IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiIII

Enchiladas till frukost imorse fick man, när Lollo fortfarande sov sött. Och ett kärt återseende av en gammal klasskamrat från åk. 1-6 på bussen mot stationen. Självklart var det kö på väg till tåget så det var ju ganska duktigt av mig att komma på den genialiska planen att ta en tidigare buss, så att vi skulle hinna med den slutgiltiga bussen som går ut på virsan, det går ju liksom inte någon en kvart senare utan då får man antingen gå 6 km, vilket jag gjorde förra måndagen, eller lifta, eller vänta på halv ett-bussen hehe. MEEEEEEN, som tur var, på grund av mig plan, hann vi med bussen och kom till skolan i god tid, så jag hann byta om till mina superdupersnygga arbetskläder höhö.
På måndagar har vi ju alltid anläggning hela dagen, och idag skulle vi först färdigställa den lilla genvägen vi gjort ute, sedan skulle vi vara inne i sandlådan och lära oss hantera instrumenten och bygga en plattyta om lutar, exakt rätt. Vilket jag Niklas och Axel gjorde galant. Höhöh. Snyggt blev det också, med värsta mönstret av plattorna. Stiligt.
Höhö, just nu sitter jag som en mobbad människa i datasalen och lyssnar på maroon 5 hahah. SHE WIIIIILLL BE LOOOOOOOVED!
Oh right, var ju i England när man skulle prova skyddsskor med stålhetta och sådant, så jag har ju inga, därför använder jag mina tunna fett snygga kängor på anläggningen, och idag, så tappade Joel ett stålrör på min tå. det var fett skönt. Det var fett skönt också att jag hammrade mig på tummen. Yesyes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0