ögonen lyste upp och med världens leende kommer han springande och kastar armarna om mina ben och bah: LEAAHH!
åh va han är underbar!
Sen var jag hemma hos dom ikväll och lekte lite med bilar osv, sånt vanligt stuff ni vet.
Dansade gjorde vi också, haha.
Bytte även från 1,2 mm till 2mm på töjningen i örat, fast det gjorde jätteont hihi :(
Jag är väldigt väldigt mesig av mig och min smärttröskel är väldigt låg, så var inte rädda om ni är sugna, för mina kompisar tyckte inte det gjorde ont!
Men nu hör jag karameller som blir upphällda i en skål på nedervåningen, måste skynda innan allt är slut!! Hejsvejs.
Ska lätt töja såhär mycket. Bryr mig inte om att rekordet (kanske bara i sverige, vad vet jag) är 140 mm.

Det var en gång

Idag äntligen fick jag min nya kamera, har varit så sjukt taggad medan batteriet laddade och kunde verkligen inte bli mer otålig, så laddar det klart och jag får igång kameran. Fy fan vilken besvikelse. Hade ju testat den i affären och läst några recentioner men vilka inställningar jag än testar så suger den ju. Och man kan inte byta den. gg.
Står att det ska finnas ett antiblur mode för att man ska kunna få riktigt skarpa bilder fast det är mörkt och det lät ju bra, funkar det? självklart inte. Iallafall inte för mig. Hatar verkligen att min gamla kamera är trasig, skulle kunna vika ut mig för att den ska funka igen. Älskar min gamla kamera.
Det som jag heller inte gillar med denna och typ alla andra kompakta kameror är att det verkligen inte står någonting annat än helt idiotiska saker i instruktionsböckerna. Mammas systemkamera kan man ju få ut jättemycket av att läsa instruktionsboken och där är det verkligen en bok. På denna så står det typ hur man sätter i batteriet och hur man ändrar datum. Fan va nödvändigt.
Fast den kanske är bra i dagsljus, men det är ju min iphone också så... ÅÅH är så JÄVLA missnöjd.
Kolla, bilderna är ju helt oskarpa och fula. Och tro inte att det är för att jag är darrhänt för jag har verkligen fått kämpa för att stå still och ändå är dom helt stolta över att den har asbra image stabilizer. jojo..

Pulse of the maggots

Just nu önskar jag att jag hade massor av pengar för jag är jättesugen på att handla kläder. Verkligen jättejättesugen. Det brukar typ aldrig hända. Skulle inte heller vara fel med lite sommar och kanske en kropp fin nog att bära upp de kläder jag vill ha, men hey, jag har börjat träna (och så fort jag är frisk så jag kan äta igen så kommer jag fortsätta, belive me) så det kanske inte är omöjligt.
Det är jättekallt i mitt rum och jag har bara hotpants och en t-shirt för jag tänkte ta ett fotbad men sen fastnade jag framför datorn hehe. Mitt hår är blött också så det gör att det blir ännu kallare.

Fick hem ett brev med posten idag som var från sjukhuset - utskrivsdatum 12-01-2012 - där dom kallade mig den 11-01-2012. Nu visste jag ju om den här tiden eftersom dom på vårdcentralen ringt och förvarnat men liksom, är det ett skämt eller? Skickar ut kallelsen så den når mitt hus två dagar efter jag skulle varit där, gg.
Det var ändå helt världelöst att jag drog dit känns det som för dom hittade inte ett skit. again - gg.

Använde nått cp-program som gör collage helt automatiskt, resultatet blev ju inte direkt bra så ni behöver ju inte ladda ner det själva haha, men jag pallar verkligen inte photoshop och sånt. Har för lite tålamod.
Hur som helst, vill ha allt det där + massssaaa mer saker hihihih.

modekungen.se
carlings
runwaydreamz
drmartens
topshop

Helvetet

Jag orkar inte någonting fan, mår då sjukt jävla dåligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Pallar verkligen inte.


Innan jag dör...

.. Ska jag bannemej se en konsert med Markus Krunegård. Försöktekomma på saker som jag vill göra innan jag dör och det *host* första (iallafall det första som inte har med.. äsch det var inget) som kom upp i skallen var att jag vill se en konsert med Markus Krunegård. Fan va påhittig jag är. Men det är typ det jag vill göra. Fast, jag vill åka till england igen också. Men där tar det typ stopp. Kommer inte på några liksom, "konkreta" saker som jag vill ha gjort under min livstid. Visst vill jag typ uppleva saker och resa runt i världen och så. Men det känns så.. jag vet inte. Luddigt hahha!

Aktersnurra

Det är lördag och jag är helt sjukt sugen på godis! Vi har choklad hemma men.. mår så illa så det är jag inte sugen på. FML.
Måste läsa klart boken "fjärilen från Tibet" tills på tisdag, för det är då vi har svenska om inte schemat är annorlunda men jag kan verkligen inte förmå mig att fortsätta, den är verkligen helt kass. Det är meningen att den ska vara läskig och av kommentarerna eller vad det nu är på baksidan från tidningar så verkar det som om dom sket på sig när dom läste den för den var så läskig men jag har kommit 90 sidor och ännu är den helt.. lame. Det beskrivs en massa blod och gore-igt men det blir bara så fruktansvärt fånigt när man vet orsakerna till det. Det handlar typ om hus som byggs om och människor som är RÄDDA för husen. Alltså.. Okej... Sen är det någon slags maskin gjord på kroppsdelar och så är det någon slags.. "strålfolk".. jösses.. Den som skrivit boken verkar helt skruvad och typ.. jag vet inte. Bra är det då rakt inte iallafall.
Bör städa mitt rum strax (hej jag har inget liv för jag är hemma och städar mitt rum på lördagkvällar) för några kompisar kanske kommer hit imorrn och glor på film. Får se vad som händer.
haha, ser helt "drömmande" ut. Är helt seriös också :-)

Jag gillar inte..

Är tillbaka på hemmaplan igen vilket känns toppen. Fast ändå inte. Mår illa som en råoljad kamel och har typ kramp på två små ställen i magen. Fy.
Gillar inte mitt hår för det är rosa. Jag gillar inte frisörer för jag har nästan bara dåliga erfarenheter från sådana. Usch.
Jag gillar inte dipp (jag är ledsen för detta jennie men det kan inte hjälpas) för det är äckligt och kallt och surt och bläigt.
Jag gillar inte killar som är tysta, inte människor som är tysta överhuvudtaget men ah, just nu pekas det ut till två speciellt tysta grabbar. Fy på er för er tysthet.
Jag gillar dock Markus Krunegård för han påminner om saker som gör mig glad. Jag gillar även regnet för det får mig att tänka på världens bästa människa. Jag gillar turkos för det är en glad färg.
Jag gillar friheten i att inte planera samtidigt som jag avskyr den då jag känner ett behov av att få ut så mycket som möjligt av livet.
Jag gillar att åka buss länge för känslan att jag kommer långt bort.

Den som vet

Har hunnit med en hel del idag tycker jag, gick upp i ottan och färgade håret. Det kommer kanske en bild eller två någon dag i sänder. Det blev inte direkt bra tycker jag och frisören valde en annan kulör än den hon använde förra gången, vilket förvånar mig enormt! Undrar hur om hon märkte det själv...
Förra gången blev det supermegaultraröd typ, åt det.. Orange hållet kan man säga, helt lysande. Idag var hon (Lotta, som jag tror frisören heter) på ett annat humör så hon valde en lite mer rosa nyans, jag gillar det icke!
Sedan åkte jag tåget till Gävle, vilket tog sin tid och var packat med folk hela vägen, så brukar det minsann inte vara. Hur som helst, väl i Gävle möttes jag upp av min goda vän axel och hans mamma och så körde dom hem mig till sitt hus. Där hade dom bytt skåp i hallen märkte jag direkt, men annars såg det likadant ut som i augusti när jag var här sist. Intressant va?
Vi har spelat halo och det sög. Imorrn blir det andra bullar dock för då baskemej ska vi till kungsberget och åka slalom (hahahaha) ! Eller.. Jag som är lite extra Cook ska fladdra omkring med mitt rosa hår på en snowboard. Det har jag längtat efter att få göra! Hoppas det blir lika awesome som jag tänkt mig. God natt.


Tillägg

Jag stod på scen med this or the apocalypse och jag såg slipknot live! Fan de två största grejerna för mig under 2011, utan tvekan.


Gott nytt år

Tänkte lite snabbt summera mitt 2011, bara för att just nu kommer jag inte på något som jag gjort direkt hehe!
Jag grät på min 16årsdag tack vare en riktig dumming, jag gick ut grundskolan med 310 poäng vilket jag är jävligt stolt över, jag spenderade sommaren med mina sjukt underbara vänner, åkte till mitten av ingenstans över midsommar med människor jag inte kände och hade en otroligt märklig midsommar, jag jobbade på en gård, jag kom in på säbyholms naturbruksgymnasium, jag "flyttade hemifrån" (i veckorna iallafall), jag åkte till Skottland och träffade en skum prick i skogen, jag piercade septum, jag slutade på skolan och flyttade hem, jag började på Mikael Elias teoretiska gymnasium och här är vi nu. Har varit ett jävligt sopit år, med några undantag, ska sluta hoppas och bara ta tag i saker istället, det blir mitt nyårslöfte! Ska känna nästa nyår att jag har haft kul det här året och mått bra som fan.


RSS 2.0