Det går bra nu

Vill börja dagens första inlägg med en låt som jag bara inte kan sluta lyssna på! Det är inte så att den är ny eller revolutionerande så, men jag, har bara inte uppskattat den på detta vis förr. Men nu. Jag är helt fast!
Sedan kan jag berätta att jag har solat idag samtidigt som jag läste narnia (hahahah f1 l4m3) och förlorade mig i boken så blev kolsvart (inte röd!!:D) på ryggen min, MEN jag förstår inte riktigt vad det är med mina pigment på benen för dom stannar bleka som sparissar hur mycket jag än är ute. Fast det som är bra med mig och mitt välmående är att jag inte bryr mig inte särskilt mycket om ifall jag är brun eller inte, som alla andra tjejer jag känner som får världens ångest om dom inte blir bruna. Men liksom.. Man vill ju inte heller vara blek som en inföding från sydpolen.
Har investerat i ett par riktigt heta hörlurar från urbanears. SÅHÄR...:
Ser dom ut på ett ungefär, färgen är inte lika.. matt och så i verkligheten, för dom är verkligen väldigt orange i mina händer. Jag gillar't!
Köpte hårfärg och bodyscrub också som luktar papaya och mango, känns bra! Jag har verkligen fattat tycke för tvåler och sådant som man har i duschen som luktar gott, för jag älskar att duscha! Haha.
Nu ska jag nog kila iväg och läsa lite tror jag, eller kanske kolla på en film, är inte säker. Något jag är säker på dock är att jag inte pallar gå någonstans idag, känns så sjukt bra att bara ligga hemma och chilla efter att ha gått upp 6.46 varje dag i två veckor och jobbat så svetten lackar. Inte för att det är något fel på det heller. Men det känns ändå bra att chilla en dag eller två.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0