(Caps lock) dubbelve oo dubbelve utropstecken utropstecken

Ni kan aldrig ens gissa hur genuint lycklig jag känner mig just nu, rent av euforisk. Blir näst intill tårögd av att tänka på denna kväll. Ni ska få se det på de suddiga bilder jag har, men de gör sig ingen rätt alls, ååååå ni skulle ha varit där helt enkelt sötnosar. För det här var den mest minnesvärda kvällen någonsin, tillsammans med en annan, som jag inte tänker gå in på nu. Slipknot är helt klart det bästa jag någonsin sett! Med Coreys karisma och hans utstrålning och hur.. LEVANDE det blir! :D:D:D:D
Om någon av er verkligen verkligen kännt er lycklig på riktigt, som om ingenting kan förstöra känslan och ni aldrig någonsin vill att det ksa ta slut så vet ni hur jag känner!
Jag luktar just nu otroligt mycket svett som jag faktiskt tror är från mest andra människor, vilket skulle äckla mig något så enormt men som sagt, INGET kan förstöra min känsla och innnan jag går och duschar (länge) och lyckas bli av med mitt lyckorus och somnar, som den mest nöjda människa som finns så vill jag bara att ni ska veta det.
Jaja!:D 
Här kommer en del bilder :)
(SUPERCOOLA HIPPISARNA I GRAVEYARD <3<3<3)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0