Come on party ppl.

Jag måste säga att jag tycker det är helt sjukt att jag fortfarande har flera läsare varje dag när jag aldrig skriver något. Sen vill jag säga; trots att jag sitter i MIN säng i det huset jag bott i sen 2003 så längtar jag hem, riktigt mycket! För hem är numera skolan. Ni kan inte ens ana hur glad jag är att jag valde det gymnasiet för tänk att gå miste om något sånt här, och när jag fick beskedet att jag fått en reservplats på Östra Real då jag sökte så sent som den 18 augusti dit, fast tackade nej till platsen. Hade för fan blivit helt utmobbad av "pappa-betalar"-ungarna på snobbskolan ändå så, lika bra att tacka nej!
Måste snart färga håret igen för det börjar bli brunt igen, vill ju ha det rött :( Men jag tror att färgen åkte ur då jag tvättade ur det mossgrona som Emma sprayat i mitt hår i typ måndags hehehe. Markus blev rosa han hahha.
Åh, förresten, någon som läst den senaste Frida-tidningen kanske?? Hahahaha! Det ser ju inte bra ut någonstans håret, herregud! Hur kan dom ens publicera en bild som den där undrar ju jag, och dessutom finns den på 4(!!!!) ställen i tidningen, varav en är på framsidan, jag fattar inte grejjen hahaha. Jesus kristus va pinsamt det är att se sig själv i den tidningen och se ut sådär, helt plastig och allt. Dessutom med ett lite typ äcklat, lite bitchigt leende som jag alltid lyckas få till när jag tvingas le. Hahaha!
Aa, som jag sa sitter jag i sängen och har typ nyss vaknat, för jag är sjuuuuuk hhuhuhu :(
By the way så har jag målat tavlorna som man ser lite granna bakom mig på första bilden, inte direkt något avancerat men dom är fina! :)
HAHAHAH! Sällsynt bra musikvideo, som alla deras <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0