SHOFF! jag klippte aav mig hååreet

Sååååååå...
Strax drar jag iväg mig till min nya bostad och också nya skola, höhöh. Bondegymnasiet här kommer jag!
Tänkte berätta om min syn på paronormal activity, trodde helt seriöst att jag skulle få en riktigt riktigt hög puls och svårt att sova efter, men vafan båda två sög ju hästpung. Asså, sämre skräckfilmer får man ju leta noga efter. Usch vilken besvikelse! Speciellt slutet på den första! Fenomenen var väl, inte verkliga direkt, men ändå inte så himla satans fult gjorda och överdrivna och asså, jag finner inga ord! Men slutet var riktigt vedervärdigt, usch!
Längtar tills nästa gång jag träffar min skräckfilmspartner, Alex, så det blir lite ordning på torpet, med saw!
Yesterday typ, eller dagen innan det kanske, iallafall, då såg jag Gustav och Mackan Tron och Gamer, gamer har jag sett förut två gånger så detta blev min tredje och den håller fortfarande hög kvalité enligt mig. Dock var Tron, en riktigt let-down för mina förväntningar, helt förutsägbar och konstig och aa, rätt dålig.. Tråkigt.
MEN jag funderar faktiskt på att sluta skriva här, för det är egentligen jääävligt lame att blogga tycker jag. För er som läst från början så vet ni ju att jag endast började för att jag hade så sjukt jävla tråkigt och sen blev det lite som ett beroende typ! Men aa.. Lame.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0