Du vet ingenting om mig.

Såååå, jag har varit i London och shoppat ihjäl mig en dag. Hann med dropdead, forever 21, claire's och primark såklart, det är helt sjukt att dom kan gå runt med tanke på deras priser, det är helt sjukt vad det är billigt. Hade ju handlat på lite dyrare affärer innan jag gick dit, till Primark alltså, så jag hade bara 600 kronor kvar men kom ändå ut därifrån med hur mycket prylar som helst! Mest underkläder dock, eftersom jag har en liten crush på underkläder och pyjamaser just för tillfället.
Har inte fotat så mycket för att jag och min iphone inte kommer överens så bra och sladden som ju behövs för att överföra bilder till datorn vill inte gärna samarbeta med mig, vilket är helt förståligt med tanke på att jag kör över den med min skrivbordstol med jämna mellanrum.
Nåväl, efter dygnet i London så styrde vi kosan mot Aberdeen, Scotland, vilket jag måste säga är en av de bästa resorna jag gjort. Vi spenderade en kväll hos släktingar i Aberdeen för att sedan dagen efter åka på bröllop i Aboyne, vilket ligger helt ute på landsbygden mitt i ingenstans, som i en dal typ. För det var berg på sidan heh. I ett jättefint hus, stuga w/e så var bröllopet, för det var ingen kyrka, inget religiöst alls faktiskt. Bara ett liksom.. Borgligt bröllop eller vad man nu ska kalla det. Dock med massa skottska traditioner vilket var så jävla (ursäkta franskan) häftigt!
Sedan att jag träffade Matt där gjorde ju inte kvällen sämre alls <3
Hotellrummet i london, med tröja från forever21

På heathrow påväg till Aberdeen, med mango och lime smoothie! Mmmmmmm...

Utsiketen och det vackra vädret i Aboyne, från hotellrummet.
Själva bröllopet utspelade sig typ vid foten av bergen man ser.

Innan brölloppetttetttette!

SÄCKPIPOR!

Lägg märke till kiltarna, ascoolt ju! Och lägg även märke till min position på ANDRA RADEN, var ju hedersgäst som platsade i allas tal, bara för att vi kom från sverige hah.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0